Rivális szexi szakácsnők: Paltrow vs Longoria

2011.04.24. 16:12
Nagyjából egyszerre jelentkezett egy-egy szakácskönyvvel két színésznő, Gwyneth Paltrow és Eva Longoria. Most, hogy ők ketten egymástól függetlenül, de egyszerre turnéznak szakácskönyveik népszerűsítése céljából, ráadásul ebben az évadban Paltrow a Glee révén szintén sorozatszínésszé lett, kézenfekvő az összehasonlítás - vajon melyikük öltözik jobban az önreklámozáshoz? Ebben a heti trendben megmutatjuk, hogyan öltöznek fel a profik, ha szakácskönyvet jelentetnek meg, mindkét színésznőtől 3-3 öltözéket ragadva ki.

Longoria - sötét mini

A szakácskönyv-reklámozás egyik fő állomása Eva Longoria számára David Letterman talkshow-ja volt. A műsort rögtön két különböző fekete összeállítással tisztelte meg, de a showman kamerái elé az itt balra látható merész együttesben vonult be. A Született feleségek sztárjának magasságából adódóan az extramagas sarok nem lehet kérdés, és Longoria ezúttal a férfiruha-trendnek megfelelően egy merészen gombolódó zakót vett felülre (a műsor folyamán egyszer majdnem ki is buggyant belőle), alul pedig egy igazán forró forrónadrág volt rajta. Ennél hosszabb lábakat sehogy sem lehetett volna varázsolni Longoriának, de és melleiből is mindent megmutat, amit az ízlésesség keretein belül meg lehet.

Longoria - testszínű elegancia

Nagyon divatosak idén a testszínű anyagból készített ruhák is. Egy ilyet válaszott Longoria, amikor tévéműsor helyett egy könyvesboltba látogatott el, ha már kivételesen nem tévéműsorát, hanem szakácskönyvét promotálja. A könnyed esésű, térdnél végződő ruha attól lesz szexi, hogy kicsit olyan, mintha az azt viselő hölgyet meztelenül lepték volna meg, és csak hirtelen kapott volna maga köré valami keze ügyébe eső anyagdarabot. A spontaneitás illúzióját erősen rombolja, hogy mindehhez pont egy színben passzoló tűsarkú is kéznél volt Longoriának, aki ezúttal nem fogta össze a haját, hanem hagyta a fürtöket bal vállára omlani. Az összeállítást almazöld fülbevaló egészíti ki.

Longoria - vagány farmeres

Ki tudja, mivel érdemelte ki ez a másodiknak sorra kerülő könyvesbolt-lánc, hogy Longoria hozzájuk egy elegáns ruha helyett farmerben látogatott el szakácskönyvének dedikálásra, amit egyébként az Eva’s Kitchen (Eva konyhája) címmel láttak el. A cipő érdekes módon ugyanaz, mint amit az előző eseményen viselt - reméljük, a szakácskönyv bevételeiből fog telni egy újra -, de itt egy vagányabb, megintcsak férfias összeállítás dukált hozzá. A zubbony és a diszkréten zsabós blúz a Beatles Sárga tengeralattjárójának korszakát idézi, de ennek valószínűleg nincs köze a főzéshez.

Paltrow - sötét mini

Nem meglepő, hogy Longoriához hasonlóan Paltrow is bevetette a minden helyzetben nyerő sötét minit (azon viszont igencsak elcsodálkoztunk volna, ha Váncsa István is ilyen öltözékben promózza új szakácskönyvét). A 38 éves színésznő egy sötétkék horgolt ruhában ajánlgatta receptgyűjteményét a múlt héten New Yorkban. A combokat félig szabadon hagyó darab ugyan nem dekoltált, jár viszont hozzá egy egészen különleges öv. Platrow kétgyermekes anyukákhoz méltóan fukarul bánt a kiegészítőkkel és a sminkkel, viszont egy különleges szandált azért bevállalt.

Paltrow - fehér mini

Chris Martinné kedden megint egy könyvpromóciós eseményre indult, amikor amikor a paparazzók már a bejárat előtt elkapták. Paltrow ezúttal egy enyhe diáklány-hangulatot árasztó fehér ruhában reklámozta receptgyűjteményét - úgy látszik, ő nem esett áldozatul a Longoria által kedvelt férfiruha-trendnek. Annál jobban tetszenek viszont neki a különleges szandálok. Fekete övéhez nagyon helyesen egy fekete lábbelit választott, egy elegánsan nőies gladiátor-mutációt, magas sarokkal. És ha már ennyit foglalkozunk vele, ne felejtsük el az olvasót tájékoztatni Paltrow szakácskönyvének címéről sem: ha ön is meg szeretné vásárolni, a My Father’s Daughter (Apám lánya) című kötetet kell keresnie. Ahogy nézzük, ez is az a sokfényképes típusú szakácskönyv, amit Váncsa István nem nagyon kedvel.

Paltrow - citromsárga elegancia

Melyik a legjobb?

Úgy tűnik, sorozatbeli szerepének megfelelően Longoria jobban képben van az aktuális trendeket illetően, mint Paltrow. A Született feleségek Gaby Solisát fent ugyebár testszínűben mutattuk, ami jelenleg egy slágerszín, míg a Glee-ben Holly Hollidayként szereplő szőke sztár most csütörtökön a tavalyi nyár legnépszerűbb árnyalatában, a citromsárgában dedikált. Akinek az árnyalat túlságosan intenzív lenne, annak ajánljuk, hogy a képre kattintva a galériában azért nézze meg a hozzá választott fekete bőrszandált is, mert egy egészen különleges élményre (értsd: fazonra) számíthat. Ha ez megvolt, akkor pedig jöhet a szavazás: ön szerint ki hogyan öltözött fel a legjobban a szakácskönyv-promócióhoz?