Ezen a héten nem ruhákat, hanem tetoválásokat válogattunk a heti trendösszeállításunkba. Az MTV díjátadóján kerestük a legjobban tetovált fellépőket és vendégeket. Mi jön be jobban, a csillagok és a pillangók a lányokon, az egész hátas tetoválás a metálzenészen, vagy az Anti Fitness Club tagjainak lángoló zenekaros, főnixmadaras darabjai?

Kié a legjobb tetoválás?

Régi vágyunk volt már, hogy egyik heti trendcikkünkben ne ruhákat, hanem tetoválásokat mutassunk be, de eddig elmaradtak az olyan médiaesemények ahol nagy mennyiségű tetovált embert találhattunk volna. Ezért örültünk nagyon az MTV EMA magyarországi díjátadójának, ahol rengeteg tetovált emberrel találkoztunk.

Igyekeztünk nemcsak a motoros rocker vonalról válogatni a tetovált embereket, hiszen ma már boldog boldogtalan tetováltathatja magát. A döntés szokás szerint az önök kezében van: Kié a legjobb tetoválás?

Fekete Balázs - Anti Fitness Club

"Az egész karomon csatlakoznak egymáshoz a tetoválások, így összefüggő képet alkotnak. A csuklómat körbeveszik a rajongók, aztán jön a saját zenekarom, az Anti Fitness Club, ahogy lángolva zenélünk egy barlangban. Ezt egy embertelen méretű kotta követi, amiből aztán tornádó lesz, mely repíti a tehenet meg a házat is" - mesélt a zenekar dobosa, Fekete Balázs az egészen komoly részletességgel kidolgozott tetoválásáról, amiben az egyik kedvence a tornádóban fejjel lefele kapálózó tehén.

Szabó Péter - Anti Fitness Club

"A karom egészében egy főnixet ábrázol, ami a robbanó Napból ébred, mely a csuklómnál látható. A főnix a mitológia szerint az örök, értelmetlen harc és az újjászületés jelképe. Erről azt gondoltam, hogy jellemez engem. Idős koromban is szívesen viselném ezt a szimbólumot, hogy örökké meg tudok újulni A karom belsejére egy elvesztett tollat tetováltattam lángokból. Ebből éled fel a főnix. Tizenéves koromban döntöttem el, hogy tetováltatni szeretnék, de csak 22 évesen kezdtem el, tehát közel egy éve készül. Ez most csak egy része, szeretnék majd a másik karomra, a mellkasomra, és a hátamra is bizonyos mintákat" - mesélte a zenekar gitárosa.

Rita

"Azért választottam a csillagokat, mert az a végtelenséget jelenti. Különösen így, hogy végigmegy a hátamon. Az alkaromon is van két felirat. Az egyiken, hogy határozott, a másikon, hogy érzelmes. Ezeken kívül tervezek még két fecskét, a bokám fölé. A szövegeket azért irattam a karomra, mert sok tervem van még, és a szövegek azok ide tartoztak, meg a karomon néznek ki jól. A fecskéken kívül még virágokat tervezek majd, de igazából mindegy, csak jellemzőek legyenek. A mintákat én szoktam megrajzolni magamnak" - mesélte Rita, aki néző volt az eseményen.

Tóth Gergő - Blind Myself/MTV

Az MTV műsorvezetője és a Blind Myself énekese, Tóth Gergő először az alkarján lévő, kifejezetten rosszul sikerült meztelen nős tetoválását mutatta meg nekünk. Aztán rövid kérlelés után a hátát is, ami még nincs kész, de így is annyira részletes és kifejező, hogy a bénán sikerül nő helyett inkább ezt választottuk a cikkhez. "Furcsa dolog, hogy én kerültem saját magam hátára, ilyet nem nagyon szoktak. Jó, ott a Steve-O, mindenki ezt mondja. De kurvára nem vállaltam volna ezt be magamtól soha. Olyan a tetoválóm, hogy egy történetet kell neki vinni, és ő megrajzolja, nem lehet hozzá kész tervekkel menni. És az ember lelkéért küzdő negatív és pozitív erőket akartuk ábrázolni. Azt kérte, fotózzam le magam, ahogy küzdök, meg szenvedek, és végül annyira megtetszett neki a fotó, meg annyira szereti a fotorealisztikus megoldásokat, hogy végül ez lett" - mesélte Tóth Gergő. A bal kézfején a kisfiának az arca látható egyébként, és érdemes megfigyelni, hogy a dühös arcnak a csecsemő felé néző része mennyivel nyugodtabb, mint a másik.

Franciska

"Nagyon szeretem a pillangókat, ezért választottam ezt a mintát. A pontos formát anyukám férje tervezte meg, mert tetoválóművész. A színek a kedvenc színeim. Úgyhogy nagyjából ennyi a története. Egyelőre nem is tervezek újabb tetoválásokat, mert nagyon fájt. A későbbiekben majd talán elképzelhető, de most biztos, hogy nem" - mesélt családon belüli tetoválásáról a szintén nézőként szereplő Franciska. Az Ezine Articles szerint a nők között messze a legelterjedtebb tetoválás a pillangó, ami igazán szórakoztató adat, ha figyelembe vesszük, hogy a nők általában mennyire írtóznak a mindenféle ízeltlábúaktól.