Az énekesnőről új filmje, a W. E. forgatásán készítettek néhány képet. A felvételekről azonban nem a Dolce & Gabbana kampányaiban látott fiatalos nő köszön vissza. Helyette a valós korának megfelelő, ötvenes, értelmiségi rendező magyaráz a színészeinek.

Rendezőként már nem olyan fiatalos a popkirálynő

Az 52 éves énekesnő megint rendezőnek állt, és a W. E. című film forgatásán készült képek alapján kijelenthetjük, Madonnát utolérte az idő vasfoga. A Starpulse szerint számos magyarázat létezik arra, hogy a Dolce & Gabbana kampányában tökéletesre retusált Madonna miért néz ki pár évtizeddel idősebbnek a valóságban.

Az egyik lehetőség szerint a rendezés kemény meló, és ez tükröződik Madonna arcán. Az oldal másik feltételezése sem vehető túl komolyan, elképzelésük szerint a híresség már nem tudott tovább menekülni a valós kora elől, és hirtelen átváltozott a valós korának megfelelő nővé.

Madonna London után most New Yorkban forgatja filmjét, amelynek készítésével másodszor vállal rendezőként szerepet. A történet VIII. Edward angol királyról szól, aki lemondott a trónról szerelméért, az elvált amerikai nőért, Wallis Simpsonért. Az alkotásban többek közt Abbie Cornish, James D'Arcy és Madonna lánya szerepel.

Reklámmadonna vs Igazi Madonna

Kattintson Madonna képeiért!

Az énekesnő nemrég fotósorozatot készített a Dolce & Gabbana felkérésére, ám a reklámkampány képein tulajdonképpen teljesen más nő látható. Madonna ugyan jobban néz ki, mint a Louis Vuitton képein, és közelebb áll a valós korához, ám még így is messze állnak a valóságtól a fotók. Madonna nem ráncos, a bőre hibátlan, és még egy apró szarkalábat sem lehet felfedezni az 52 éves híresség szeme környékén.

Mindenesetre nem ezek az első képek, amik kétségbe vonják Madonna reklámkampányait, nemrég a rémisztő karjairól jelentek meg képsorok. A Sweet & Sticky turnén készült fotókon Madonna két karja váltott ki döbbenetet, ugyanis a sztár erei tisztes távolból is sokkolóan néztek ki.