A Los Angelesben rendezett Teen Choice Awards-on résztvevő színésznők és énekesnők mintha egyenruhában lettek volna: mindannyiukon miniruha és tűsarkú volt. Miley Cyrus kicsit ribancos lett, Leighton Meester hipnotizált, Fergie gigantikus karkötőt lendített a combja mellett. Díjátadó az egyenstílus jegyében.

Vasárnap este rendezték meg a Teen Choice Awards-ot Los Angelesben, írja a Huffington Post. A tinik által közönség kedvencnek ítélt színésznők és énekesnők nem variálták túl az öltözködésüket, egy két kivételtől eltekintve tűsarkúban és miniruhában jelentek meg. Lehet, hogy ez volt a dress code a tinédzserek egészséges pszichoszexuális fejlődése érdekében. Az este valódi sztárja így Mary Quant, a miniszoknya feltalálója volt.

Variációk kevés anyagra

A Twilight szereplői, Kristen Stewart, Nikki Reed és Ashley Greene, a High Scool Musical főszereplője, a ruháit szívesen ledobó Vanessa Hudgens és a filmben gonoszt alakító Ashley Tishdale ugyanúgy megfelelt a combalapú dress code-nak, mint például a formás alakú Britney Spears, Fergie, Megan Fox vagy éppen a Doktor House szereplője, Jennifer Morrison.

A rövid ruha választása egyébként teljesen érthető, hiszen ez a rendezvény korántsem olyan elegáns, mint például az Oscar-gála, és ahogy azt már korábban megírtuk, a hírességek, legújabb hóbortja a lábmutogatás. A hírességek szerencsére számtalan variációt mutattak be egy témára.

Ashley Greene összeállítása olyan, mintha tervezője elfeledkezett volna arról, hogy felsőt is szabjon rá, Megan Fox ruhája meg csak egyszerűen elszabott. Leighton Meester csíkos mintás ruhája hipnotikus hatású, bár nem próbáltuk terápiában alkalmazni. Kristen Stewart öltözékét apró pengék díszítik, Ashley Tishdale pedig egyszerű hagymaruhában jelent meg, amelyik a magyar USE Unused kollekciójából való.

A rendezvényen fellépő Black Eyed Peas énekesnője, Fergie egy fekete alapon szivárvány csíkokkal ellátott ruhát választott, amit egy gigantikus méretű karkötővel dobott fel. Az extra rövid szoknyát viselő Miley Cyrusról pedig elég nehéz elhinni, hogy mindössze 16 éves.

Twilight, Miley Cyrus és High School Musical

A díjátadón a Twilight vagyis az Alkonyat tarolt, a vámpíros film 11 szörfdeszkát (ez a Teen Choice díja) kapott. A szavazatok alapján többek között a legjobb dráma, szerelmes film, szerelmes csók, drámai színésznő (Kristen Stewart), színész (Robert Pattinson) és leggonoszabb gonosz (Cam Gigandet) díját kapták meg. Valamint Taylor Lautnernek köszönhetően az új arc kategóriában is ez a film nyert.

Miley Cyrus a Hannah Montana sorozatnak köszönhetően hat díjat kapott, a gála házigazdája, a Jonas Brothers öt díjat vihetett haza. Az amerikai tinik másik nagy kedvence, a High School Musical főszereplője, Zac Efron három díjat nyert.