A múlt hét vasárnapján tartott MTV EMA gála sem volt piskóta, de ezen a héten még erősebb volt a felhozatal díjkiosztó-divat terén. Három jelentősebb eseménnyel foglalkozunk ebben a heti trendben, a keddi Country Music Awards-szal, és a csütörtöki Latin Grammy, illetve Bambi-díjkiosztókkal. Természetesen csak a legextrémebb ruhákat mutatjuk, mindhárom eseményről a két legdurvábbat. Lady Gaga minden korábbinál őrültebb szerelése a legvégén lesz, de lélekben már most kezdjen el felkészülni!

Nicole Kidman

A hét első díjkiosztója a Country Music Awards volt, amire a hagyományos amerikai zene egyik központjában, Nashville-ben került sor kedden este. Ezen az eseményen Nicole Kidman minden évben részt szokott venni, bár neki magának nincs sok köze a zenéhez, azonban férje, Keith Urban pontosan ebben a stílusban nyomul. Az Oscar-díjas színésznő a gálára egy enyhén szólva meglepő vörös-fehér pöttyös ruhában érkezett, ami hajszínét is külön életre keltette. Ezt a nyaknál szokatlan szabású estélyit Stella McCartney alkotta, Kidman vörös lábujjvillantó magassarkút vett hozzá. Később aztán átöltözött egy szürke Jean-Paul Gaultier kreációba, a galériában erről is van fotó, de alább a szavazásnál a piros ruhára gondoljon majd!

Laura Bell Bundy

Laura Bell Bundy-t mi sem ismertük eddig, de mint kiderült, egy musical-színésznőről, a Broadway sztárjáról van szó, aki tavaly adta ki első country lemezét. Így aztán idén már ott volt a helye neki is a Country Music Awardson, és ha már elment, nem akart unalmasan felöltözni. A legjobban a galériában látható fotókról derül ki, hogy mit tud ez a ruha - illetve hogy a színésznő mit tud vele. Hogy a lila lebernyeg eredetileg is tartozéka volt-e a testhez simuló, csillogó semmiségnek, azt nem tudjuk, de az bizonyos, hogy jól kiegészítik egymást. A képeken érdemes figyelni Bell Bundy lábtartását is!

Demi Lovato

A celebnők gyakran lepik meg a közönséget azzal, hogy tátongó mellközt villantanak, de Demi Lovato eheti teljesítménye mindenképpen említést érdemel. Ő a csütörtöki Latin Grammy díjkiosztón próbált kitűnni a dél-amerikaiak áradatából, sikerrel. A Las Vegasban tartott eseményen a Hannah Montanában feltűnt 19 éves sztár egy Rouland Mouret ruhával mutatta meg, hogy hol van a köldöke és hogy hol nincs a melle.

Julie Ferretti

A Latin Grammy fotói közül továbbá publikálásért kiáltottak a Julie Ferrettiről készült képek. Ha már a hölgy ezzel a narancssárga összeállítással arra kényszerített minket, hogy foglalkozzunk vele, megpróbáltuk kideríteni, kiről lehet szó, de Ferretti eléggé karrierje elején lehet még, hiszen az interneten egyelőre nem túl bőséges a vele foglalkozó tartalomkínálat. Ezen ez a melles-combos estélyi minden kétséget kizáróan változtatni fog, reméljük, a jövőben ennél jobb lehetőségek adódnak majd a hölgynek a színészkedésre-modellkedésre!

Gwyneth Paltrow

A végére pedig két igazán jól ismert arc a németországi Bambi-díjkiosztóról, amit szintén csütörtökön tartottak. Először is Gwyneth Paltrow-ra szeretnénk felhívni a figyelmet, aki a fenti képen Justin Biebert figyeli mindentudó mosollyal. Ennek a smaragdzöld Elie Saab-ruhának a fazonja egy bizonyos részlet tekintetében nagyon emlékeztet Demi Lovato fenti estélyijére, de nem vagyunk biztosak benne, hogy Paltrow-nak sokkal jobban állna az ilyen bevállalósság. (Majd biztosak leszünk, ha megnézzük a szavazás eredményét.) Paltrow egyébként valószínűleg egy közepes méretű dél-amerikai ország éves GDP-jét költi ékszerekre, Velencében is őrülten ragyogott, és ebben a fotó-összeállításban is érdemes odafigyelni a fülbevalójára meg a nyakláncára.

Lady Gaga

Ki nézett ki a legjobban?

A Bambi Awardson a fő attrakció azonban Lady Gaga volt, aki megint legextrémebb ruháinak beszállítójától, az Alexander McQueentől kapott egy leírhatatlan kreációt. Első pillantásra úgy tűnik, mintha a Bambi-díj is a kompozíció része lenne, de valószínűleg ez nem így van, mindenesetre az összhatás az eddigi legbizarrabb Gaga-ruhákon is túltesz, pedig volt már egypár. A ruha az Alexander McQueen jövő tavasz-nyári kollekciójából való, kíváncsian várjuk, hogy az énekesnő után ki meri majd még felvenni - és hova. A Szörnyanya egyébként a gálán Karl Lagerfelddel lépett színpadra és előadta a Marry the Night című számot, de ezeket egy másik, ezek után említésre sem méltó szerelésben abszolválta. Nyugodtan kattintgassa végig a képösszeállítás gagás részét leesett állal, aztán ha túltette magát az élményen, válasszon! A kínálat ezen a héten igazán erős volt, arra szavazzon, amelyik a legjobban elnyerte a tetszését!