Mostanában egész összeszedetten néznek ki a különféle rendezvényeken megjelenő hírességek, valószínű, hogy mindenki hivatásos stylisthoz fordul. Az FHM 100 Bombázójának megválasztása alkalmából tartott partin sem volt ez másképp, de azért így is akadt egy pár erős darab, mint például Niki Bellucci balerinaruhája, vagy Szorcsik Viki állatos összeállítása. Heti trend összeállításunk következik. Szavazzanak!

Ki volt a legjobb?

Csütörtök este a budapesti éjszakában a biztonság kedvéért ötször is közölték titokban kollégáinkkal, hogy Labancz Lilla lesz az FHM 100 bombázója között a legjobb, sőt remek riportunkból azt is megtudhatják, hogy Ada szívesen csinálna mindenféle tévéműsorokat, de a hírműfajokban nem jó, mert állandóan vigyorog.

De hagyjuk meg az érdekes morzsákat a riportnak, foglalkozzunk most azzal, hogy ki, milyen szerelésben várta a legjobb bombázó kihirdetését!

Labancz Lilla ballagóruhában

Az Álom.netben feltűnt színésznőt választottak meg idén az elsőszámú bombázónak az FHM olvasói, ami számunkra kicsit érthetetlen, de most nem is ez a lényeg, hanem a ruha, amit Labancz a partira választott. Egy teljesen egyszerű lila, ránézésre selyem koktélruhát adtak a színésznőre, Victoria Beckham szokott hasonlókat hordani. A nem megszokott színválasztás ellenére kicsit ballagóruha hangulata van az egésznek, talán annak köszönhetően, hogy nem merész pántnélküli a darab, hanem a lecsúszást meggátolandó a nyakhoz erősített ruháról van szó. Az óra és a gyűrű passzolnak (ezek az FHM ajándékai a top bombázónak), viszont a ciklámen-fekete cipő nem biztos, hogy a legjobb választás volt.

Szorcsik Viktória újpesti művészete

Szorcsik Viktória ruháját megpillantva azonnal egy festmény ugrott be, hosszú, görcsös fejtörés után az is meglett, hogy melyik. Rousseau Álom című képe volt az, különös tekintettel a nagyon jellemző két nőstény oroszlánra a képen. A párhuzam adja magát, Szorcsik a vadon minden állatának igyekezett beöltözni, amikor ezt a darabot választotta, amin patchworkszerűen állatok mintázatait illesztették egymás mellé. Az újpesti piacon rengeteg hasonlót láttunk már. Ránézésre ez is selyem. A ruhát középen a különféle sportoknál használt gerincmerevítő emlékeztető öv, vagy nagyon furcsa top fogja össze. Ez az összeállítás nem sikerült annyira jól.

Dammak Jázmin gyöngyharisnyában

A tavalyi A királynő című szépségversenyben feltűnt és díjnyertes Dammak Jázmin Labancz Lillához hasonlóan egy egyszerű ruhát választott. Dammak miniruhája nem emlékeztet már semmiféle ballagásra, sem a hatékonyabban kialakított nyakrésznek köszönhetően. Cipője is passzol a ruhához, különösen úgy, hogy a lábfeje és a csípővonala közötti összhangot tovább fokozza a fehér karkötőjével. De persze mint minden összeállítás, ez sem lehet tökéletes. Az a csillogó harisnya nem az igazi, annyira nem illik a megcsillanó láb az egyébként barna bőrű Dammakhoz. A tobzódó üres poharak viszont jópofák a háttérben.

Niki Belluccit a ruhájáról ismertük fel

Niki Belucci az egész este egyik legfelűnőbb celebje volt. Olyannyira, hogy amikor a fotó készült róla, kollégáink észre sem vették, hogy Niki Beluccit örökítették meg. Egész egyszerűen felfigyeltek a feltűnő ruhára. Az már csak hab a tortán, hogy pont Niki Belucci viselte, így bekerülhet a válogatásunkba. Más kérdés, hogy mennyire kínos, hogy Beluccit nem ismerték fel ruhában. Az összeállításról nem sokat lehet mondani, extrémségében összeszedett. Talán a dekoltázs nem az igazi. Egy ennyire feltűnő darabnál fölösleges, hogy még köldökig ki is legyen vágva.

Sári Éva az akváriumban

Röviden összefoglalva azt mondhatnánk a képről, hogy Sári Éva egy barna akváriumi halnak öltözött az FHM-partira. Ki kell emelnünk Sári barna haját, a korábbi szőkével szemben, ez ugyanis nagyban megnehezítette a műsorvezető felismerését. Az egész összeállítás nagyon súlyos, viszont a bokától a fülcimpáig következetesen viszi végig a hal- és akváriummotívumot, és ezt a következetességet jópontnak kell felírnunk. Más kérdés, hogy nem a legszerencsésebb guppinak öltözni. Sári arról nem tehet, hogy hol fotózták le, de ez a hatalmas üvegfal mellette csak ráerősít az összhatásra.