Terroristák irtják ki a Jóban Rosszban kiírt szereplőit

2009.02.25. 10:05
Terrortámadás-szerűségben fog elhalálozni a TV2 sorozatának jó néhány kiírt szereplője, ezzel egyidejűleg új irányt vesz a Jóban Rosszban, ki tudja milyet.

Valami bűzlik a képzeletbeli hegyen, aminek a tetején ott virít a Csillagvirág klinika. Naponta derül ki, hogy újabb szereplő került lapátra a Jóban Rosszban népes szereplőgárdájából. Magyar Rita, a TV2 szóvivője kérdésünkre elárulta, hogy Szorcsik Viktórián, Várdai Anikón, Mészáros Kitty-n kívül még lesznek távozó szereplők szép szerivel, és bizony a női nézők is sírhatnak, mert jónéhány férfi szereplőtől szintén megválnak, róluk azonban csak a jövő héten beszél majd hivatalosan a csatorna.

Mindegy, csak kamera legyen

A belső pletykák szerint a lecserélt szereplők mostanra beletörődtek sorsukba, feltehetően epekedve várják, hogy a nagy anyacsatorna felajánljon nekik valami műsort, amiben végre kipróbálhatják magukat új szerepkörben is, hiszen nem sok a különbség: kamera, jó esetben írott szöveg, csak itt a készülékbe kell nézni és nem mellé.

Mi természetesen nem bírtunk magunkkal és kiderítettünk néhány részletet azzal kapcsolatban, hogyan fog március közepéig szinte teljesen lecserélődni a társaság. "Elég komoly a vérfrissítés és valóban nagyon látványos akciójelenetre lehet számítani, de egyelőre ennyi, amit elárulhatok" - mondja Magyar Rita.

Híreink szerint azonban arról van szó, hogy az egész kócerájt éri valamiféle terrortámadás, amivel egy csapásra megszabadulnak a kiírt szereplőktől, és jöhetnek helyére az újak. A szóvivő mulatságosnak véli ezt a megoldás, ám elmondása szerint nem terrortámadás éri a klinikát, és nem is az általunk hőn áhított robbantás áldozatai lesznek a szereplők, de annyit elárult, hogy a tudásnak vélt sejtésünk közel áll a valósághoz.

Mégsem lesz egy 24

A sorozat már mostanra is mintha szoktatni akarná az erőszakos jelentekhez a nézőt, hiszen a Jóban Rosszban történetében már előfordult néhány robbantás, ráadásul a napokban az egyik szereplő