A híres kismamák nincsenek könnyű helyzetben, hiszen soha nem lehet tudni, hogy éppen mikor fotózzák le őket. Áldott állapotban is ügyelniük kell arra, hogy kellően divatos holmi legyen rajtuk. Összeszedtünk hat példát arra, hogyan öltöznek a várandós celebek. Vajon Alicia Keys kezeslábasa, Jools Oliver egyszerű, de csíkos holmija, Christina Applegate kis feketéje vagy Kelly Preston becsapós ruhája a legtetszetősebb kismamaviselet? Heti trend.

Alicia Keys

Először a Radio One Big Weekend nevű rendezvénye után merült fel, hogy az énekesnő talán első gyermekét hordja a szíve alatt . Alicia Keys sok hírességtől – például Angelina Jolie-tól és Gisele Bündchentől – eltérően nem várakoztatta a népet a válasszal, és így napokon belül kiderült, hogy igen, valóban babát vár, sőt, idén még férjhez is megy. A híresség barátai méltó módon - konkrétan kilenc üveg pezsgővel - ünnepelték meg, hogy Keys hamarosan anya lesz. Egy zulu törzs később ugyan megáldotta a születendő gyermeket, de az énekesnő New Orleans-i fellépése majdnem rosszul sült el. Alicia Keys ugyanis megbotlott és elvágódott a színpadon, de szerencsére sem neki, sem a babának nem esett baja. A mellékelt fotó még az ominózus eset előtt készült az éppen egy kezeslábast viselő énekesnőről, aki szemmel láthatóan a várandóssága alatt is ügyel arra, hogy kellően divatos összeállításokban lépjen a közönség elé.

Ali Larter

A hősök című sorozat egyik női sztárja és Hayes MacArthur éppen egy évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent, és már úton is van első közös gyermekük. A színésznő július 20-án jelentette be, hogy nemsokára anya lesz. Egyúttal azt is bevallotta, hogy a várandósság első pár hónapjában nem akarták megosztani a világgal a jó hírt, ezért férjével Európába repültek, hátha így nem jön rá senki a titkukra. Idővel azonban érezte, hogy már készen áll arra, hogy kitudódjon, mi is a helyzet. „Azt mondtam a férjemnek, hogy szeretnék végre elmenni a barátnőimmel ebédelni, újra élni akarom az életem. Akkor éppen a negyedik hónapban jártam” – nyilatkozta Larter, aki jól sejtette, hogy állapota nem maradhat titokban, ha az Egyesült Államokban marad, ugyanis visszatérése óta özönlenek a fotók a pocakos celebről. A fenti könnyed, nyárias összeállítás taktikája talán annyi, hogy megpróbálja a tekintetet a hasról felfelé, a dekoltázsra vonzani.

Christina Applegate

A színésznő Alicia Keyshez hasonlóan nem szívatta sokáig azzal a sajtót és a rajongókat, hogy valóban igaz-e az a hír, miszerint gyermeket vár. Pár nappal azután, hogy megszellőztették az értesülést, már büszkén mutatta meg a hasát a nyilvánosságnak a Cats and Dogs második részének Los Angeles-i bemutatóján. Hogy a fekete összeállítás mennyire nyerő egy tűző nyári napon, az vitatható, mindenesetre Applegate ragyogóan nézett ki benne a kissé kényszeredett mosolytól eltekintve. Felesleges kilóknak egyelőre nyoma sincs, de nem tudni, hogy meddig tart majd ez az állapot, a színésznő ugyanis állítása szerint legszívesebben mindent felfalna, és néha igazán furcsa ételeket kíván.

Isla Fisher

A Boratot és Brünót alakító Sacha Baron Cohen felesége 2007 októberében adott életet a pár első gyermekének, és nemsokára megszületik a második gyermek is. A pár egyébként nem szívesen beszél magánéleti dolgokról – például az esküvőjüket is megpróbálták titokban tartani -, de bizony egy gömbölyödő has előbb-utóbb feltűnik valakinek, főleg ha az édesanya olyan holmikat vesz fel, amik bizony egyértelművé teszik, hogy mi is a helyzet. Hiába vesz fel valaki egy bővebb maxiruhát, ha a gonosz szél vagy a kezében tartott gyermek a hasához tapasztja. Ezt idővel Isla Fisher is belátta, és átváltott a farmernadrág és a szűkebb felsők kombinációjára, jótékonyan hasralógó sállal kiegészítve.

Jools Oliver

Jamie Oliver felesége éppen negyedik gyermekét várja, és a büszke apa a modern idők követelményeinek megfelelően természetesen Twitter-oldalán jelentette be a nagy hírt. Hogy három lányuknak előbb-utóbb testvére születik majd, arra szinte mindenki számított, hiszen Jools Oliver már egy évvel ezelőtt felvetette, hogy egy negyedik gyermek is benne van a pakliban. Egy folyton dolgozó férj és három lány mellett bizonyára nincs könnyű dolga, és az sem könnyíti meg a helyzetét, hogy a paparazzók szívesen készítenek róla képet, amint éppen a városban járkál legkisebb gyermekével vagy magányosan. Jools Oliver a róla készült képek tanúsága szerint a mindennapi rohangáláshoz tökéletesen megfelelő laza, olykor sportos öltözékeket részesíti előnyben. Bár a keresztben csíkos holmikat molettebb nőknek nem ajánlják, hiszen jóval szélesebbnek tűnhetnek, egy várandós anyukánál még az ilyen minta is belefér, hiszen a szűkebb szabás is azt jelzi, hogy Jools Oliver nem akarja eltitkolni állapotát.

Kelly Preston

John Travolta és felesége, Kelly Preston 2009 elején veszítette el idősebb gyermeküket, Jett Travoltát. A házaspár nagyon sokáig kerülte a nyilvánosságot, és nem kívánt beszélni a történtekről. A színész januárban tért vissza a rivaldafénybe, amikor részt vett a From Paris With Love című vígjátékának bemutatóján. Majd májusban jött a hír, hogy 47 éves felesége ismét gyermeket vár, sőt, már a harmadik hónapban van. Természetesen felreppent az hír, miszerint Preston ikreket hord a szíve alatt, ami annyira nem légből kapott ötlet, hiszen a színésznő kora miatt valószínűsíthető, hogy mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően lett újra várandós. A házaspár sajtósa mindenesetre cáfolta, hogy két taggal bővülne a Travolta-család. A hivatalos bejelentés után egy hónappal Kelly Preston a kételkedőknek is megmutatta a hasát, ami az általunk felhasznált képen nem igazán látszik, hiszen a színésznő egy empire szabású ruhát visel, ami ápol és eltakar.

Önnek melyik várandós híresség összeállítása tetszik jobban?

Szavazzon! Vajon jól döntött Alicia Keys, amikor kezeslábasban, övvel a hasa felett lépett a színpadra, vagy Jools Oliver csíkos pólóruhája a megfelelő ruha egy ismert kismama számára? És mit szól Kelly Preston empire szabású ruhájához, amit állítólag utálnak a férfiak, mert elbizonytalanítja őket egy nő alkatát és állapotát illetően? Nincs heti trend szavazás nélkül, kattintson most is!