Összeszedtük az atlétika-világbajnokság legjobb csajait. A lányok között van távolugró, magasugró, rövidtávfutó és rúdugró is. Feszes fenekek, ruganyos combok. A sportolók között akad olyan, aki szerepelt a Playboyban is, többen modellkedtek a versenyzés mellett. Nézze meg a galériánkat, és szavazzon a legjobb atlétacsajra!

A jamaicai Usain Bolt kókler módjára csúnyán kiugrott az atlétika-világbajnokság férfi százméteres döntőjében, a tízezer méteres futás pedig megint izgalmas befutót, és meglepő győztest hozott. Ezzel a legfontosabb versenyszámok le is mentek a Dél-Koreában megrendezett vébén. A Velvetben a női focivébéhez hasonlóan ezúttal is megpróbáltuk összegyűjteni a sportág legjobb csajait. A legtöbben nyilván távolugrók, de találtunk rúdugrót és rövidtávfutót is. A galériába bekerült néhány fájdalmas hiányzó, és olyanok is, akik már visszavonultak, de egy ilyen összeállításból nem maradhatnak ki.

Ki a legjobb csaj?

Szavazzon, hogy Ön szerint ki a legjobb atlétacsaj! A gerelyhajító Leryn Franco, vagy a rúdugró Allison Stokke, akik valamiért lemaradtak a vébéről, vagy a távolugró Darya Klishina, esetleg a szintén rúdugró Jelena Iszinbajev? A galériában szereplő képek versenyek alatt készültek,  de többen szerepeltek közülük magazinokban, van, aki naptárban ráadául mellette még kifutón modellkedik. Kattintson a fotóra, válasszon kedvencet, aztán adja le szavazatát!