Sorra vesszük heti trendjeink magyar győzteseit, önök pedig ismét szavazhatnak, melyikük öltözött fel a legjobban, kinek a ruhája illett leginkább arra az alkalomra, amire felvette. Döntse el ön, hogy Ördög Nóra volt-e szebb a tehetségkutatóban vagy Debreczeni Zita bulizott csinosabban? Esetleg Kapócs Zsóka szerelése jobban illett a Viva Cometre, mint Ungár Anikóé az F&F divatbemutatóra? Kissé elvont szavazás, stílusok versenye egymás ellen az év heti trend győzteseinek részvételével.

1. Legjobb tehetségkutató: Ördög Nóra

A műsorvezetőnőt kritizálták rövid haja, kislányos stílusa, flitteres zsákruhája miatt eleget, mégis, a Velvet olvasói őt szavazták meg a tehetségkutatók nem versenyző női közül a legjobban öltözöttnek. Ördög stylistja folyamatosan kísérletezett merész ruhákkal – mint ez az Ollókezű Edwardos a képen –, csak a túl bő szárú csizmákról nem mondott le soha. Ha ön szerint Ördög tökéletesen eltalálta, hogy egy ilyen eseményen hogy kell megjelenni, adjon neki 10 pontot, ha kicsit sem elégedett megjelenésével, adjon bátran 1-est!

2. Legjobb dekoltázs: Bálint Antónia

Bálint Antónia januárban az egész külföldi mezőnyt verte dekoltázsával, melyet a 2010-es Playboy naptár tiszteletére rendezett vacsorán villantott meg. Mély kivágása tulajdonképp indokolt volt, mivel az esemény kifejezetten a mellekről szólt. A fehér gallér és a vékony masni még jobban kiemeli Bálint előnyeit, de kétségkívül merész vállalkozás ilyen felsőt venni: más alkalommal, kevéséb formás testen valószínűleg nem aratott volna osztatlan sikert. Ha ön szerint kacéran férfias öltözékével Bálint Antónia abszolút eltalálta a Playboy-vacsora stílusát, nyomjon neki egy 10-est.

3. Legcsinosabban bulizó: Debreczeni Zita és Dukai Regina

Debreczeni számos eseményen megjelent 2010-ben, általában kifogástalan ruhában. Kedves Ferenc modellként és fotósként tevékenykedő megint-barátnője a Fashion Awards Hungaryn volt önök szerint a legjobban öltözött bulizó, ahol bő, khaki nadrágban és fekete zakóban mutatta meg, milyen irányban változott stílusa. Barátnője, Zimány Linda lett az est második legstílusosabb résztvevője, de Dukai Regina is jól öltözködik önök szerint, őt egy bajuszparti legstílusosabbjának választották meg a Velvet olvasói. A magát énekesnőként definiáló modell csupa feketét választott az estére: bőrruhát, bőrkabátot, és színben passzoló harisnyát, valamint szandált vett föl; szettjét a minimalizmus jegyében egy karórával ékesítette. Ha ön szerint a glammodellek csapata nézett ki legjobban 2010-ben, kapjanak 10 pontot!

4. Legjobb estélyi: Horváth Éva

A volt szépségkirálynő több hónapos munkával, kézzel készített, egyedi haute couture ruhában ment az Operabálba: a Becker Beatrice által tervezett ruhával magasan vezet egyik februári heti trendünk szavazásán, még minket is meghatott az ezüstös estélyi és a hajba tűzött csepp formájú díszek harmóniája. Adja a legmagasabb pontszámot, ha ön szerint Horváth Éva tényleg maga a tökéletes bálozó. Egyes akkor jár, ha rá se bír nézni Horváthra, bár ezt nehezen tudjuk elképzelni.

5. Legjobb a Cometen: Kapócs Zsóka

Önök anno úgy döntöttek, Kapócs Zsóka nézett ki legjobban a Viva Cometen: most újragondolhatják. Az exszépségkirálynő egy rendkívül kicsi farmedzsekit vett semmi különös ruhája fölé, a haját sem komplikálta túl, és valahogy az egész összeállítás kicsit szétesik. A Cometen rajta kívül a legtöbben baromira kiettek magukért, gondoljunk csak a szoknyás Lakatos Márkra, vagy a villantásközeli Bencsik Tamarára. Ha még mindig úgy gondolja, hogy ennél nem lehetett volna jobban felöltözni egy zenei díjátadóra, akkor kapjon Kapócs 10 pontot.

6. Legjobb a divatbemutatón: Ungár Anikó

Az F&F divatbemutatóján meglepően sok celeb vett részt, közülük pedig önök szerint Ungár Anikó öltözött fel legjobban. A bűvésznő felpolcolt mellekkel, sötét –leginkább fekete – ruhákban tette tiszteletét az eseményen, ahol senki nem vitte túlzásba a kiöltözést. Ungár megosztotta a Velvettel, hogy nem vásárol drága ruhákat, de olcsó darabokból is rendkívül csinosat lehet szabatni, jobban mondva besfájvoltatni. Ha már nem Ungár összeállítása a kedvence, adjon neki 1-est, de ha tetszik a válltöméses khaki kabát és a fekete színharmónia, ne spóroljon a pontokkal.

7. Magyar divatban a legjobb: Szekeres Nóra

A Marie Claire rendezvényén a hírességek magyar tervezők ruháit viselték, tulajdonképp nem is Szekeres Nóra, hanem a USE unused nyerte a Velvet szavazását. A rétegelt bőrruha valóban a műsorvezetőnő előnyeire tereli a figyelmet, de mi Zimány Linda Abodi Dórás válltöméseit és Dér Heni ezüstös Szegedi Kata kreációját is kedveltük. Ha ön szerint jobban illik egy könnyed, divatbemutatóval egybekötött esti rendezvényre Szekeres bőrruhája, mint például Ungár Anikó szettje, akkor adjon neki 5-öst!