A Fitbalance rendezvényén több százan mozdultak egyszerre, megtudtuk, ki a legszebb fitnesz modell a környéken. Sőt, az egész napos vasárnapi program révén Rubint Réka tűzpiros tangája is értelmet nyert.

Vasárnap a Fitbalance Aréna rendezvényén vettünk részt, melynek célja, hogy felhívja a mozgás fontosságára a figyelmet. A spinning, aerobic, jóga, pilates órák mellett – melyeket többek között Katus Attila, Tatarek Rezső tartott – megnézhettük a fekve nyomó versenyt, de azt is megtudtuk, ki a legszebb fitneszmodell a környéken.

Az egész napos vasárnapi program keretében olyan élményben volt részünk, mint amilyenben egyébként ritkán lehet a mozgás kapcsán. A megszokott kiscsoportos foglalkozásoktól eltérően több száz ember mozog egyszerre az üvöltő zenére, miközben a színpadon az éppen soron következő edző üvöltve közli, már csak három, kettő és egy mozdulatot kell kibírni.

Nézzen fitneszmodelleket!

Persze a rendezvényen nemcsak sportolni lehetett, megkaphattunk minden szükséges és szükségtelen kiegészítőt. Megkóstoltuk a leírás szerint az összes vitamint tartalmazó, 80 eurós táplálékkiegészítőt és a koncentráció javító kannabisz tartalmú energia italt. Kipróbáltuk a 60 ezer forintos masszírozó gépet és a több milliós futógépet – ez utóbbit természetesen nem otthoni használatra ajánlják. Ekkor már azt hittük, mindent láttunk, de megjelentek a színen a fitneszmodell versenyzői, természetesen tangában.

A megmérettetésen hat hölgy mutatta be kidolgozott testét, a főleg férfi érdeklődők negyed fordulatonként nézhették meg a csillogó tangába és melltartóba bújt indulókat. A fitneszmodellek a IFBB Nemzetközi Fitnesz és Testépítő Verseny győztese, Oláh Noémi szerint a legnőiesebb bodybuilder irányzatot követik, és valóban megállapíthatjuk, messze nem olyan férfiasak és kigyúrtak, mint aMuscle Beach versenyzői.

Nézzen képeket a Fitbalance-ról!

A versenyen, melyen a testalkatot és az izomzatot vették figyelembe, a lányok intimebb testrészein kívül a zsűri mindent alaposan megszemlélt, és így végre megértettük, miért is jelenhetett meg annak idején Rubint Réka egy szál tangában egy sajtótájékoztatón. Az első helyezett végül Horváth Zsuzsanna lett – akit barátja szerint nőiessé tesz a gyúrás –, a második Csonka Enikő, míg a harmadik Mpumilwa Barbara lett.