Gwen Stefani és Lindsay Lohan valószínűleg a kellemes talajviszonyok miatt döntött úgy, hogy inkább mezítláb közlekedik, míg Jessica Alba egy fárasztó fotózás után vonult le egy lépcsőn cipővel a kezében. Kelly Osbourne-nak pedig biztosan a késő éjszakai bulizás ártott meg, amikor Amy Winehouse molettebb alteregójaként rótta Los Angeles utcáit topán nélkül. Heti trend Janis Joplint utánzó celebekből. Szavazzanak!

Az előző hetiViva Cometes összeállításunk egyértelmű győztese Ada lett, akinek megérte megkockáztatni azt, hogy a plasztikázott melle esetleg kibuggyan a ruhájából. A második helyen a virágba borult Kiss Ramóna végzett, akinek ruhája viszont annyira villantásbiztos volt, hogy még a cipőjéről sem tudtunk véleményt alkotni. A képzeletbeli dobogó haramdik helyén egy szépségkirálynőt találunk. Polgár Krisztina vakítóan fehér táskája úgy tűnik valóban odavonzotta a tekintetet Miss Earth Hungary tavalyi győztesére. A legkevesebb szavazatot Tóth Gabi kapta, aki talán a közeljövőben eltekint majd a punk dominákat idéző összeállításoktól.

Miután korábbi cikkeinkben kiveséztük a magyar felhozatalt, ezen a héten ismét a külföldi hírességek vannak soron.

Gwen Stefani – Kislány a fűben

Bizony nehéz ellenállni a ruhánkkal harmonizáló színű gyep csábításának, főleg ha süt a nap és éppen egy igen magas sarkú cipőt vettünk fel aznap. A divattudatos híresség ugyan tudja, hogy celebnő ritkán lép ki az ajtón egy tekintélyes méretű sarokkal felszerelt lábbeli nélkül, de elég nyilvánvaló, hogy ő is alig várja, hogy megszabaduljon a kényelmetlen cipőtől. Az énekesnő stílusérzékét egyébként mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a gyep színével harmonizáló ruhát vett fel, ami persze lehet a véletlen műve is, de adunk egy lehetőséget az összeesküvés-elméletek kedvelőinek is. Arról sajnos nincs információnk, hogy a kétgyermekes híresség miért vág ilyen furcsa arcot; esetleg belelépett valamibe, vagy ennyire fáj a lába, vagy valakihez megpróbál odaosonni.

Lindsay Lohan – Janis Joplinhoz közel

A bársonyos gyep élvezeti értékével vetekszik a homokos tengerpart nyújtotta élmény. Bár a lesifotósok a vízpart mellett lazuló hírességeket sem hagyják levegőhöz jutni, az ismert célszemélyek nyilvánvalóan nem pazarolnak annyi időt a kellően feltűnő öltözék kiválasztására, mintha egy belvárosi buliról vagy egy filmbemutatóról lenne szó. Az eltakarandó testrészeit amúgy talán spontán, talán szándékosan mutogató színésznő itt a helyszínnek megfelelő decens összeállításban jelent meg, ami a következő elemekből áll: egy papucs, egy rövidnadrág, egy nyárias felsőrész és egy pilótaszemüveg. Igaz, a szomszédlányos imidzs nem jött be igazán, ugyanis így is felfedezték a paparazzók a színésznőt, aki a Northfoto információi szerint két nappal korábban karambolozott.

Kelly Osbourne – Amy Winehouse is megirigyelné

Ozzy Osbourne kissé problémás gyermeke most már jó úton halad afelé, hogy valóban józan életet éljen, de a kép tanulsága szerint egy évvel ezelőtt még a legcsekélyebb jelét sem mutatta annak, hogy hajlandó megszabadulni káros szenvedélyeitől. A hajnali kettőkor is napszemüveget viselő Kelly Osbourne a hasonló problémákkal küzdő Amy Winehouse-t juttatja az eszünkbe, aki néha hasonló állapotban botorkált London utcáin. Egy-egy átbulizott éjszaka után bizony nagyon kényelmetlen tud lenni bármilyen lábbeli, főleg ha inkább a külcsín és nem a hordhatóság a fontos tulajdonosa számára. Bár egy olyan nagyváros, mint Los Angeles utcái bizonyára nem a legtisztábbak és csak kevesen mernének mezítláb közlekedni rajtuk, Osbourne merész döntésének köszönhetően legalább megcsodálhatjuk ingjével és rúzsával harmonizáló körömlakkját, és a lábfejein található két koponyát.

Paris Hilton – Nagy lábon él, 44-esen

Bár anyagi eszközökben a szőke híresség nem szenved hiányt, bizony volt olyan időszak, amikor a cipővásárlás nem volt egy egyszerű feladat a számára, hiszen a lába 44-es méretű, és hiába tetszett meg neki egy lábbeli, kevés esély volt arra, hogy az ő méretében is lehessen kapni, vagy ha mégis, akkor nem nézett ki olyan jól, mint a kisebb változatok. Vagyis a híresség bizonyára éveken keresztül préselte be a lábát számára túl kicsi cipőkbe, aminek sajnos meg is lett az eredménye. Paris Hilton impozáns bütykéről egy remek kép is készült, amikor 2008-ban Törökországban járt egy szépségverseny miatt. Így érthető, hogy az azóta a saját cipőkollekcióval büszkélkedő celeb amikor csak tudta, levette a túl kicsi cipőket, nem törődve azzal, hogy a lesben álló paparazzók esetleg megörökítik ezen intim pillanatokat.

Jessica Alba – Mezítlábas hercegnő

Elegáns öltözék ide vagy oda, a színésznő egy hosszú fotózás után úgy döntött, hogy megszabadul magas sarkú cipőjétől. A döntés szemmel láthatóan rendkívül boldoggá tette az akkor még szőke hírességet. Jessica Albát az sem zavarta, hogy egy lépcsőn kell lépkedni számtalan szempár kereszttüzében. A színésznő valószínűleg nem készült fel arra, hogy idővel majd megszabadul lábbelijétől, hiszen míg a kezén ki vannak festve a körmei, addig a lábánál kihagyta ezt a lépést.

Persze a világ egyik legszexisebb híressége számára ez megbocsátható bűn, főleg úgy, hogy az összhatás így is majdnem tökéletes.

Kinek áll jobban a cipőnélküliség?

Most azt szeretnénk megtudni, hogy az olvasók szerint melyik mezítlábas celeb döntött jól, amikor levette kényelmetlen lábbelijét, és kinek kellett volna inkább a lábán hagynia a cipőjét. Ön dönt!