horoszkóp

Beleőrült tettébe Szabó Dézi feltételezett gyilkosa

2008.11.20. 16:39
A modell meggyilkolásával gyanúsított T. Adriennt elmeállapota miatt nem tudták szembesíteni a nyomozók az ügy másik gyanúsítottjával, B. Lászlóval. Az előzetes letartóztatásuk meghosszabbításáról a napokban döntenek.

A Szabó Dézi meggyilkolásával gyanúsított T. Adriennt és B. Lászlót mind a mai napig nem tudták egymással szembesíteni a nyomozók. A 18 éves T. Adrienn ugyanis összeomlott, és a Gyorskocsi utcából átszállították az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI), értesült a Velvet.

A gyanúsított lány állapota miatt meghiúsult a szembesítés, és mivel nincs mód arra, hogy B. Lászlót átszállítsák az intézetbe, a rendőrök csak a tárgyi bizonyítékok beszerzésével tudják előremozdítani a nyomozást.

A két gyanúsított előzetes letartóztatásának határideje november 25-én jár le, a bíróság a napokban dönt a meghosszabbításáról.

T. Adrienn és B. László
Forrás: Police.hu

Szabó Dézi holttestét augusztus 12-én találta meg a rendőrség a XXIII. és XVIII. kerület határában. A 21 éves lány testét összevagdosta gyilkosa. A gyanú szerint a lánnyal a 18 éves T. Adrienn és a 21 éves B. László végzett. A két gyanúsítottat augusztus 24-én fogta el a rendőrség egy nyíregyházi panzióban, miután négy napja bujkáltak.