Ön hogyan képzel el egy celebesküvőt? A válasz egyszerű: hatalmas templom, hatalmas tömeg, rengeteg fotós, mindenféle luxus és percről percre közvetítés a Velveten. Meglepő módon azért vannak olyan celebek is, akiknek egészen más elképzelésük van a boldogító igen kimondásáról, és titokban, minimálszertartás mellett kötöttek házasságot, a nyilvánosság teljes kizárásával. Közülük sorol fel ötöt az alábbi poszt.

1. Julia Roberts és Danny Moder - Az Oscar-díjas színésznő még 2002-ben ment hozzá operatőr férjéhez, és az eseményt olyan szigorú titoktartás övezte, hogy még a násznép se tudta, hogy esküvőre készül. A július negyedikére időzített, Julia Roberts saját ranch-ére szervezett, szerény ötven fős partit ugyanis úgy állították be, mintha pusztán a függetlenség napjának szólna. Volt nagy meglepetés, amikor a házigazda és a háziasszony éjfélkor bejelentették, hogy ha nincs ellene senkinek kifogása, akkor ők most gyorsan összeházasodnának.

2. Scarlett Johansson és Ryan Reynolds - Ők is kifejezetten kerülték a sajtót, és egy meglehetősen körmönfont trükkel oldották meg, hogy esküvőjükön csak a legszűkebb család vehessen részt. 2008. nyarán már tudni lehetett, hogy közeleg a lagzi, de az ifjú pár hivatalosan is bejelentette, hogy az akkor folyó elnökválasztási kampány miatt a télre halasztják az esküvőt. Ez volt a dologban a piszkos trükk, ugyanis halasztásról végülis szó sem volt. Ezt persze csak később jelentették be, amikor már rég túl voltak az egészen: Johansson és Reynolds átslisszoltak a vőlegény hazájába, Kanadába, és ott egy eldugott helyen, pár fős násznép előtt mondták ki az igent.

3. Gisele Bündchen és Tom Brady - Az ember egy szupermodelltől világraszóló lakodalmat várna, de a brazil szépség, Gisele Bündchen és sportoló férje nem voltak hajlandók elcelebesíteni az esküvőjüket. Tavaly február végén keltek ők egybe, egy sima katolikus templomban, szintén alacsony létszámú násznép előtt. És még el se utaztak sehova, nyilván azért, nehogy a reptereket árgus szemekkel figyelő paparazzók bármit is megneszeljenek: az egészre otthonuktól nem messze, Kaliforniában került sor.

4. Emma Heming és Bruce Willis - Nemrég volt meg Willisék első házassági évfordulója. A kopasz akcióhős tavaly március 21-én vette el második, nála 24 évvel fiatalabb, modell feleségét. A lakodalmat ők is "otthon" tartották, igaz, ez Bruce Willis esetében egy kis szigetet jelent a Karib-tengeren. Ez a lagzi az egyetlen az ötből, amin valamirevaló sztárvendégek voltak, a násznép ugyanis Willis első feleségéből és annak második férjéből állt, azaz Demi Moore és Ashton Kutcher is ott voltak. A pletykák szerint Madonna is odarepült az esküvőre, de ezt hivatalosan nem erősítették meg.

5. Isla Fisher és Sacha Baron Cohen - Legutóbb még az esküvőzni nem hajlandó celebek között emlegettük őket, de a legutóbbi titkos házasságot pont ők kötötték. Március 15-én Párizsban került sor a szertartásra. Annyira kerülni szerették volna a felhajtást, hogy a hírek szerint mindössze hat vendéget hívtak meg. A többieket az újdonsült Baron Cohenné utólag emailben értesítette arról, hogy már papíron sem hajadon többé.