Már október óta lehet tudni, hogy a dögös, ám bölcs nyilatkozatokban nem túl erős Megan Fox lesz Victoria Beckham utódja az Armaninál, és most végre előkerültek azok a képek, amin a fiatal színésznő a cég fehérneműiben domborít.

Nyilvánosságra hozták azokat a fotókat, amiken Megan Fox az Emporio Armani fehérnemű-kollekcióját, valamint farmereket népszerűsít majd. Megan Fox Beckhamnét váltotta ezen a poszton, és elődjével ellentétben a fekete-fehér képeken nem úgy fest, mint egy android, vagy fröccsöntött baba, hanem igazi, hús-vér nő látszatát kelti. Hogy pontosan miért váltották le Victoria Beckhamet, nem tudni, a Velvet olvasóinak többsége mindenesetre inkább a Calvin Klein reklámarcától, Eva Mendestől venne fehérneműt – derült ki az egyik cikkünkből. A cégnek, pontosabban Giorgio Armaninak azért esett Foxra a választása, mert fiatal, szexi és van benne tűz, és az általa reklámozott termékek pont erről a fiatalos világról és hozzáállásról szólnak - írja a People.

Egyes képeken Fox természetesen különböző fehérneműkben domborít, a többi fotón pedig vizes ingben, vagy lecsúszott vállú farmerkabátkában próbálja meg arról meggyőzni a vevőket, hogy Armani-farmert viselni menő. A fotósorozatot Mert Alas és Marcus Piggott készítette Los Angelesben. A páros jegyzi a Beckham házaspár hirdetéseit is, és ők működtek közre a Bulgari 2010-es tavaszi és nyári kollekcióját bemutató kampánynál is, aminek Julianne Moore a főszereplője. Az óriásplakátokat egyébként olyan világvárosokban láthatják majd teljes valójukban, mint például New York, Los Angeles, London, Róma és Tokió.

Persze a képeken semmi olyat nem láthatunk, amit Fox korábban már nem mutatott volna meg. Novemberben például a New York Timesnak tette szét a lábát. Igaz, az intim részleteket egy fehér bugyi takarta. A Rolling Stone magazin októberi számában hasonló mennyiségű ruhát viselt, és persze itt is azon volt a hangsúly, hogy mennyire vonzó is ő. A dögös külsejére alapozó képeket egyébként rendre hülye nyilatkozatokkal fejeli meg, amik többsége hiába szexuális tartalmú, egy idő után a legedzettebb bulvárfogyasztó számára is elviselhetetlenné válnak, és így augusztus 4-ét Megan Fox-mentes napnak nyilvánították.

Ki a jobb Armani-modell?

A közönségnek - vélhetően a tetszetős külső miatt - azért annyira mégsem lett elege a 23 éves hírességből, ugyanis hiába szavazták meg őt az év legrosszabb színésznőjének, egyúttal ő lett a legszexisebb is. Sőt, egy másik felmérésnél az évtized szépségikonjai közé is bekerült, igaz, csak a tizenhatodik helyet sikerült megkaparintania.