Britney Spears, Amy Adams és Liv Tyler festetett, Jessica Alba vágatott, Hugh Jackman nyíratott, Lady Gaga meg csak parókát cserélt újév alkalmából. Ha van hat celeb, akinek idén új haja van, akkor másról nem is szólhat az első 2010-es heti trend cikk és szavazás. Mondják meg önök: kinek sikerült a legjobban a váltás?

Britney Spears

Akkorát persze már soha semmi nem fog ütni, mint amikor Spears leborotválta a haját kopaszra, de azért még mindig meglepő, ha valaki, akit szőkén szoktunk meg, egyszer csak bebarnul. Még akkor is, ha távolról sem ez az első eset. Spears volt már barna 2005-ben, és például nagyjából két évvel ezelőtt is volt egy sötétebb hajú korszaka. 2010-et megint nem szőkén kezdte, a héten róla készült fotókon vállra omló, gesztenyebarna tincseket láthatunk.

Amy Adams

Amy Adams természetes hajszíne állítólag az alább balról látható vörösesszőke. A Kételyben és a Julie és Juliában Meryl Streep oldalán látható színésznő jelenleg terhes, de nem valószínű, hogy a hajszínváltásnak ehhez bármi köze lenne. Mindenesetre a héten David Letterman show-jában szerepelt, és a szokásosnál sokkal kevésbé élénk, barnás hajszínnel jelent meg.

Liv Tyler

A tündéri színésznő szintén végre úgy döntött, hogy nem árt egy kis változatosság. Fenti kolléganőivel szemben ő azonban nem sötétített a haján, hanem éppen ellenkezőleg. Liv Tylert ugye hosszú, gesztenyebarna tincsekkel szoktuk meg, ő azonban a vöröset választotta 2010-re. Ezeken, a héten készült a fotókon szinte Bree-re emlékeztet a Született feleségekből.

Lady Gaga

A jelenségszámba menő énekesnő köztudottan parókában közlekedik, így esetében egyetlen kézmozdulattal megoldható a frizuraváltás. 2010. azonban Lady Gagát is újításra inspirálta, hiszen eddig túlnyomórészt a szőke műhajat részesítette előnyben, de ezt az évet azonban kanárisárga loknikkal kezdte. Ha önnek véletlenül nem tetszene ez a citromszínű viselet, ne aggódjon: a jelek szerint ez a paróka is csak egyetlen estére szólt.

Jessica Alba

Jessica Alba nem variált sokat, csak vágatott néhány centit fürtjeiből szilveszter környékén. A hosszon kívül azonban minden maradt a régiben, így frizuraváltásról esetében szinte alig beszélhetünk. A színésznő haja azonban mindenesetre most már csak vállig ér, nem váll alá. Önnek jobban tetszik így?

Hugh Jackman

És egy férfi celeb is akadt, aki az új évet új hajjal kezdte. Hugh Jackman volt az az urak közül, aki amikor az új év első hetében a nyilvánosság elé lépett, új frizurát mutatott be.

Kinek sikerült a legjobban az újévi hajváltás?

Persze a férfiak esetében nincs mit sokat cifrázni a dolgon, a színész egyszerűen csak megnyiratkozott, a korábbiakhoz képest jó rövidre. Olyan rövidre méghozzá, hogy a haja majdnem ugyanolyan hosszú, mint a borostája.

Talán nem fair, hogy öt nővel versenyeztetjük meg őt ebben a heti trend szavazásban, de akkor is belevesszük őt mezőnybe. Mondják meg önök: a hat celeb közül melyiknek sikerült a legjobban az újévi frizuracsere, melyikük megjelenésén dobott a legnagyobbat az új hajviselet?