A héten folytatódott a díjkiosztó- és gáladömping, de most nem a terhesen, hanem a csupasz combbal bálozókra koncentrálunk. A hosszú szoknya sokat takar, és ha még szűk is, nehéz benne menni. Mindkét problémára örökzöld gyógyírt jelent a felsliccelés. Nézzük meg, az utóbbi napokban kik és hogyan folyamodtak ehhez az elnyűhetetlen trükkhöz. Heti trend.

Kim Kardashian

Az amerikai reality-hősnő aranyló Kaufman Franco ruhában tette tiszteletét a Grammy-gálán. A zenei díjkiosztóra valószínűleg azon az alapon ment el, hogy szilveszterkor bemutatta élete első és saját bevallása szerint utolsó popslágerének videoklipjét, amit Kanye Westtel és Ciarával (őt lásd alább) készített. Jelenlétét továbbá Lorraine Schwartz-ékszerekkel próbálta indokolni, de az összeállításban a legfeltűnőbb természetesen az, hogy az extramély dekoltázs vonalát milyen hamar folytatja a vágás a ruha alján. Úgy látszik, így kell öltözködni ahhoz, hogy valaki rászolgáljon a puszta twitterezéssel is gyarapítható hatalmas vagyonra.

Cheryl Cole

Az énekesnő, aki úgy tűnik, mind együttesétől (mármint a Girls Aloudtól), mind focista férjétől (mármint Ashley Cole-tól) végleg megvált, Stella McCartney egy fekete estélyijében látogatott el a héten tartott BRIT Awards zenei díjkiosztóra. Paul McCartney lánya azonban olyan merészen bánt az ollóval, hogy az énekesnő rengeteg fotón mintha direkt takarná kezével a sliccelés végét, hiszen a ruha gyakorlatilag a csípőjéig fel volt vágva. Az estélyinek háta sem volt, és a pletykalapok szerint Cole ezzel a szexi öltözékkel Rihanna fejét szerette volna elcsavarni. A két énekesnő a gálán állítólag annyira összemelegedett, hogy Cole egy alkalommal fenéken paskolta Rihannát, majd a “girl crush” kitétellel arra utalt, hogy bele van habarodva.

Sarah Harding

Persze az is lehet, hogy a merészen felsliccelt ruha egyszerűen csak a (volt) Girls Aloud-tagok védjegye. Cheryl Cole kevésbé híres kolléganője az ötfős popegyüttesből, Sarah Harding a BAFTA filmes díjátadón jelent meg a héten. Képeinken pont a vörös szőnyegen látható, amivel ruhája annak színe miatt szinte egybeolvad. A 29 éves brit énekesnő vadító ruháját Georges Chakra tervezte, és amint az a galériánkban megtalálható közelebbi képről jól látszik, a felső vörös csipkés megoldása arról is gondoskodik, hogy az elővillanó combon kívül a dekoltázsból is látszódjon valamennyi.

Thandie Newton

A hagyományos megoldás az, hogy a szoknyát valahol oldalt sliccelik fel, de azért vannak kivételek is. Az Emma Watson körüli minibotrányoktól hangos Elle Style Awards díjkiosztón például Thandie Newton egy olyan virágos mintás lila estélyiben jelent meg, ami szinte pontosan elöl középen volt felvágva. A merész fazont a Louis Vuitton 2011-es tavasz-nyári kollekciójából választotta, mint ahogy az aranyló retikül is a Louis Vuitton és Sophia Coppola filmrendezőnő közreműködése eredményeként összeállt kollekcióból származik. A színes ruhához a 38 éves brit színésznő egy viszonylag egyszerű fazonú, bár jó magas talpú, fekete szandált választott. Körmei is feketére voltak lakkozva.

Toni Braxton

Kim Kardashianhoz hasonlóan Toni Braxton is ott volt a Grammy-kiosztón, aki ugyan különösebb sikereket az elmúlt évtizedben nem tudott elkönyvelni, de ő legalább énekesnő, akinek a ’90-es években volt azért néhány (két) gigaslágere. Braxton már 43 éves, és magára a díjátadó gálára nem is vállalt be semmi merészet, de utána a képen látható szerelésben ment el bulizni. Ruhájának különlegessége az, hogy ebben az esetben nem egy földig érően hosszú szoknya van szinte csípőig felsliccelve, hanem egy mini. Braxton tehát nem sok mindent bíz lábaival kapcsolatban a fantáziánkra, azt viszont nehezebb elképzelni, hogy hogyan juthatott eszébe fehérre lakkozni a körmeit.

Ciara

Ki a nyertes?

Ciara - Toni Braxtonhoz hasonlóan - szintén egy r’n’b-énekesnő, de ő még csak 25 éves. Talán ezért engedhette meg magának a combvillantós ruhát magára a Grammy-gálára is. A kék-fehér mintás nagyestélyi egy Emilio Pucci-kollekcióból származik, felsőrésze némiképp egy szuperhős jelmezére emlékeztet, alsórésze meg gyakorlatilag nincs. Illetve van, csak az énekesnő folyamatosan kilépett takarása alól. Önnek bejönnek az ilyen merészen felsliccelt ruhák? Ha igen, a fenti hat közül melyik a kedvence? Szavazni most is csak a galéria becsületes végiglapozása után ér!