Aranyvasárnapra az arany szín divatjáról készítettünk összeállítást, most a heti trend mi másról szólhatna, mint a karácsonyról? Az elmúlt négy hét alatt nem sok celeb vállalt be olyan öltözéket, amin direkt karácsonyi motívumok jelennek meg, tehát összességében valószínűleg azt lehet mondani, hogy mikulásosan felöltözni ciki (lásd még: rénszarvasos kötött pulóver). De azért találtunk pont hat karácsonyos öltözéket, igaz, csak három celeben, hiszen Katy Perry többször is szerepel. Nézzük, melyikük a legjobb!

Pomponlányok

Az amerikai futball egyik nagy hagyománya, hogy a szurkolókat pomponokkal hadonászó lányok hergelik jobb kedvre. Az amerikai focival szemben szkeptikusok ebből arra következtethetnek, hogy nyilván maga a meccs akkor nem elég izgalmas, de ettől függetlenül abban mindenképpen bízunk, hogy a vezérszurkolók karácsonyi öltözéke senkinek nem okoz majd csalódást.

Szexi-jópofa mikulásos egyenruhákat pillantottunk meg a Dallas Cowboys és a Tennessee Titans vezérszurkolóin, az egyik verziót piros forrónadrág, a másikat fehér prémszegélyes miniszoknya teszi teljessé. Galériánkban több fotó is látható a cheerleaderekről, kattintson a fotóra!

Mariah Carey

Ez a fotó még december 3-án készült, egy karácsony napján adásba kerülő tévéműsor felvételén. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy a mikulásruha alatt két baba növekszik, de idő közben Mariah Carey férje bejelentette, hogy ikerterhességről van szó.

Talán azért, mert gyerekműsorról volt szó, az énekesnő most nem volt olyan bevállalós, mint amikor igazából formában van. Se melleiből, se combjából nem mutat semmit a hatalmas karácsonyi képeslapot formázó díszletben. A jókora hasat nem lehetett a Mikulás hagyományos széles bőrövével összeszorítani, de azért egy fekete masni odakerült a mellek alá.

Stephanie Pratt

A képen látható Stephanie Pratt egy amerikai reality-sztár, aki az MTV-n, a The Hills nevű szériában tett szert hírnévre. Mai hat karácsonyi szerelésünk közül az övé a legdiszkrétebb.

Pratt mindössze egy jókora bojttal ellátott mikulássapkát húzott a fejébe, ettől eltekintve nem karácsonyi az öltözéke a 24 éves sztárnak. Viszont ahogy a túlméretes sapka a bojttól előrefittyed, nekünk már attól ünnepi hangulatunk lett.

Mikulásos Katy Perry

És akkor nézzük Katy Perryt, aki a Jingle Ball nevű eseményen három karácsonyi figura bőrébe is belebújt. Ezek közül az első ez a mikulásjelmez, ami a pomponlányok kosztümjeihez hasonlóan szexi.

A ravasz, gömbölyűre merevített miniszoknya igazán nőies sziluettet kreál, de közben pont az eleje hiányzik, hogy Perry minél többet mutathasson combjaiból. A derekat extraszéles, fekete öv öleli körül, a dekoltázs a fehér prémtől lesz még izgalmasabb. A backstage-ben mindezt egy zöld-piros, karácsonyi hajdísz, a színpadon fehér kesztyű és fejfedő egészítette ki.

Hóemberes Katy Perry

A jópofa-szexi divat királynője aztán egy hóember alakú ruhát is felvett ugyanezen az eseményen. Nem ő lenne Katy Perry, ha nem lenne ez is mini és mélyen dekoltált, de az összeállítás végülis ahhoz képest egészen diszkrét, hiszen alul majdnem térdig leér, fent pedig egy piros-fehér-zöld sál lóg rá a legizgalmasabb részekre.

A viccesen ferde cilinder nyilván a hóember fejébe csapott lábast hivatott szimbolizálni, a barna-fekete csíkos, hónaljig felérő kesztyűk pedig értelemszerűen a hóember faág-karjait. És végre azt is megtudtuk, milyen cipőt hordana egy hóember, ha lenne lába: fehér, roppant magas sarkú, fűzős-csatos topánt.

Diótörős Katy Perry

Kinek áll legjobban a karácsonyos öltözék?

És utoljára hagytuk a legcicisebb Katy Perry-öltözéket. Ez a Diótörő figuráját idézi a jól ismert karácsonyi meséből, de persze forrónadrággal, és tekintetmágnesként működő dekoltázzsal. A Diótörő kiegészítői egy pálcával helyen tartható műbajusz, egy aranyló K-betűkkel díszített gallér, és egy erősen konyhásnénis csizma.

Kattintson valamelyik képre, lapozza végig a galériát, aztán döntsön, melyik ünnepi szerelés jön be a leginkább! Persze nyilván nem szenteste a fa alá kell az ilyesmit felvenni, hanem mondjuk egy táncos-forralt borozós karácsonyi partira. Mint mindig, most is a legjobbra kell szavazni, kattintson!