horoszkóp

Istennek feltett kérdése alapján választották meg az indiai királynőt

2009.04.06. 15:40
Kapcsolódók (1)
A hétvégén megválasztották az indiai szépségkirálynőket, a legjobb ötbe jutott lányok sorsa küllemük mellett attól is függött, mit kérdeznének Istentől.

Vasárnap megválasztották India szépségkirálynőjét, írja a Times of India. A mumbay-i rendezvényen – csakúgy mint hazánkban - egyszerre döntötték el, ki képviseli az országot a Miss World, a Miss Universe és a Miss Earth döntőjén.

Természetesen a megmérettetésen nem csak a lányok szépségét, hanem a tehetségét és az eszét is tesztelték. Az utolsó rostán is túljutó öt lány egy kifejtőst kérdést kapott, 90 másodpercben kellett válaszolniuk a következő kérdésre: mi lenne az az egyetlen kérdés, amit feltennél Istennek, ha találkoznál vele, és miért. A versenyt végül megnyerő Pooja Chopra, akit egy egyedülálló anya nevelt fel, azt mondta, megkérdezné, miért van olyan sok gyerek megfosztva az anyai szeretettől. Az első udvarhölgy Ekta Choudhary megkérdezné, ha mindannyian egyenlők vagyunk, miért harcolunk egymással az ő nevében. A harmadik helyre befutó lány, Shriya Kishore pedig a kegyetlenségről kérdezne.

Az abszolút győztes, Chopra és díjnyertes mosolya

Az abszolút győztes Pooja Chopra lett, és így ő indulhat a legtekintélyesebbnek számító Miss World szépségverseny döntőjén. A 22 éves lány amellett, hogy ő lett a legszebb az összes lány közül, kiérdemelte a legszebb mosoly és a legszebb test címet, valamint megosztva a Miss Universe győztessel, Ekta Chaudhary-val, ő lett a Miss India szépségverseny legtehetségesebb indulója. A harmadik helyezett, Shriya Kishore - akit a legjobb vendéglátónak választottak – a Miss Earth versenyen fogja képviselni Indiát.