Valentin-napig még van egy kis idő, de mi már most a szerelmesekkel foglalkozunk, ráadásul egy trendcikkben. Az apropó igazából annyi, hogy egy jó szemű képszerkesztőnek feltűnt néhány kirívó eset, amikor egy celebpár két tagja azzal is kifejezte a közöttük dúló hatalmas szerelmet, hogy ugyanolyan ruhát vettek fel. Van a példák közt egész friss meg több éves is. Ön szerint ciki így öltözni a szerelemben? Alul van szavazás is, ott megmondhatja, ki tetszik a legjobban! Heti trend.

Winsleték

Kate Winsletnek még csak öt hónapja van meg ez az új, furcsa nevű pasija, de úgy látszik, nagyon dúl a szerelem. Ned Rocknroll már a Golden Globe-kiosztóra is elkísérte a brit színésznőt, és ezeken a képeken csak úgy süt róluk, hogy milyen szerelemesek, még azt is szinte élvezik, hogy a Heathrow reptéren fényképezőgépet tolnak az arcukba a paparazzók. A szerelem ezen kívül abból is látszik, hogy össze vannak öltözve; szürke zakóval, alatta fekete felsővel, kék farmerrel és fekete lábbelivel. Pontosan ez az az uniszex viselet, amit tényleg bárki bármilyen alkalomra felvehet, repülőzéshez is teljesen jó. Természetesen a külső hasonlóságot növeli a hatalmas sötét napszemüveg is, amit ha valaki télvíz idején egy zárt helyiségben hord, akkor ez vagy azt jelenti, hogy az illető nagyon híres, vagy azt, hogy annak képzeli magát. Kate Winsletnél természetesen az előbbiről van szó, Ned Rocknrollról viszont inkább ne nyilatkozzunk egyelőre. Ehelyett kattintson a képre, a fotóösszeállításban többet is láthat belőlük!

Stewarték

Szintén Londonban fotózták le, és szintén most januárban Rod Stewartot és legutóbbi két gyerekének anyját, Penny Lancastert. A 67 éves énekes meglehetősen nyárias árnyalatokat választott ahhoz képest, hogy tél kellős közepe van (és értelemszerűen volt akkor is). Kabátja, pulóvere és cipője is bézs színű, nadrágja pedig még világosabb. Penny Lancasternek ugyan csak állítólagosan kurvás Ugg csizmája visszhangozza ezt az árnyalatot, de azért ez a hatalmas, ráadásul ugyanolyan hosszú és ugyanúgy kigombolt bőrkabát sincs éppen fényévekre Stewart stílusától. És ami ebben az esetben is igazán összeforrasztja a celebpárt: a napszemüveg. De ők legalább az utcán hordják, nem egy épületben.

Anistonék

És íme még egy sötét napszemüveges pár, de ők még őszről. Justin Theroux mindig is kicsit alternatív-művészes-vagány, kizárólag sötét színekbe öltöző személy volt, és amikor Jennifer Aniston beleszeretett, ő is a sutba dobta korábbi csajszis megjelenését, és egyre inkább elkezdett áttérni erre a férfiasabb stílusra. Stewarték bézs árnyalatai helyett náluk a fakó-sötét, kékes-szürkés színek harmonizálnak csodálatosan, ráadásul a fazonok is megegyeznek, és ha még ez sem lenne elég, jó szerelmespár módjára még egyszerre is lépnek. Theroux kapucnijának Aniston sálja felel meg, Theroux bakancsot hord, Aniston egy sötét, és kifejezetten férfias félcipőt. Az egyik képen mintha még a farmerjeik ráncai is össze lennének igazítva.

Pitték

Brad Pitt és Angelina Jolie általában nagyon hasonlóan néznek ki, tekintettel arra, hogy mindketten leggyakrabban feketében vannak, és az egyszerű, letisztult vonalakat kedvelik. A legjobban azonban a Turista című film római premierjén hasonlítottak egymásra, bő egy évvel ezelőtt, amikor Angelina Jolie egy olyan nadrágkosztümöt vett fel, amit mintha Brad Pitt öltönyének egy másából nőiesítettek volna. Ha nem tudná őket megkülönböztetni, a szájukat érdemes figyelni: a bajszos a Brad Pitt, a rúzsos az Angelina Jolie! A képösszeállításban természetesen róluk is több fotó van, hogy jobban meg tudja nézni őket.

Mossék

Mivel az időben visszafelé haladva soroljuk az összeöltözött celebpárokat, most egy 2009-es párizsi séta következik. A fő kiegészítő megint csak a giganapszemüveg, ami azt jelenti, hogy itt is nagyon híres emberről van szó: Kate Mossról és vőlegényéről. Ekkor még ugye nem voltak házasok Jamie Hince-szel, hanem csak pasztellszínekbe öltözve, összefogódzva rótták a köröket fény városának utcáin. Ők jó példával szolgálnak arra, hogy amíg a túlságosan direkt összeöltözés általában ciki, egymástól alapvetően elég különböző ruhákkal is lehet ugyanúgy kinézni, csak jól kell őket kiválasztani és kombinálni. Így az összhatásban nincsen semmi kínos, csakis harmóniát sugároz a pár megjelenése. A nadrágok fazonja hasonlóan szűk, de Hince-é élére vasalt, az ing és a blúz teljesen másmilyenek, de a kigombolástól-betűréstől mégis remekül rímelnek egymásra, ráadásul ez a megoldás a férfin férfias, a nőn nőies - mindenki nyer.

Cruise-ék

Melyik pár néz ki a legjobban?

A legrégebbi példánk az összeöltözésre pedig 2008-ból való, amikor egyik este Tom Cruise vásárolni és vacsorázni vitte Manhattanben feleségét. Ha Katie Holmes nem vett volna magas sarkú cipőt, akkor szinte képtelenség lenne kettejüket megkülönböztetni - így legalább lehet tudni, hogy amelyik magasabb, az a feleség. Katie Holmes itt gyakorlatilag férfiruhában van, hiszen ez a nadrágkosztüm Angelina Jolie fenti öltözékéhez hasonlóan gyakorlatilag az öltöny női változatának tekinthető, még elegánsabb is egy fokkal, mint amit éppen Tom Cruise visel. Önnek szerint jó ötlet valamennyire összeöltözni egy szerelmespárnak? Kattintson valamelyik képre, lapozza végig a galériát, és döntsön! A heti trendben mindig a legjobbra kell szavazni - most is.