Serdült Orsolya lábai hamar deformálódnak majd a magas sarkú cipők viselése miatt, legalábbis egy lábszakértő szerint. A szépségkirálynő is bevonult az MBT hakniiparba, és immár Csonka Andrással hirdeti, hogy szereti a lábát és üldözi a lábbütyköt. Emellett még néhány közhellyel is megajándékozott bennünket: például azt, hogy tengerparton mezítláb jár. Cikkünket reklámszakosoknak és Serdült Orsolya lábfetisiszta rajongóinak ajánljuk.

Katus Attila, a Rippel fivérek és megannyi ismert arc után Serdült Orsolya is csatlakozott azokhoz a magyar celebekhez, akik az egészséges láb nevében hakniznak. Szerdán a fentebb említett hírességek mellett még Csonka András volt az, akik „Le a bütyökkel!”, „Szeretem a lábamat” és "Cipők, lejárt az időtök!" szövegű transzparensekkel demonstráltak a Mammut üzletházban lévő MBT üzlet előtt, hogy figyelmeztessenek minden kényelmetlen és egészségtelen cipőt hordó nőt arra, hogy egy idő után a legszebb láb is lúdtalpas és bütykös lesz.

Klikkeljen még több lábimádóért!

Az eseményen részt vett Dr. Szabó-Kocsis Krisztina reumatológus orvos is, aki attól a közismert ténytől kezdve, hogy a magas sarkú cipő nőies és csinos, semmi más jótékony hatást nem tudott sorolni, és óva intette a szépségkirálynőt is: „Viselése teljesen feleslegesen terheli a bokát, térdet és a gerincoszlopot. A magas sarkak miatt a testsúly a lábfej elülső részére tevődik át, ez pedig olyan rendellenes tartást okoz, hogy idővel a nagylábujj kifelé, míg a lábszár széle felfelé ferdül.”

A szakember arra is fontosnak tartotta kitérni, hogy a legújabb hakniarcnál, Serdült Orsolyánál is különféle rendellenességek alakulnak majd ki, beleértve a bütyököt is, ami fájdalmas csontkinövést jelent. Az üzletben egyébként egy speciális eszköz segítségével felmérték, pillanatnyilag mekkora probléma áll fenn. A szépségkirálynő testsúlyának a 61%-át a bal lábára terheli. Ezután előadták a reklámszöveget, amelyik szerint mindez a cég termékeivel korrigálható.

Klikkeljen még több lábimádóért!

És akkor következhette a médiaszemélyektől hallható közhelyek. Serdült Orsolya például elmondta, számára fontos a divat, de az egészsége előrébbvaló, nem véletlenül szeretne a későbbiekben az egészségügyben elhelyezkedni. „Nálam a magas sarkú cipő hordása kedv és rendezvény kérdése. Néha úgy vagyok vele, hogy nagyon imádom, és csak azt hordanám, máskor meg a pokolba kívánom az összeset. Nem osztályozom őket, nincsenek elsődleges szempontok. Ami megtetszik, és a lábamon is jól áll, azt megveszem. De ha rendes cipőt veszek, akkor elsősorban a kényelem. Otthon és a strandon viszont csak mezítláb mászkálok."