A V magazin a futbalisták asszonyait figurázza ki: a feleségnek beöltöztetett modellek bulvárlapoknak nyilatkoznak sanyarú sorsukról, meztelenül pózolnak és a terhesség utáni alakjukról áradoznak. azonban a focistafeleségekkel ellentétben Mihalik Enikőnek nem a drága ruhák a fontosak. Igaz, azért egy fél millió forintos bőrbody bekerült a gradróbjába.

A V magazin a legújabb számában a focistafeleségek témáját járta körül. A magazin neves modellekkel figurázta ki az állandóan rivaldafényben szereplő focistafeleségeket. A híres sportolók oldalán hírnevet szerző nők életének fontosabb állomásait képekben örökítették meg.

A V magazin 66. számában szereplő fotósorozathoz Sebastian Faenát kérték fel fotósnak, és Carlyne Cerf De Dudzeele állította össze a kicsit nyolcvanas évekre hajazó ruhákat. A focistafeleségeket Mihalik Enikő, Dree Hemingway, Constance Jablonski, Alessandra Ambrosio és Maryna Linchuk formálta meg, és a készítők a biztonság kedvéért négy férfi modellt – Simon Nessman, Martin Landgreve, Evandro Soldati és Jacques Naude – is bevetettek.

A fotós, Sebastian Faena alapvető focistafeleségekhez – mint például Victoria Beckham - köthető sztereotípiákat jelenített meg képeiben, Maryna Linchuk rágózás, telefonálás és szurkolás közben szoptat a lelátón. Constance Jablonski a Paparazzo magazin címlapján feszít farmerkabátban, extra rövid nadrágban, sí szemüvegben, és a lap a világbajnokság exkluzív történeteként tálalja az általa adott interjút.

A brazil származású Alessandra Ambrosio természetesen brazil szerelésben nyilatkozik egy bulvárlapnak, melyben elpanaszolja, az emberek csak azért beszélnek róla, hogy általa ismertek lehessenek. Valamint bevették a képsorozatba a focistákra és barátnőikre jellemző legalapvetőbb dolgot: a drága sportkocsikat. Dree Hemingway például egy tűzpiros Ferrari tetején üldögél talpig leopárdmintás ruhában.

Mihalik Enikő több helyen is szerepel a fotósorozatban, ő az, aki a dohányzást tiltó botrány kapcsán tűnik fel, miközben teljesen átszellemülten dohányzik a lelátón. Ő feszít egy szál rózsaszínű bőrkabátban a kerítés mellett – utalva a vetkőző barátnőkre, mint például Kelly Brook -, és őt láthatjuk – a fotósorozatban mellérakott argentin focistára utalva – drága márkás felső helyett kék-fehér testfestékben.

A férfimodellek is aktív szerepet kaptak a fotósorozatban, Evandro Soldati és Simon Nessman természetesen félmeztelenül pózol egy focistákat felvonultató naptárban. De nem maradhattak el a feleség előtt tisztelgő tetoválások – erre a legjobb példa a magát képekkel egyre jobban betakaró David Beckham - , Martin Landgreve mellkasán óriási Constance felirat díszeleg, míg Simon Nessman karjára neje arcképe került, akinek alakjával szülés után is tökéletesen elégedett.

Mihalik Enikő egyébként nemrég elmondta, a focistafeleségekkel ellentétben neki nem a ruhák ára a fontos. „Rájöttem, hogy a drága ruhák nem annyira fontosak, inkább az, hogy amit felveszek, az jól álljon rajtam, jól nézzen ki és inkább elegáns legyen” – nyilatkozta Mihalik a TV2 Aktívjának, miután megmutatta a félmillió forintos bőrbodyját.