Műbajuszban pózoltak csütörtök este a Jack Daniel’s whiskey atyjának tiszteletére rendezett partin a hírességek. Az eseményen többek közt feltűnt Erdélyi Mónika, Tóth Gabi és Labancz Lilla. Megnéztük, mit vettek fel a kötelező viseletként előírt arcszőrzethez, önök pedig döntsék el, melyiküknek áll legjobban a bajusz! Heti trend bajszos celebnőkkel.

Terecskei Rita

A Jack Daniel's whiskey atyjának 160. születésnapját ünnepelték a hírességek a budapesti Minyon bárban csütörtökön este. Már a meghívón tudatták, hogy az ünnepelt tiszteletére kötelező viseletként szabják meg a bajuszt, és ha a vendégeknek nincs, majd adnak.

Bár a műarcszőrzetet egyik meghívott sem viselte hosszú távon, a fotósok kedvéért azért hajlandóak voltak odailleszteni azt a szájuk fölé. A nagy állatbarátként számon tartott Terecskei Rita, aki a fekete bajuszhoz színben passzoló outfitet választott az estére, felragasztotta az arcszőrzetet, és meg is pödörte, sőt, még mosolygott is hozzá.

Tóth Gabi

A Tóth-lányok fiatalabbikja nem kreatívkodott a kötelező kiegészítővel, ami szőke hajához egyáltalán nem illett, ellenben remekül kiemelte piros rúzsát. Az énekesnő egy Rolling Stones-logós topot, leopárdmintás kabátkát, farmert és csizmát választott az eseményre, amire pasijával, Nagy Rolanddal érkezett.

Tóth Gabi és Groovehouse Judy exférje között egyébként állítólag olyan csodálatos az összhang, hogy a C kategóriás celebségből kitörni vágyó énekesnő nem bánná, ha rövidesen feleség válna belőle.

 

Bencsik Tamara

Tőle megszokott módon ezúttal sem zárt garbóban és hosszúszárú nadrágban érkezett a rendezvényre Bencsik Tamara. Akárcsak Terecskei Rita outfitjéhez, a hamarosan magyar állampolgárrá váló volt megasztáros szettjéhez is passzolt a bajusz, bár így sem nevezhető férfias jelenségnek.

Miután a közelmúltban megdobálták a bajszos férfiak SP-t egy kőszegi fellépésen, arról kérdeztük Bencsik Tamarát, ő – így, átmeneti bajszosként – tenne-e ilyet, de mint kiderült, az énekesnő nemcsak Éder Krisztiánt, hanem senkit sem dobálna meg. „Szerintem az nagyon csúnya, megalázó dolog” – mondta.

Erdélyi Mónika

Az RTL Klub Erdélyi Mónikája a kabátját sem adta be ruhatárba, amikor a fotósok pózra kérték, így aztán csak sejtjük, hogy a kabát alatt fekete pulóvert viselt. A műsorvezető nem ragasztotta fel, csak szájához tartotta a bajszot, ami ha rendesen a helyére került volna, talán még jól is állt volna neki.

A műsorától megfosztott Erdélyi Mónika férfi nélkül érkezett a Minyon bárba, ugyanis amióta 2009 februárjában szakított élettársával és gyermekének apjával, Mukli Gyulával, hiányzik az életéből ez az örömforrás.

Dukai Regina

Dukai Reginát ezúttal nem kísérték el barátnői, Zimány Linda és Debreczeni Zita, ezért az este nagy részét Tóth Gabiék társaságában töltötte. A magát énekesnőként definiáló modell csupa feketét választott az estére: bőrruhát, bőrkabátot, és színben passzoló harisnyát, valamint szandált vett föl; szettjét a minimalizmus jegyében egy karórával ékesítette. Na meg a kötelező bajusszal, és nem, ő sem dobálná meg SP-t.

„Ha valakinek nem tetszik, nem kell ott maradni, nem kell megnézni, hanem el kell menni” – öntötte szavakba véleményét Dukai Regina, akinek még nem volt része hasonló élményben.

