2012-ben is megnéztük, mibe öltöznek fel a magyar celebek a Story gálára, ha nagyon elegánsak szeretnének lenni. Itt szó sincs Armani Privéről vagy Givenchy Couture-ről, mint a külföldi vörös szőnyeges eseményeken, vannak viszont habcsók ruhák, sok arany, totális ízlésficam, döglött állatok és majdnem-villantások. Ennek megfelelően most nem a legjobban öltözöttre szavazhat, hanem a legrosszabbra: nehéz lesz a döntés.

Medveczky Ilona és a döglött rókák

A saját bevallása szerint nagyon állatszerető korosodó díva ezüstösen csillogó, testhezálló, fehér fodrokkal megspékelt estélyi ruhája fölé kerített egy döglött és kifehérített, kancsalszeműre preparált rókákból álló stólát, mely inkább volt hátborzongató, mint elegáns. Medveczky a Heidit, a kancsal oposszumot idéző bundát ajándékba kapta, és boldogan hordja: "Negyven éve kapok Amerikából bundákat. Egy filmsztár nem jelenhet meg akárhogy" – mondta a Velvetnek a gálán a díva. A döglött állatok és az elképesztően habos-babos ruha mellé hatalmas csillogó fülbevalót, és szemhangsúlyos, ezüst sminket választott Medveczky, plusz extramagas talpú platformcipőt, melyben hatalmasat taknyolt. Ha ön szerint Medveczky Ilona öltözött fel a lehető legrosszabbul a magyar celebek Oszkárjára, szavazzon rá!

Kiszel Tünde és a cupcake-baba ruha

Kiszel Tündétől egy 2 méter széles, színes, abroncsos, strasszos ruha a minimum, amit egy ilyen eseményen elvárunk, idén sem kellett csalódnunk. Ahogy tavaly is, valószínűleg most szombaton is két szék kellett Kiszelnek és ruhájának, mely ez alaklommal hirtelenlila színben pompázott. A dekoltázs és a merevített felsőrész a dekoratív médiaszemélyiségnél alap, akárcsak a gyöngyök és flitterek, meg a fiatal férfikísérő.

Kozsó az ízlésbajnok indián

Kocsor Zsolt –tiszteletbeli indián nevén: Vöröstoll– és kísérőjének szettje mélyen elgondolkodtatott minket. Egy ideig szóhoz sem jutottunk, és igazából most sem tudjuk, melyik részletre hívjuk fel az önök figyelmét: az indiánlányos-kutyás nadrágra? Vagy a fehér zakó aranycirádáira? Netán a Kozsó partnerén lévő forradalmi báli ruhára, ami estélyinek jóindulattal sem nevezhető? A fehér napszemüveget, az aranyfuxot és a zakó ujján maradt márkajelzést már nem is jegyeznénk meg, még levegőért kapkodunk. Ha önök szerint Kozsó és partnere öltözött fel legrosszabbul a Story gálára, szavazzon rájuk.

Ördög Nóra és Nánási Pál visszafogottan elegáns

Ördög és fotós férje komolyan vették a dress-code-ot és ízlésük is van, nekik vagy stylistjaiknak: a műsorvezetőnőn fekete, flitteres, aszimmetrikus földig érő estélyi, Nánásin egyszerű fekete zakó és nyakkendő van (azért a sportcipőt lecserélhette volna). Akárhogy is, éles a kontraszt az előző pároshoz képest, igen, így is lehet kinézni, nem kell 5 kiló aranyat vagy állatszőrt magunkra aggatni, hogy elegánsak legyünk, sőt. Ha önök szerint mégis Nánásiék öltöztek fel leggyengébban szombat este, szavazzon rájuk!

Tóth Gabi ismét combvillantva bulizik

Tóth Gabi addig nem fog hosszú ruhát felvenni valószínűleg, amíg formás és vékony lába van: ennek megfelelően most is extramini, hátul mélyen kivágott ruhában bulizott. A mély hátdekoltázs elegánsan erotikus megoldás, csak akkor válik közönségessé, ha nem kevés tetoválás lóg ki a ruha alól – mint Tóth esetében. A rozsdabarna szín sem a legelőnyösebb, de az új partnernek biztos mindenhogy tetszik a platinaszőke, jó hangú énekesnő. Pluszpont jár a cipő és a ruha színharmóniájáért, de ha önöknek nem tetszik a páros, szavazzanak rájuk.

Hova tűnt Szabó Zsófi mellbimbója?

Az est egyik legfeszítőbb kérdése volt, hogy vajon hova rejtette Szabó a mellbimbóit: főszabály szerint ugyanis a bimbóknak jócskán ki kellett volna kandikálniuk az ultramélyen dekoltált Makány Márta ruhából. A kicsit tollas, kicsit csillogó földig érő fekete estélyi egyébként nem volt rossz választás, de komolyan, hol van Szabó mellbimbója? Új pasiján, Berki Krisztiánon meg mindig minden ruha feszül, nem értjük, ez a divat, vagy csak a méretekkel van gond? A csokornyakkendős, fekete csíkkal ellátott fehér ingbe egyébként nem lehet belekötni, meg minek is, de Szabó mellbimbója reméljük megvan valahol.

Bajor Imre örök fiatal

Bajor Imre elképesztően trendérzékeny, a fényes anyagok divatját is komolyan vette: csak saját adottságait felejthette el, amikor bőrszerűen csillogó nadrágot választott a combközépig érő szmokinghoz, vagy mihez. A brokátszerű mellényke még hagyján, de miért pont piros-kék csíkos nyakkendő kellett az amúgy is feltűnő szetthez? Hogy teljes legyen a zűrzavar? Bajor kísérőjének fáradt-sárga ruhája és stólája önmagában nem rossz választás – bár kicsit pilletlen a dekoltázs –, de nem illik a színész mellé: a párok ruhái közt egy vörös szőnyeges báli eseményen jó, ha van némi hasonlóság.

Mága Zoltán két nővel sújt

Ki öltözött fel a legrosszabban a Story gálára?

A hegedűs barokkos, barnás-feketés, fényes zakóját úgy magában el tudnánk viselni, főleg, hogy a nyakkendő színe is illik az összeállításhoz, tehát látszik, hogy végiggondolt szettről van szó. A tudatosság  abból is egyértelmű, hogy a Mága mellett álló hölgyek ruhájának anyaga és elég rosszul megválasztott színe is egyezik, sőt nem is üti az ő ruhájuk Mágáét (igen, ilyen, amikor összeöltöznek a vörös szőnyeg celebei), de a nők estélyije akárhogy is nézzük, nem szép. A szín is elég rossz, de a halvány zöldes-kéknél az alkatot és a trendeket is figyelmen kívül hagyó szabás talán még rosszabb. Látszik, hogy sok munka volt a két ruhában, de sajnos ez még nem elég a sikerhez. Ha önök szerint se, szavazzon Mágáékra!

Varga Viktor katonának képzeli magát

Varga Viktortól megszoktuk, hogy extrémen öltözködik, igazából a képen látottaknál sokkal vagányabbra számítottunk az énekestől és barátnőjétől. Bár a katonai egyenruhára hajazó szmoking is elég vagány tud lenni, de nem egy olyan bálban, ahová Bajor fényes nadrágban, Kocsor Zsolt meg indiáként érkezik. Varga barátnője kifejezetten elegáns, semmi extra nincs rajta, amit ki tudnánk emelni. Ha mégis Varga önök szerint a legrosszabbul öltözött celeb a Story gálán, szavazzanak rá!