Gyerekkorában kétszer is megerőszakolták a lobogó mellekkel sztriptízelő brit anyukát

2009.04.13. 21:05
A Britain's Got Talent tehetségkutató pénteki adásában jutott be a következő fordulóba az a 35 éves anyuka, aki úgy döntött, lobogó melleivel kápráztatja el a zsűrit. A sztriptízelő asszony időközben a People magazinnak adott interjút, amiben kifejtette, gyerekkorában többször megerőszakolták, és alkoholista anyja rendszeresen verte. Küzdelme gyerekorra után sem ért véget: drogfüggő lett, majd egy késsel arra kényszerítették, vegyen részt egy pornófilmben. Lánya születése után pedig majdnem belehalt egy húsevő baktérium okozta mérgezésbe.

A 35 éves oxfordi édesanyát pénteken juttatta tovább a Simon Cowell, Amanda Holden és Piers Morgan alkotta zsűri a Britain's Got Talent tehetségkutató következő fordulójába, miután megdöbbentő sztriptíz előadásával sokkolta a nézőket. Az asszonyról akkor még vajmi keveset tudtunk, ám az biztos volt, hogy nem sorolható a szégyenlős nők kategóriájába, hiszen ország-világ szeme elé tárta hatalmas, bimbótakaróval fedett melleit. Fabia Cerra a People magazinnak beszélt az élettel vívott harcáról, ami már négyéves korában elkezdődött.

"Fejezd be a meséidet"

"Kemény életem volt, nincs semmi okom, hogy letagadjam" - mondta a lapnak. "Néhányan már feladták volna, de engem csak erősebbé tett. Szeretnék példaként állni a túlsúlyos nők előtt, a droghasználók előtt, és bárki olyan előtt, akinek kemény dolgokkal kellett szembenéznie az élete során." A nagydarab asszony megpróbáltatásai már gyerekkorában kezdetét vették, négyévesen ugyanis az egyik rokona szexuálisan zaklatni kezdte. Öt évvel később az akkor kilenc éves Cerrát - ugyancsak egyik rokona - megerőszakolta.

"A történeknél csak anyám reakciója volt rosszabb, ugyanis ugyanazon a napon, amikor megtörtént, elmondtam neki, hogy megerőszakoltak. Anyám csak annyit mondott, hogy "fejezd be a meséidet, te borzalmas gyerek'". A 35 éves asszony azt is kifejtette, alkoholista anyja, Carol rendszeresen verte húgával együtt, és nem volt épp a hűség szobra sem, ugyanis rendszeresen csalta apjukat.

A hatalmas sikert aratott asszonyt 14 éves korában érte a következő sokk: akkor ismét megerőszakolták, ám az eset ezúttal egy buliban történt, az elkövető pedig egy 18 éves fiú volt. A gyerekkorban elszenvedett traumák után összeomlott, 20 évesen drog- és alkoholfüggő lett. Cerra életéből a pornóipar sem maradt ki: épp egy narkós sráccal járt, amikor 1992-ben egy késsel arra kényszerítették, vegyen részt egy pornófilmben.

Szülés után húsevő baktérium

Az oxfordi asszony élete nem sokon múlott, amikor testvére, Lorenza rászánta magát, hogy segítsen neki. Cerra 2001-ben lejött a drogokról, és megismerkedett most négyéves lánya apjával, Dougie Thomsonnal. "A drogok felelősek mindenért. Amikor elkezdtem a rehabot, a súlyom megugrott, így elvesztettem a maradék önbizalmamat is. 13 évembe telt, hogy rendbe jöjjek. Azóta rettenetesen utálom a drogokat" - idézte a Daily Mail Cerra People-nek adott nyilatkozatát.

Bár úgy tűnt, Fabia Cerra élete helyrerázódott, lánya születésekor kiderült, nincs minden rendben. Az orvosok egy húsevő baktériumot fedeztek fel az asszony szervezetében, aki a szülés után három nappal majdnem belehalt a baktériumok okozta mérgezésbe. A baktériumok a rekeszizmot fertőzték meg, az orvosok csak műtéti úton tudták eltávolítani az élősködőket. Az asszony azóta hatalmas sebhelyet visel a testén, ám úgy tűnik, ez nem akadályozza meg abban, hogy teste egyéb részeit nyilvánosság elé tárja.

A diszkó-táncversenyt is megnyert Fabia Cerra azt is elmondta a magazinnak, nincsenek nagy vágyai. "Nem pénzt, vagy hírnevet akarok. Csak szeretnék fellépni II. Erzsébet királynő előtt. Remélem, nem kap sokkot tőlem" - mondta a lapnak a családanya, aki bízik benne, hogy felléphet a Royal Variety Show-n.