A díjátadó a divattörténelemben nem volt kiemelkedő alkalom, de láthattunk egy-két jobb cipőt, és Megan Fox megmutatta, milyen az, amikor a lábbeli kicsit kisebb a kelleténél, és kilóg belőle az ember lábujja. A nagynevű celebek idén elmaradtak, helyette megtekinthettük Gordon Ramsay és LL Cool J családját.

A Teen Choice Awardson idén is a miniruha volt a menő, ám a tavalyi évvel ellentétben idén nem sok különleges darabot láthattunk a magukat egyébként is kis létszámmal képviseltető hírességeken. Míg az előző évben nem győztünk válogatni a résztvevők közül, most sokkal nehezebb dolgunk volt. Szerencsére megmentette a helyzetet Megan Fox.

A nagy nevek idén elkerülték a díjátadót, a gyereksztárból vetkőzős hírességgé érő Britney Spears és Miley Cyrus nem jelent meg, helyette megtekintehettük a Kardashian-családot, Gordon Ramsay és LL Cool J famíliáját is.

Az újabban divatikonként elkönyvelt Leighton Meester egy Emilio Pucci ruhában tette tiszteletét a díjátadón, és ehhez egy fehér, pomponos Christian Louboutin cipőt választott. Az általunk kevésbé ismert Shailene Woodley, aki a The Secret Life of the American Teenager című sorozatban játszik, egy csodás Rene Caovilla cipőt mutatott meg a világnak.

A nemrég Budapesten filmet és videóklipet forgató Selena Gomez pedig a szintén fehér Max Azria ruhájához egy Sergio Rossi gladiátorszandált választott. Igaz, Madonna lánya az új ruhamárkájához létrehozott blogban már megírta, ezek a szandálok már jó ideje kimentek a divatból.

A legviccesebb pillanatot a cipők terén egyértelműen a friss házas Megan Foxnak köszönhetjük. A színésznő egy kék alapon fehér mintás Isabel Marant blúzt és ugyanolyan márkájú ezüst szoknyát viselt. Ehhez az összeállításhoz sikerült egy színben passzoló Louboutint felvennie, amiből elöl aranyosan kilógott a nagylábujja.

Amennyiben kiváncsi a díjazottakra, kattintson ide.