Fürdőtangát beszerezni már nehéz, mivel kiment a divatból. Azonban maradt még egy-két lány Siófokon, aki kiáll az elvei mellett és továbbra is ragaszkodik a tangához. Hisznek abban, hogy a fenékbe csúszó bugyi formálja az alakot, és abban is, hogy nekik ez jól áll. A tanga rejtélye mellett azt is megtudtuk, a sör jobban barnít, mint a napolaj. Heti trend. Szavazzanak!

Kinek álljobban a tanga?

A Coke Clubon a Cosmo egy bikinis rekordkísérletet próbált -sikertelenül - összehozni, így volt alkalmunk megkérdezni, a férfiak szerint milyen is a jó fürdőruha és mi kell ahhoz, hogy egy nő bikiniben mehessen a strandra. Amíg az öregek szerint közönséges, ha kint van egy lány feneke a strandon, a fiatalabb férfiak szerint a rövidnadrágra hasonlító fürdőruha a ciki. Egy dolog azonban biztos, a tangás fürdőruha egyre kevésbé divatos, így nehéz is beszerezni. A Cosmo rekordkísérletén találtunk öt lányt, akik továbbra is ragaszkodnak elveikhez és mindenáron tangában süttetik magukat. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ők voltak a leginkább exhibicionisták, szinte várták már, hgy nyilatkozhassanak valamelyik sajtóorgánumnak. Szavazzon, melyiküknek áll a legjobban ez az alapvetően fehérneműnek szánt viselet.

Csíkok és flitterek

Összeállításunk első szereplője a siófoki bazársoron talált rá álmai flitteres fürdőruhájára. Elmondása szerint ma már nehéz igazán jó minőségű tangás fürdőruhát találni, így nagyon megörült, amikor meglátta ezt a nagyjából 6-8 ezer forintos darabot. Arra a kérdésre, miért is jó a tanga a strandra, kifejtette, nem szereti, ha úgy barnul le, hogy a fenekén egy nagy fehér folt marad. Miután néhány strandoló férfi kifejtette, hogy a bikini mellett elengedhetetlenül fontos a smink, megkérdeztük, szerinte is szükség van-e rá. „Van rajtam smink, de nem túl praktikus. Ha bemegyek a vízbe, akkor könnyen lejön, bár én nem rakom bele a fejem. Ha az ember egy buli után jön ki a partra, akkor nyúzottnak tűnik, és ez segít" – kaptuk meg az igen részletes választ, és arra inkább nem is tértünk ki, mi a jó a homokba süppedő magassarokban.

Kókusz

A barátai által Kókusznak becézett lány hatezer forintért vásárolta bikinijét. Elsőre nem tetszett neki különösebben, de miután felvette, rájött, remek választás volt. Egyébként szintén így vélekedtek a Coke Club látogatói is, hiszen a modellkedéssel és szépségversenyzéssel - tavaly Máltán képviselte hazánkat - is foglalkozó Kókusz lett a Cosmo dekoltázsverseny győztese. A tangás kérdésre kivételesen nem a szebb barnulás volt az indok, Kókusz elmondása szerint nagyon nehezen talál magának megfelelő fürdőruhát, és tangát is csak azért hord, mert a sima bikini alsók egyszerűen nem állnak jól neki.

Kereszt és sör

A strand legnagyobb keresztjét birtokló indulónk rekordáron, azaz kétezer forintért vásárolt tangás fürdőruhája mellett szokatlan szokásaival is felhívta magára figyelmünket. Ugyanis sörrel kenegeti magát, mivel szerinte az lényegesen jobban barnít, mint a naptej vagy napolaj - bár valószínűleg korántsem véd a bőrrákot okozó UV-B sugárzástól, de legalább a bogarak szeretik.

Flitter és legyező

Következő versenyzőnket először nehéz volt rávennünk a pózolásra, de végül egy legyezővel hajlandó volt fotósunk elé állni. A piros flitterek mellett döntő versenyzőnk – aki szintén a sör okozta barnulásban hisz - már három gyermeket szült és szerinte még nem elég szép a hasa. Bár Önök a legyezőtől nem igazán láthatják, ezért elmondjuk, retus nélkül is megirigyelné sok kismama.

Narancs és fenékformálás

A féltangás bikinit versenyzőnk a Calzedoniában vette, indulóink közül ő fizetett a legtöbbet, 12 500 forintot. Elmondása szerint konkrét elképzelésekkel indult vásárolni, a narancssárga a barnaság kiemelése miatt, féltangás fazon pedig az alak, illetve egész pontosan a feneke megformálása miatt volt fontos számára, hiszen szerinte ebben a fazonban tűnik a leginkább formásnak az ember feneke.