Magyarországon ennyi bikinis lány még nem volt ilyen kevés négyzetméteren. A hétvégén a Cosmopolitan magazin felhívására 766 lány a saját testével kirakta a Cosmo feliratot. A strandoló férfiak pedig elmondták, kik vehetnek fel kétrészes fürdőruhát, és kik nem. Azt is megtudtuk, hogy az erősebbik nem szerint a smink kiemeli az alakot.

„Arra azért vigyázzatok, hogy felhevült testtel ne ugorjatok rám” – mondta Kovács Áron műsorvezető, aki vállalta, hogy levezényli az ország legnagyobb bikinifotózását, amit a Cosmopolitan magazin hétvégén, a Coke Clubon tartott. Úgy tűnt, a szexista poénok megkerülhetetlenek voltak, ugyanis a műsorvezető rendre azokból merített.

Tavaly nyáron 1923 orosz lány gyűlt össze - ezzel felállítva a Guinness-rekordot -, hogy kirakja a Cosmo szót egy fotózás erejéig. Most hétvégén Coke Clubban 766-an jelentek meg, így bár nem lett belőle világrekord, azt állíthatjuk: magyar földön ennyi bikinis még nem tartózkodott háromszáz négyzetméteren.

Klikkeljen a nődömpingért!

A vízbe igyekvő csajoknak Katus Tamás tartott aerobikedzést - meg nem fázzanak a kánikulában -, amíg beért mindenki. Úgy üdvözölték, amikor megjelent a stégen, mintha feketeöves rajongói lennének a nagymesternek, Katus Attilának, csak nem tűnt fel nekik, valójában a tesóval van dolguk. Kovács Áron közben így terelgette a népet: „aki rosszul van, az elájul és kész, nem sajnáljuk.” A félórás aktust, a kivetítőkön is szemlélni lehetett, sőt a helikopter élő képeket is adott a férfiak nagy örömére.

Smink, magas sarkú, barna bőr

Ennyi bikinis közt fontosnak tartottuk megtudni, mi a férfiak véleménye a fürdőruhákról, mit szeretnek és javasolnak a nőknek. Több korcsoportot is igyekeztünk megkérdezni, de a húszévesek elkerültek minket. „Be kell hogy vállalja a témát. Én szeretem a természetes lányokat, akik alapból szépek, de nem vetem meg a szilikont se” – mondta Dávid, aki szerint a smink elengedhetetlen, ahogy a szőrtelen láb és egészséges barna szín is egy bikini viseléséhez. „Szép mell, formás, kerek, M-es méretű fenék az igazi” – tette hozzá, és véleményével nem tért el a Coke Clubon uralkodó nézettől.

A krisztusi korban és jó karban levő Róbert szerint ha egy nő jól néz ki, az már bőven elég ahhoz, hogy bikinit viseljen. Persze barnának is kell lenni, mert az kiemeli az alakot. A nem hétvégi gyúróstól azt is megtudtuk, egy szép lánynak nincs szüksége sminkre, "magában az igazi". „Egy jó csajon egy ronda bikini is jól áll. Az oldalt fűzős hozza ki legjobban az alakjukat” - tette hozzá.

Aki tangában kivágja magát, az nem jön be

A tizenéves korosztálytól meglepően pontos definíciót kaptunk arra mi a jó és a kellemes látvány. „Formás idomok, a mellméret 75-ös legyen legalább. A rövidnadrágos fürdőruha már nem az igazi. A bikini lényege, hogy kicsit mutasson, és kicsit takarjon is. Azért van, hogy a srácok megnézzék a lányokat. Aki tangában jön, az nem annyira jó. Kivágja magát, az nem jön be.” Máté barátja, Alex egyetértett a felsoroltakkal, csak annyit tett hozzá, a smink felejtős, nem kell a strandra, buliba való. „Viszont a tűsarkú király, jó nézni, ha szép hosszú lábai vannak a csajnak."

Nézzen bikiniket!

Szerencsére egy 67 éves nagypapával is összefutottunk, aki az unokáját hozta el vigadni a tömegbe. Imre szerint az arányos testalkat mindennek a titka, de fontos, hogy a delikvens ne legyen porcelánfehér, se csontsovány. Imre viszont sose nézi a bikiniket, a lányokat figyeli, így neki teljesen mindegy van –e rajtuk smink. A korelnök mégis István lett, aki a maga 73 évével teljesen más színben látja a világot, mint a fiatalabb generációk. „Nézze, szeretem, ha nincs leborotválva ott, lent. Nem szoktam meg, hogy minden csupasz. Nekem teljesen mindegy, hogy egyrészesbe vannak-e a lányok, vagy bikiniben. Bár amiben kint van a fenekük, az kicsit közönségesnek gondolom” – mondta, de előtte megnézte, mit viselünk, nehogy véletlenül megsértsen minket.