A magyar modell a Vogue Nippon számára elegáns környezetben, drága ékszerekben és ruhákban pózolt, míg a Muse magazinból vidéki lányként köszönt vissza. Ön szerint melyik stílus áll jobban neki? Nézze meg a békéscsabai modell két legújabb fotósorozatát, és hozzon döntést.

A békéscsabai modell két újabb divatanyaggal jelentkezett. Mihalik Enikő a Vogue Nippon augusztusi számából és a Muse magazin aktuális kiadványából köszön vissza. A kilencedik legkeresettebb modell két fotósorozata teljesen elüt egymástól. Míg a Vogue számára egy erotikus képsorozatot készített, és köszönhetően a környezetnek, a drága vörös ruháknak és ékszerek, leginkább egy luxusprostituáltra emlékeztet.

Ezzel szemben a Muse magazinban a képek vidéki hangulatot idéznek, és a rövidebb hajjal pózoló Mihalik egy vidéki fiatal fruskára emlékeztethet, aki remekül el van udvarlójával, akit Yuri Pleskun testesít meg. Érdekes módon a két képsorozat közül mégis ebben láthatjuk Mihalikot félmeztelenül, bár ez esetben inkább a természetességre – patakban mászkálás, kertésznadrágban az istálló mellett – utal a pucérsága, nem pedig a csábításra, mint például a Pirelli naptárban.

Melyik stílus áll jobban Mihalik Enikőnek?

Mivel azon ritka pillanatokhoz érkeztünk el, amikor Mihalik Enikő viszonylag keveset meztelenkedik, feltennénk a kérdést: melyik stílus áll jobban a magyar modellnek? Az elegáns úrinős vagy a vidéki kislányos? Szavazzanak!