horoszkóp

Előállítás közben is folytatta a szószosüveggel maszturbáló autóvezető

2008.11.21. 18:46
Kapcsolódók (1)
Meglepő fordulatot vett egy közúti igazoltatás Új-Dél-Walesben: a rendőrök azért kapcsoltak le egy autóvezetőt, mert a férfi túl lassan vezetett, de mikor ki akarták szállítani a kocsiból, kiderült, épp egy tésztaszósszal teli csuporral maszturbál. Ezt aztán a rendőri intézkedés közben se hagyta abba. A kocsiban találtak még pornót, házilag készült segédeszközt, meg egy kutyát is.

A 46 éves Keith Roy Weatherly vélhetően közel volt a beteljesüléshez, mert még akkor is megpróbálta befejezni a szószosüveggel folytatott aktust, mikor a rendőrök felszólították, szálljon ki az autójából – írta a Newcastle Herald. Az ausztrál közegeknek október 26-án tűnt fel lassan és bizonytalanul közlekedő gépkocsi Nobby’s Beach mellett, és a sofőr viselkedését is gyanúsnak találták. Igaz, először azt hitték, fegyver lehet nála, mert csak annyit láttak, hogy a keze az ölében matat.

Test test ellen

Amikor azonban leállították, kiderült. a férfi letolt nadrággal ül az autóban, farkára egy tésztaszószos üveget húzott és épp maszturbál. Mivel azt is megtagadta, hogy kiszálljon a kocsiból, négy rendőr borssprével és gumibotokkal próbálta kiszedni a volán mögül, ám – a rendőrségi jelentés szerint – Weatherley „még birkózás közben is folytatta a maszturbálást”.

De mire kellhetett a kutya?

A lap nem tér ki arra, végül melyik fél részére volt kielégítőbb a közelharc, a rendőri jegyzőkönyvből azonban még kiderül: a férfi autójának átkutatásakor pornóújságokat, egy házilag készült szexuális segédeszközt, női harisnyákat, valamint egy Jack Russell terriert is találtak. A férfit végül 600 dollárra bírságolták, amiért fenyegetően viselkedett és ellenállt a rendőri intézkedésnek.