Sokan azt tartják a nyár legnagyobb előnyének, hogy megrövidülnek a szoknyák, és ezzel párhuzamosan nő a szabadon hagyott bőrfelület. Nos, a rekkenő hőség közepette megrendezett Avon-születésnapon a hazai celebnők ennek megfelelően miniruhákban pózoltak a kameráknak. Míg Lola, Barbee és Zséda szívesen mutogatta lábait, addig Dukai Regina egy kevésbé bevállalós hossz mellett döntött, Csisztu Zsuzsa pedig dekoltázsával kompenzálta eltakart combját.

Dukai Regina

Bár nyáron sokan szeretnek minél színesebben öltözni, a modellként, énekesnőként és divattervezőként is funkcionáló híresség nem akart túlzásokba esni, igaz, ruhája sárga színével így is remekül utalt arra, hogy pontosan milyen évszakban járunk. A szűk ruha színe ugyan kissé halovány, a fekete szín egy hangsúlyosabb sárgával összekomponálva elég feltűnő tud lenni. Dukai Regina semmit nem bízott a véletlenre, és az összes kiegészítő – gyűrű, cipő, táska és a megkötős öv is –  fekete. A modell a többségtől eltérően nem volt olyan merész ruhája hosszát illetően, hiszen az közvetlenül a térd felett ér véget.

Csisztu Zsuzsa

A műsorvezető ruhahosszban ugyan Dukai Reginát követte, de ezt a visszafogottságot egy feltűnő dekoltázzsal kompenzálta. Bár szakemberek azt mondják, hogy nyáron lehetőleg világos holmikat hordjunk, egy beltéri eseményen persze a kis fekete ruha is megengedett. Csisztu Zsuzsa a kellő harmónia jegyében még a lábujjkörmeit is feketére festette, bár idén nyáron a feltűnő színű lakkok a divatosak. Igaz, a neonzöld festék ehhez az összeállításhoz lehet, hogy nem illett volna. Csisztu Zsuzsa férje, Ketskés Norbert nem öltözött össze a műsorvezetővel, és a klasszikus fekete helyett egy életvidám színkombinációt öltött magára, mármint ami a kék öltönyt és a narancssárga csíkos nyakkendőt illeti.

Lola

Amikor trendösszeállítást készítettünk a Comet-díjátadó vendégeiről, az énekesnő a harmadik helyen végzett fekete, pánt nélküli miniruhájával, pántos magas sarkú szandáljával. Ezúttal a lábbeli helyett a ruha anyaga fénylik, de az apró részletektől eltekintve az összhatás hasonló mint a zenei gálán. Ráadásul a felvett póz sem igazán különbözik az előzőtől. Az Avon rendezvényén Csisztu Zsuzsával ellentéten egyébként Lola bevállalta, hogy élénk színűre festi körmeit, amivel sikerült is kompenzálnia ruhája komor színét. És talán ez az árnyalat jobb választás, mint az egyébként nagyon trendi, de kicsit vitatható kék lakk, amivel a Comet-gálára készült.

Barbee

Mezőnyünk legfiatalabb versenyzője Lolához hasonlóan szintén részt vett a Comet-gálán, sőt, ő lett az év női előadója. Akkori viseletét nem bocsátottuk szavazásra, de itt a remek alkalom, hogy a két fiatal énekesnő összecsapjon, már ami a divatos viseleteket illeti. A most húszéves Barbee kolléganőjéhez hasonlóan próbál elmozdulni a kislányos imidzstől arra utalva, hogy ő már inkább fiatal nő, és nem tinédzser. A ruha, a cipő és a táska tökéletesen passzol egymáshoz, de a csillogó nyakbavaló és a lila művirág a csuklón együtt kissé zavaró lehet, talán jobb lett volna, ha Barbee követi a következő aranyszabályt: a kevesebb néha több. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a lila virágos kiegészítőt karszalag helyett kapták a vendégek, bár ez nem jelenti azt, hogy viselni is kell, és a képek tanúsága szerint páran el is tekintettek attól, hogy felvegyék.

Zséda v0.1

Az énekesnő egy kicsit kilóg a sorból, ugyanis a nyári forrósággal dacolva ő inkább nadrágot öltött magára, de arra természetesen ügyelt, hogy az alsó-és felsőrész harmonizáljon egymással. Ja, és persze trendügyileg is rendben van az összeállítás, ugyanis a magasított derék még mindig nem ment ki a divatból, ahogy az sem, hogy a derekat egy megkötős övvel hangsúlyozzuk – lásd például pár sorral, illetve képpel feljebb Dukai Reginát. Úgy tűnik, a mostani eseményen Zséda volt a Louis Vuitton cég jószolgálati nagykövete, ugyanis az egyik kezében egy Courtney fantázianevű táskát szorongat. Sajnos a szegecses holmi kissé elüt az összeállítás többi darabjától.

Zséda v0.2

Az Avon márka reklámarca később többször is átöltözött, és a képen látható ruhájával már tökéletesen beleillett a miniruhát viselő celebnők táborába. Az énekesnő láthatóan kedveli a fényes, csillogó anyagból készült holmikat, ugyanis fellépőruhái között is található egy hasonló darab. Így viszont már nem annyira hasonlított Audrey Hepburnre, hanem inkább Sophie Ellis-Bextort jutatta eszünkbe. Ez valamelyest elismerésnek számít, hiszen az angol énekesnő szeret mindig a legfrissebb trendek szerint öltözni, és szívesen keresi fel a nagy márkák üzleteit. Ilyen szempontból Zséda igen kedvező helyzetben van, hiszen azon kevés magyar celeb közé tartozik, akik méregdrága ruhákat kapnak kölcsön neves divatházaktól.

Melyik celeb öltözéke a tuti befutó?

Önnek melyik magyar celebnő összeállítása tetszik leginkább? Szavazzon! Vajon a miniruhás vagy a nadrágos Zséda csinosabb, esetleg Csisztu Zsuzsa kis fekete ruhája a nyerő választás? Vagy a két legifjabb versenyző választott jól, amikor a miniruha mellett döntött?