A rekordhosszúságú indián nyár után most egyre jobban bekeményít az ősz, így mindenki elővette átmeneti kabátját. Nem csak mi, hanem a celebek is, igaz, ők nyilván nem a tavalyit túrták elő a szekrényből, hanem vettek, illetve kaptak egy újat. Segítségükkel megmutatjuk tehát, hogy ezen a héten ki miben védekezett az új szezon első hidege ellen. Heti trend, jó nőkkel, jó kabátokkal.

Kylie Minogue

Kylie Minogue világéletében szőke volt, 2012-es naptárján is szőkén alél majd el, de a fotózás óta egy drasztikus váltással sötétre festette a haját. Ennek ellenére könnyen felismerhető ebben az elegáns drapp kabátban is, amiben a héten London utcáit rótta kedvese, Andrés Velencoso oldalán. Reméljük, a Petától pont senki sem jött szembe, mert a klasszikus vonalú és egyébként feltűnésmentes kabátnak értékes prémből készítettek gallért. Kattintson a fotóra, a galériában jobban megtekintheti valamennyi nőt és kabátot, következésképpen ezt is!

Katherine Heigl

A Grace klinika sztárjáról meglehetősen vicces fotókat kaptunk a héten: a napokban Katherine Heigl egészen bizarr öltözékben kényszerült tankolni. Mi egy ilyen különleges kabátot valami előkelőbb eseményhez képzelnénk el, és valószínűleg a tervező, Rachel Zoe sem benzinvásárláshoz álmodta meg ezt a kabát és a pocho között félúton elhelyezett darabot. De panaszra nem lehet oka, hiszen nem Heigl az egyetlen celeb, aki lelkesen hordja ezt a teveszőr-színű, aranygombos, fekete szegélyű, övvel összefogott csodát: Paris Hiltonon egy ugyanilyen volt a múlt hétvégén.

Paris Hilton

A szállodaörökösnőt azonban nem ugyanezzel a darabbal indítjuk „az idei ősz legjobb átmeneti kabátja” címért folyó versenyben, hanem egy klasszikusabb, fekete kabáttal, amit Paris Hilton annak a városnak a Disneylandjében viselt, amelyikről a keresztnevét kapta. Szemlátomást borult idő volt aznap a Eurodisney-ben, tehát a napszemüveggel Hilton inkább a divatra és a fotósokra gondolt, de az biztos, hogy a hangsúlyos vállú, fekete kabát remekül passzolt a giccses kiegészítőkhöz, sőt, még Csipkerózsika gonosz mostohájához, Piroska boszorkányához és Szörnyella de Frász jelmezéhez is.

Kate Moss

A friss házas Mrs. Jamie Hince is fázott már Londonban ezen a héten, de ő azért még nem kabátot vett, csak egy mellényt - igaz, abból egy jó bolyhosat választott. A divatkritikusok nem igazán lelkesedtek a darabért, van, aki szerint egy fürdőszobaszőnyege hasonlít, szupermodellek meg ne járjanak fürdőszobaszőnyegben. Szexinek tényleg nem túl szexi, de azért szerintünk nem rossz Kate Moss sötétszürke mellénye. Mindenesetre ha önnek se tetszik, legrosszabb esetben valaki másra szavaz majd két bekezdéssel lejjebb.

Pippa Middleton

Döbbenet, Pippa Middleton a Zarában vásárol! Ki gondolta volna, hogy Katalin hercegné testvére olyan ruhákat is felvesz néha, amit alattvalói közül egész sokan megengedhetnek maguknak? A brit királyi család filmbe illően jó fenekű tartozékát a héten ebben a piros Zara-kabátban fotózták le Londonban, Middleton hozzá pirosra lakkozta a körmét, és egy fekete-fehér sálat vett a Temperley-től. Feszülős fekete nadrág, térdig érő bőrcsizma, hatalmas bőrtáska, hatalmas napszemüveg (már megint!) és hatalmas adag kávé - önnek bejön ez az összeállítás?

Kristin Cavallari

Ezen a héten ki lett az ön kedvence?

Mindig dilemma, hogy olyan celebeket is belevegyünk-e az ilyen összeállításokba, akik itthon szinte teljesen ismeretlenek. Őszintén szólva nekünk is utána kellett nézni, hogy ki ez a Kristin Cavallari, de kardigán-kabátja azután is nagyon tetszett, hogy megtudtuk, hogy egy amerikai reality-celebecskéről van szó az MTV háza tájáról. Cavallari a közelgő Halloweenre tekintettel tököt vásárolni ment ebben a bordó mintás kabátban, hozzá egy hasonló színű, nyakbaakasztós felsőt vett. Szerintünk egyszerre elegáns, jópofa, és remekül ötvözi az őszies öltözködést a finoman szexi megjelenéssel. De ne hagyja magát befolyásolni, lapozza végig a galériát, válassza ki kedvenc nőjét vagy kabátját, és aztán kattintson a szavazógépen!