A Sugarbird divatbemutatóján kerestük a hét legjobban öltözött hírességeit. Tóth Verával érthető okokból nem találkoztunk , de ott volt helyette Dukai Regina, Kiszel Tünde, Dopeman és még sokan mások. Sarka Kata ismét fekete miniben jött, de most nem villantott. Heti trend, szavazás!

1. Görög Zita szürkében

Az est egyik fontos vendége volt az egykori modell, Görög Zita: világosszürke ruhájához színben illő övet és magassarkút választott. A rendezvény résztvevőinek nagy része egyébként a minimum 15 centis sarkak híve volt, Görög sem lógott ki a sorból. Halvány ruhájához hangsúlyos harisnyát vett fel, az idei tavasz slágerének számító virágmintával. A műsorvezető vékony lábán nagyon jól mutat a nagy minta, külön dicséretes a virágmotívum visszaköszönése a ruha gallérján. Nekünk a piros körömlakk és a harisnya virágainak harmóniája is nagyon tetszett, ha ön nem ilyen elégedett a vidám, tarka összeállítással, szavazzon másra!

 

2. Zimány Linda focikollekcióban

A glammodell saját tervezésű ruhában vonult fel a csütörtök esti divatbemutatón: kollekcióját mi más ihlette volna, mint a foci és Zimány pasija, a PSV Eindhovenben 22-es mezben játszó Dzsudzsák Balázs.

A testhezálló, kicsit dominás mini, amit Zimány visel, még csak prototípus, de elég merész megoldásokkal él: hosszú, bézs szalagok lógnak az aljából, felső részére pedig egy „I heart 22” felirat került.

„A focikollekciót az elmúlt egy hónapban terveztük, az ötlet az enyém volt: én találtam ki a feliratokat, azt, hogy milyen stílusúak legyenek a ruhák. Nekem abszolút tetszik a darabok kivitelezése, de ezek még csak prototípusok, a bemutatóra készültek, úgyhogy ezeken még lesznek változtatások” – válaszolt a Velvet kérdésére Zimány, akitől azt is megtudtuk, miért pont lycrából varratták le a kollekció nagy részét. „A koktélruhákhoz általában lycrát használunk, ráadásul ez egy focikollekció, és a fociban azért elég sokat használják ezt az anyagot, úgyhogy ezért próbáltunk ennél maradni” – mondta a modell, aki egyébként később megszabadult a merész prototípustól és saját ruhájában távozott az eseményről - ha ön viszont egész estére bevállalná a szalagos lycra-minit, szavazzon Zimányra!

 

3. Kiszel Tünde és Károly kékben

A dekoratív médiaszemélyiség egy kellemesen elegáns, alul mintás, felül fekete, vállat takaró koktélruhában és Diana gyűrűjének másolatával ujján nézte végig a celebek ruhabemutatóját. Vezetéknevét Eltitkoló Károly Kiszelhez igazította ingjének kék árnyalatát, és egész este óvón ölelte a naptárkirálynőt, még akkor is, amikor megszólalt kedvenc száma, amit vörösödő fejjel végigénekelt – mi kicsit aggódtunk érte, de nem történt baja. Ha önnek bejön Kiszelék visszafogott eleganciája, szavazzon rájuk!

 

4. Szabó Zsófi és Sarka Kata fekete latexben

Hajdú Péter neje a Glamour-gálára is barátnőjével, a Jóban-Rosszbanos Szabó Zsófival érkezett, természetes, hogy a celebvilágot megmozgató, zsúfolt és elhúzódó divatbemutatóra is együtt jöttek. A „barinők” szemmel láthatóan összeöltöztek, Szabó mélyen dekoltált latex minibe csavarta magát, ami szerintünk nem feltétlenül ízléses megoldás, ráadásul kiemeli a legapróbb hibákat is – mi nem láttunk még olyat, akinek jól állt volna. A pink kiegészítők harmóniája viszont mindent visz. Sarka Kata most is fekete minit vett fel, de ez alaklommal ügyelt arra, hogy felsője a vakuk fényében se látsszon át: az egyszerű, (mű)bőrrel kombinált ruhát kiegészítőkkel nem, csak egy testszínű harisnyával kombinálta – ha ön szerint Szabónak jól áll a latex, szavazzon rá, ha Sarka ruhája szimpatikusabb, övé a pont!

 

5. Dopeman rózsaszínben

Dopeman modellként parádézott a bemutatón, Kockás Fülű nyulas pólóban mutatta be szelídebb oldalát. A kivonulás után azonban még szelídebbre váltott, a nyulas pólót vállára vetette és rózsaszínbe bújt. Míg a nők teljes eleganciában érkeztek a buliba, a pasik egy része a rapperhez hasonló farmer-póló összeállításban játszotta a nagymenőt. Mi sokkal többet nem is fűznénk hozzá a szetthez, talán csak annyit, hogy a fehér tornacipő helyett egy színes jobban mutatott volna. Ha önnek Dopeman lazasága a legszimpatikusabb, szavazzon rá!

 

6. Dukai Regina trendi színpárban

A glammodell ismét saját tervezésű ruhában parádézott a rendezvényen, akárcsak Zimány, ám Dukai egész más stílust választott: kanárisárga maxiruháját lila részletekkel keverte. Az élénk szín nagyon jól megy a modell-énekesnő napbarnított bőréhez, és már csak azért is telitalálat, mert az élénk színek párosítása lesz 2011 egyik nagy durranása. A ruha szintén lycrából készült, a lágy esésű fazon azonban jótékonyan elveszi az anyagnak azt a hátrányos tulajdonságát, hogy minden apró testi hibát kiemel. Ha önnek Dukai vidám estélyije jön be legjobban, szavazzon rá!

 

7. Erdőhegyi Brigitta szőrben

Az énekesnő még a téli trendnek megfelelően fehér bundában jelent meg a bemutatón és a jelenlévők nagy részéhez hasonlóan fekete latex/műbőr leggingst vett fel. A majdnem-legszebb hajú Erdőhelyi fekete tunikája egészen el is tűnik a sötét tónusú összeállításban, melyből csak a szőrme lóg ki: a fekete-fehér párosítással nehéz befürödni, két alapszín, semmi csicsa, ha mégsem nyerte el tetszését az énekesnő kicsit sablonos szettje, ne rá szavazzon!

 

KI öltözött fel legjobban?

Önnek melyik celebritás ruhája tetszik legjobban? Zimány Linda szerelmi vallomásos fekete minije vagy Dukai élénksárga maxiruhája jobb? Hajdú Péter nején vagy Szabó Zsófin áll jobban a „kis fekete”? Dopeman lazasága, vagy a Kiszel Tünde-Károly páros elegáns egysége szimpatikusabb önnek? Esetleg Görög Zita mintás harisnyáját irigyelt el? Szavazzon kedvencére, hogy kiderüljön: önök szerint ki a hét legjobban öltözött magyar híressége!