A celebbloggerből lett bloggerceleb, Perez Hilton hiánypótló információt hozott a világ tudomására: hozzájutott egy fotóhoz, amin a ropivá fogyott Lindsay Lohan óvatlanul száll ki egy kocsiból. Mivel az egykor színésznőként ismertté vált Lohan fél szeméremajka kilóg a bugyiból, Hilton és a kommentelők azóta is azt találgatják, vajon azok az apró pörsenések herpeszre utalnak, vagy csak a borotválkozás miatt keletkeztek. A vélemények mindenesetre roppant egységesek: a hozzászólóknak egytől egyig elment az étvágya. A miénk is.

Lindsay Lohan továbbra is rajong a miniszoknyáért, és bár korábban már megtanulta, illik alá bugyit venni, szerdai londoni kiruccanása alkalmával még így is túl sokat mutatott magából. A színésznő, aki biszexualitásának bevallása óta - és egyben karrier hiányában - egy ideje már leginkább csak párkapcsolatával került a címlapokra, három évvel ezelőtt mellet már villantott, nem sokkal később pedig hivatalos keretek között, egy fotósorozaton is bemutatta őket. Ezúttal azonban sikerrel múlta alul magát, a félrecsúszott fekete bugyiból kivillanó szeméremajka megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk: ide kattintva kell vigyázni.

Bugyiban is megy

Nem tudni, miért érezte szükségét Perez Hilton, hogy kiposztolja a fél szeméremajkat, mely egy sikertelen kiszállás után már nem csak a belső combok számára volt látható. Lohan mindenesetre nem a legjobb formáját futja mostanság, ha még bugyiban is képes villantani.

Persze, senki sem állította, hogy annyira könnyű lenne miniszoknyában kiszállni egy autóból, nem véletlenül készítettük fel ilyen kihívásra a Velvet Arca szépségversenyzőit is. A lányok azonban szerencsére képesek rendeltetésszerűen viselni a bugyit, így nem kellett saját pucér bőrükön érzékelni, milyen nehéz a celeblét. Főleg, ha még a lesifotósok is a megfelelő szögben helyezkednek el, mint Lindsay Lohan esetében. Perez Hilton nem is igazán kommentálta a színésznő intim fotóit, inkább gyorsan diagnosztizált nála egy herpeszt, majd kommentelői közé dobta a gyeplőt, akik további lehetséges kórságokat olvastak ki az apró kis pöttyökből.

Herpesz, szemölcs, vagy kiütés?

Az egyikük szerint Lohan szeméremajkán a humán papillómavírus (HPV) következményei fedezhetőek fel, amely egyébként az egyik leggyakoribb szexuális fertőzés. A HPV a bőrön és a nyálkahártyán okoz elváltozásokat, több esetben szemölcs, bőrdaganat alakulhat ki, de gyakori a méhnyakrák és a genitális rák is. Persze olyan kommentelő is van, aki inkább szőrtüszőgyulladásra gyanakszik az apró pöttyök láttán, de nem zárja ki a pattanást sem.

Természetesen az egészségügyi állapotfelmérés mellett felböffentek a kollektív kommentelői tudatalattiból az „úristen, hogy néz ki" vagy „hány százszor dugták meg?"- típusú bejegyzések is, melyeket nyilván azok a hírek is gerjesztettek, amelyeket pár éve Lohan egyik állítólagos szeretője lebegtetett meg a sajtónak: hogy a színésznő nemcsak alkohol – és drog-, de szexfüggőségben is szenved.

Ön szerint mi az ott?

Ha színészi teljesítményben nem is, valamiben mégiscsak jeleskedik Lindsay Lohan, aki nemrég apja nagy örömére szakított DJ barátnőjével, Samantha Ronsonnal, bár azóta újra és újra kapják rajta lesifotósok, amint hajnalonként a DJ-lány lakásából távozik. Az Advocate.com oldal felmérése szerint Lohan a leggyakrabban guglizott meleg híresség, ami a villantásainak számát és zűrös magánéletét tekintve annyira nem is meglepő. A második helyre szorult vissza Perez Hilton, míg Elton Johnnak csak a harmadik helyre futotta.