Ázsiában a nők kerülik a napfényt, mert a barna bőrt a szegénység jelének tartják. Amerikában is hódít a sápadtság. Dita Von Teese, Marcia Cross, Renee Zellweger, Drew Barrymoore és Madonna be is hódolt. A hírességek alapvetően két ok miatt ragaszkodnak a fakó bőrszínükhöz. Azt gondolják, ez a szépség és egészség szimbóluma. Vagy pedig azért, mert vámpírként kerülniük kell a fényt.

Kinek áll jobban a fehér bőr?

Két héttel ezelőtti összeállításunkban a külföldi hírességek azon táborát emeltük ki, amelyik hisz a szoláriumban és a túl sok napozásban. Olvasóink szerint a barna bőr a legjobban Paris Hiltonnak áll. Most azokat a sztárokat gyűjtöttük össze, akik a hófehér bőrben hisznek. Ázsiában az előkelőség látszatához ragaszkodó nők még ma is kerülik a napfényt, a barna bőr ugyanis a szegénység jele. A listára felkerült Dita Von Teese és legendásan sápadt bőre, Marcia Cross, Renee Zellweger, Drew Barrymoore és Madonna. A hírességek alapvetően két ok miatt ragaszkodnak eredeti bőrszínűkhöz: az egészséges életmód és a szépség miatt. Szavazzon, Ön szerint kinek áll legjobban a fehér bőr.

Madonna

Az énekesnő ugyan olasz felmenőkkel rendelkezik, ennek ellenére igen fehér a bőre. Ráadásul – visszatekintve karrierjére – mindig is kerülte a napozást és a korai aktfotóitól elkezdve a mostani koncertjein készült felvételeken is egyaránt sápadt. Azt nem lehet tudni pontosan, miért is kerüli ennyire a napot, de a kézfeje és a karja már napozás nélkül is ráncos és tökéletesen szemlélteti Madonna valódik korát.

Madonna

Dita Von Teese

A revütáncos számtalan alkalommal kifejtette, mindent megtesz, hogy elkerülje a napfényt. A szobák sötétítőit behúzza és tűző napsütésben ki sem lép az utcára. Dita Von Teese akár a fehérség nagykövete is lehetne, még a párválasztásnál is odafigyelt a bőrszínre, hiszen a vámpír Marilyn Mansonhoz ment férjhez, majd elvált. Ráadásul a karrierjének kezdetén is sokat számított fehérsége, ez játszott szerepet abban, hogy bekerült a Playboyba.

Dita Von Teese

Marcia Cross

A Született feleségek főszereplője egészségügyi és szépészeti megfontolásból kerüli a napot. Marcia Cross elmondása szerint a bőr megóvásának legfontosabb szabálya, hogy kerüljük a napfényt, de ha mégis ki kell mennünk, akkor vegyünk fel kalapot és kenjük be magunkat naptejjel. Mindenesetre a sorozat ijesztő tökéletességre törekedő karakterének állítólag kifejezetten jól áll a vörös hajhoz a világos bőrszín.

Marcia Cross

Renee Zellweger

A színésznő egyelőre még nem osztotta meg a világgal szépségtippeit, Renee Zellwegerről ugyanis leginkább súlyingadozása, és nem fehér bőre kapcsán szoktak cikkezni. Zellweger egyébként nemrég jelentette be, elvállalta a Bridget Jones harmadik részét, amihez természetesen újból meg kell híznia. Persze a hosszú távú tervei között az szerepel, hogy idősebb korában úgy nézzen ki, mint Helen Mirren.

Renee Zellweger

Drew Barrymore

Barrymore nem a fehér bőrére alapozva épített karriert, azonban azok közé tartozik, akik nem törzsvendégei a szoláriumnak. A legutóbbi szépségtippje szerint érdemes mindig eltenni a szállodai samponokat, mivel véleménye szerint nem jó, ha mindig ugyanazt a terméket használjuk. A romantikus vígjátékokból éppen kitörni készülő Drew Barrymore mostanában újra Justin Longgal tölti az idejét, igaz, a hírek szerint állítólag ismét szakítottak.

Drew Barrymore