Dundika

A válófélben levő, DJ-nek készülő Szentiványi Hajnalka „Dundika” is a gyász színeit öltötte magára. Miután több olvasónk is megjegyezte az elmúlt napokban, hogy a személyes spotting során arra jutottak, eltűnt Dundika melle, fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy ez nem így van.

A volt playmate a Velvetnek elmondta, nem cserélte implantátumait kisebbre, mindössze azt tudja elképzelni, hogy egy bővebb ruhadarabot viselt, amikor olvasóink látták, ezért nem tűnt hatalmasnak a melle. Dundika egyébként úgy véli, SP megdobálása „tipikusan az, amikor a negatív reklám is reklám. Ha a bajszos úriemberek úgy gondolják, hogy SP-ben bármi kivetnivaló van, akkor nagyon sajnálom őket” – mondta Szentiványi Hajnalka, aki úgy véli, az, hogy gyakran inzultálják Éder Krisztiánt, a siker jele.

Kis Hegedüs Réka

Miután a közelmúltban nemcsak Dundika, hanem Kis Hegedüs Réka is szakított élete férfijával, a rendezvényszervezővé lett modell is úgy gondolta, eljön az eseményre.

Kis Hegedüstől megtudtuk, hogy Balogh Gábor világ – és Európa-bajnok öttusázóval történt szakítása után 46 kilóra fogyott, ám az elmúlt hónapokban sikerült híznia két kilót, és azon van, hogy tovább gyarapítsa a súlyát. A 33 éves volt playmate egyébként egyelőre nem vágyik újabb kapcsolatra, mint mondta, jelenleg remekül érzi magát egyedül.

Gallusz Nikolett

A minden események látogatója, Gallusz Nikolett sem hagyhatta ki a Jack Daniel’s születésnapi partit, amire egy türkiz pólót, farmert és tornacipőt vett fel. Az énekesnő, aki úgy gondolja, hogy sorsa a szingliség, nyakát sállal tekerte körbe, ám, hogy ezt divatozásból vagy egészségügyi okokból tette, nem derült ki.

A választott bajszot Gallusz furcsán-ferdén ragasztotta fel, szavazzák meg, jól áll-e neki.

 

Lola

Korsós Judit Lola, aki bár tizenévesen énekesnőként vált híressé, jelenleg sem tinédzsernek, sem felnőttnek nem tartja magát, farmert, barna pólót és egy drapp kabátkát választott esti outfitként, amit karkötőkkel próbált feldobni.

Akárcsak Dukai Regina, a 22 éves Lola is Tóth Gabiék társaságában érezte jól magát, Baronits Gábort, a Jóban Rosszban szereplőjét ugyanis nem hozta magával, úgyhogy lehet, hogy tényleg csak egy „buta kis flört” volt közöttük.

 

Labancz Lilla

Labancz Lilla, akinek az Álom.net című katasztrófafilm hozta meg a hírnevet, egyike volt azon keveseknek, akik szoknyát vettek fel a csütörtök esti eseményre.

A magát színésznőként definiáló, Louis Vuitton – vagy annak látszó – táskát villantó Labancz Lilla megsértődött, amikor megkérdeztük tőle, hogy ideiglenes bajszosként megdobálná-e SP-t, és szájhúzogatva csak annyit mondott, ő nem bajszos, és nem, nem dobálna meg senkit, mert nem agresszív.

 

Ki a legjobb bajuszban?

Miután megtekintették galériánkat, válasszák ki, melyikük néz ki a legjobban bajuszban! Ha Ön szerint üti egymást a szoknya és a műarcszőrzet, akkor szavazzon Erdélyi Mónikára, Gallusz Nikolettre, Kis Hegedüs Rékára vagy Dundikára, ha viszont úgy gondolja, hogy a szoknya előnyt jelent, voksoljon Labancz Lillára vagy Dukai Reginára!