horoszkóp

Terroristák irtják ki a Jóban Rosszban kiírt szereplőit

2009.02.25. 10:05
Kapcsolódó cikkek (1)
Terrortámadás-szerűségben fog elhalálozni a TV2 sorozatának jó néhány kiírt szereplője, ezzel egyidejűleg új irányt vesz a Jóban Rosszban, ki tudja milyet.

Valami bűzlik a képzeletbeli hegyen, aminek a tetején ott virít a Csillagvirág klinika. Naponta derül ki, hogy újabb szereplő került lapátra a Jóban Rosszban népes szereplőgárdájából. Magyar Rita, a TV2 szóvivője kérdésünkre elárulta, hogy Szorcsik Viktórián, Várdai Anikón, Gregor Bernadetten, Tallós Ritán, Kerekes Viktórián, Mészáros Kitty-n kívül még lesznek távozó szereplők szép szerivel, és bizony a női nézők is sírhatnak, mert jónéhány férfi szereplőtől szintén megválnak, róluk azonban csak a jövő héten beszél majd hivatalosan a csatorna.

Mindegy, csak kamera legyen

A belső pletykák szerint a lecserélt szereplők mostanra beletörődtek sorsukba, feltehetően epekedve várják, hogy a nagy anyacsatorna felajánljon nekik valami műsort, amiben végre kipróbálhatják magukat új szerepkörben is, hiszen nem sok a különbség: kamera, jó esetben írott szöveg, csak itt a készülékbe kell nézni és nem mellé.

Mi természetesen nem bírtunk magunkkal és kiderítettünk néhány részletet azzal kapcsolatban, hogyan fog március közepéig szinte teljesen lecserélődni a társaság. "Elég komoly a vérfrissítés és valóban nagyon látványos akciójelenetre lehet számítani, de egyelőre ennyi, amit elárulhatok" - mondja Magyar Rita.

Híreink szerint azonban arról van szó, hogy az egész kócerájt éri valamiféle terrortámadás, amivel egy csapásra megszabadulnak a kiírt szereplőktől, és jöhetnek helyére az újak. A szóvivő mulatságosnak véli ezt a megoldás, ám elmondása szerint nem terrortámadás éri a klinikát, és nem is az általunk hőn áhított robbantás áldozatai lesznek a szereplők, de annyit elárult, hogy a tudásnak vélt sejtésünk közel áll a valósághoz.

Mégsem lesz egy 24

A sorozat már mostanra is mintha szoktatni akarná az erőszakos jelentekhez a nézőt, hiszen a Jóban Rosszban történetében már előfordult néhány robbantás, ráadásul a napokban az egyik szereplő egész sajátságos plasztikával bújt egy másik színész bőrébe, így mintha már gyúrnának a komoly változásra. A sajtós beszélt egyéb akciófilmbe illő jelenetekről, ám azt a információnkat, miszerint a Jóban Rosszban ezentúl ezt a terrorista-vonalat fogja erősíteni, határozottan cáfolta. Hallottunk ugyanis valami olyasmit, hogy a sorozat logója is megváltozik, méghozzá úgy, hogy egy arc egyik fele műtős maszkot, a másik pedig terroristásat fog viselni, ám ezt sem erősítette meg hivatalosan a csatorna.

Egyelőre tehát csak az biztos, hogy az új részek kora tavasztól kerülnek adásba, az igazi nagy durranás viszont csak ősszel várható. Nyilván cliffhanger az év vége, aztán izgulhatunk egész nyáron, hogy ki az aki, túlélte a nagy bummot, akármi is legyen az. Azt is megtudtuk Magyar Ritától, hogy az új forgatókönyvíró, Colin Steven - aki egyenesen a BBC Coronation Street című sorozat írógárdájából került Budapestre - már vadul dolgozik az új vonal erősítésén.

Közismert tény, hogy a kórházas sorozatra ráfér a vérfrissítés, hiszen közel sem hozza a várt nézettségi adatokat, és nagyon derék, hogy nem a Kórház a város szélén vagy akár a Klinika lett a követendő példa, igaz, valójában nem sejthetjük egyelőre, hogy akkor mi, viszont kíváncsian várjuk. Ötleteink persze lennének, reméljük önöknek is vannak.