Bár Rihanna kihívó és egyedi öltözködéséről híres, nálunk még nem igazán terjedt el az a szokás, hogy a koncertre érkező rajongók őrült hasonmásnak öltöznek: a legmerészebb ruhadarab, amit a csütörtöki esemény előtt láttunk, egy aranyszínű, flitteres leggings volt. Sokan érkeztek minszoknyában, latexgatyában, de a legtöbben a télen megszokott fekete és sötét színeknél maradtak - na, őket nem fotóztuk le. Ebben a heti trendben Rihanna legérdekesebben öltözött, legszimpatikusabb rajongójára szavazhat, Rihannára nem.

Farmershort Szlovákiából

Tímea és barátnői Szlovákiából ruccantak át Rihanna-koncertre, a barbadosi énekesnő ugyanis nem lép fel náluk, plusz az erős euró miatt a jegy sem volt nekik olyan drága. A lányok szépen összeöltöztek, farmerjük árnyalata és felsőik színe is hasonló. Egyedül talán a shortos lány szettje közelíti meg Rihanna vadságát, a passzés térdharisnya és a fűzős magassarkú talán még dob is a szett frivolságán. Mi hiányoljuk a combfix-mintás harisnyát és az amerikai zászlós mintát a shortról, de attól még merész vállalkozás a sok hosszúnadrágos csaj közé miniben menni. Ha ön is értékeli a shortot, a térdcsizmát és a visszafogott sminket, szavazzon majd alább a lányokra!

Anyja lánya

Dórit édesanyja kísérte el a koncertre: Mari farmerban és (végre nem fekete) szövetkabátban állt be a stadion bejáratához vezető sorba. Lila sálját külön irigyeljük, mégis Dóri ocelotmintás leggingse tűnt fel messziről: szinte világított a sok fekete harisnya és nadrág között. Anyán és lányán kényelmes lábbeli, Dóri bakancsa még hajaz is arra, amiben Rihanna smárol a We found love klipjében. Más rihannás viszont nincs a pároson, se egy celebes póló, se egy kitűző. Ha önnek a visszafogott Mari és Dóri jön be legjobban, szavazzon rájuk!

Csilla: szegecsek és rózsaszín sál

Csilla ruházkodás terén nem készült semmi különlegessel az inkább tárogatós, mint zenés koncertre, a hétköznapokon is így öltözik: rózsaszín hajgumi és sál, farmer miniszoknya, fekete harisnya, törpesarkú csizma, szegecses kistáska. A 27 éves lány 15 éves rokonát/barátnőjét, Anasztáziát hozta el a koncertre, mindkettejük kedvenc száma RIhannától az S&M: Csilla szettje sugall is némi szado-mazo őrületet a szegecsekkel és a bőrcsizmával, de a magasra tűzött haj és a rózsaszín kiegészítők sokat finomítanak a stíluson.

Elena bavállalta a párducmintát

Az izraeli Elena Magyarországon tanul fizioterápiát, ezért jött pont a budapesti Rihanna-koncertre. Rajta végre van némi szín, szürke farmere fölé simán bevállalt egy párducmintás kabátot: érdekes egyébként, hogy a koncertlátogatók körében az egyetlen állatminta az ocelot/párduc volt, senki nem nyomult kígyómintában, de még csak virágos, vagy élénk színű ruhát sem vett fel senki (csak az ír lányok, alább). Mintha az lenne az előírás, hogy sötét színekben kell koncertre menni - Gáspár Evelin is fekete cuccokban markolászta Rihanna mellét. Mindenesetre Elena a szürkék mellé felvette mintás kabátját és egy hirtelenkék táskát, ha ez ön szerint is már valami, szavazzon Elenára!

Dearbhla és barátnői pöttyösben

A furcsa nevű ír Dearbhla (ejtése kb. dörvla, a lány a kép bal oldalán látható) is itt tanul, barátnőivel együtt: bár az összes csajon miniszoknya van, egyedül Dearbhla tartott ki a talpig fekete mellett, a többiek rámentek a pöttyökre. Ilyen színes és vidám társaságot amúgy nem nagyon lehetett látni az aréna környékén, az ír csajokat sem sokáig, mert hamar berohantak a stadionba: persze balerinában mi is ezt tettük volna, még mielőtt fagyhalált halunk. Ha önnek valamelyik képen szereplő lány a kedvence, szavazzon a színes írekre!

Franciska és Noémi ráment a polgárpukkasztásra

Ki a legjobb Rihanna rajongó?

A 18 éves Noémi és a 19 éves Franciska hatalmas Rihanna-lázban égtek, Franciska a koncert alkalmából mindent megtett, hogy rebellisnek tűnjön. Felnyírta haját, és aranyflitteres macskanadrágot húzott fekete pólója mellé. Szettjével elérte, amit akart, ő volt a legfeltűnőbb a koncertlátogatók között. Barátnője rihannás pólóval próbálta felvenni vele a versenyt, de lássuk be, egy ennyire feltűnő ruhadarabbal, mint a flitteres leggings, nehéz. A lányok teljes eufóriában voltak az unalmasra sikeredett koncert előtt, nem is tudtak kedvenc számot mondani, mert „az összes jó”.