A hét elején biztos kicsit felszisszent, aki látta, hogy Victoria Beckham akkora cipőben vonult múlt hétvégén, hogy majdnem kilépett belőle. Ugyanekkor Cheryl Cole-nak egy almás fülbevalót kellett megbocsátani. Aztán Claudia Cardinale borzasztott el minden jóérzésű szőrmeellenzőt egy szörnyellás bundával. És itt még nincs is vége a sornak. Ebbe a heti trendbe hat szerencsétlen kiegészítőt választottunk be az őket viselő celebekkel együtt. Az, hogy mi a ronda, persze szubjektív, így könnyen lehet, hogy önnek akár mind a hat tetszeni fog. De ez csak akkor derül ki, ha végignézi a galériát, majd szokás szerint szavaz a legjobbra!

Victoria Beckham

Még a múlt vasárnap készültek ezek a fotók Los Angeles repülőterén Beckhamnéről. A stílusistennő extramagas sarkairól ismert, és ezúttal is egy ilyen topánt választott. De - talán bütykös lába miatt - ezúttal túl nagy méretett vett belőle, akkorát, hogy Hamupipőke módjára majdnem kilépett belőle. Ettől a malőrtől eltekintve egyébként Victoria Beckham hozta a szokásos formáját. Csakis feketében volt, egy remek fazonú, nagyon elegáns, egyszerre futurisztikus és retróhangulatú kabátban, hozzá hatalmas szemüveggel.

Cheryl Cole

A brit X-Faktor zsűritagjaként is funkcionáló énekesnőt egy adásra menet kapták el ezzel a hatalmas almás fülbevalóval, ami ugyan egy jópofa kiegészítő, de talán nem Cheryl Cole-ra kellett volna fölakasztani. Valahogy az az ember érzése, hogy pl. Katy Perrynek jobban állna egy ilyen bizsu, hiszen Cheryl Cole akkor néz ki a legjobban, amikor dívásan elegáns. Ha túlságosan kemény, vad vagy kislányos próbál lenni, akkor általában mellényúl, és most azt se igazán tudjuk eldönteni, hogy a háromból melyikkel próbálkozott éppen.

Liv Tyler

A Dior úgy döntött, ezen a héten újranyitja New York-i flagship üzletét, és ez alkalomból rendez egy partit. Celebek voltak is szép számmal, köztük Natalie Portman és John Galliano, de mi ebben a szerencsétlen kiegészítőknek szentelt válogatásban egy másik vendégre, Liv Tylerre szeretnénk ráirányítani a figyelmet. A Dior eseményére a színésznő természetesen egy Dior-ruhában ment, de talán jobban tette volna, ha ezt a hatalmas nyakláncot otthonhagyja. Maga a ruha már így is éppen elég fodros-mozgalmas, talán ez a tollas-gyöngyös nyakbavaló már kicsit sok hozzá. Persze Liv Tyler így is gyönyörű, ha önnek is bejön az ékszertúladagolás ellenére, rá szavazzon majd alább!

Susan Boyle

Nem szép dolog Susan Boyle-t egy ilyen mezőnybe beletenni, ráadásul úgy, hogy a többiek éppen a lehető legelegánsabbak, ő meg csak normálisan, hétköznapra van felöltözve. Éppen a munkából ment ugyanis hazafelé, amikor ezek a képek készültek, de akkor meg az a meglepő, hogy a sima utcai ruhához hogy jutott eszébe ilyen kiegészítőket választani. Ez a türkizben játszó sapka még fotóról is egyszerűen üt, és ez még csak az egyik a három, egymással nem igazán harmonizáló kiegészítő közül. Ott van ugyanis még a nyakban az állatmintás kendő, és aki a galériát is fellapozza, az egy jókora lila táskát is talál majd benne.

Claudia Cardinale

A képen nem Szörnyella de Frász látható, hanem Claudia Cardinale. A legendás olasz színésznő a hatvanas években olyan filmekben szerepelt, mint a Nyolc és fél vagy a Volt egyszer egy vadnyugat. A 71 éves Cardinale az olasz nagyasszonyok makacs szokásához híven egy akkora nercbundában jelent meg a héten a Bulgari párizsi kiállításmegnyitóján, hogy az állatokkal egy kicsit is szimpatizálóknak valószínűleg meg kellett kapaszkodniuk egy pillanatra, amikor meglátták. A Peta által propagált teljes szőrmetilalom végletes intézkedésnek számítana, ha bevezetnénk, de kétségkívül ez meg a másik véglet.

Julianne Moore

A szerencsétlen kiegészítő ellenére ki néz ki a legjobban?

Így a fotóikat egy cikkben elnézve szinte hihetetlen, de a vénkisasszonyos Susan Boyle igazából egy évvel fiatalabb a ragyogó Julianne Moore-nál. A tavaly felfedezett énekesnő 49 éves, míg a mindig elegáns színésznő az ötvenet a múlt héten töltötte be. Ezen a héten ő is a Bulgari kiállításmegnyitóján jelent meg Párizsban, és bár szőrme nem volt rajta, tollak igen. A Lanvin egyszerű kis fekete ruháját zöldes színekben játszó madártollak díszítik, de talán még jobban nézett volna ki Moore, ha toll nélkül abszolválja ezt az estét. Persze a színésznő ezzel együtt is fantasztikus látványt nyújt, ezért ha tollal együtt is bejön, az ő neve mellé kattintson a szavazógépben! A heti trendben mindig a legszebbet keressük, és ez most sincs másként, arra voksoljon, akit a szerencsétlen kiegészítő ellenére is a legstílusosabbnak talál!