A 25 éves Irina Shayk nagyon örül annak, hogy idén ő lett a Sports Illustrated fürdőruhás különszámának címlaplánya, és persze pár könnyet is hullatott a nagy leleplezés után, amit majdnem elszúrt egy szemfüles irodai alkalmazott. Shayk a kiadvány elején egy nagyon szexis bikiniben pózol, de az igazi ínyenc falatok a magazin belsejében találhatóak, vannak ugyanis olyan felvételek, amelyeken csak bikinialsót visel a SI első orosz származású címlaplánya.

Hétfőn este David Letterman műsorában végre kiderült, hogy 2011-ben mégis ki lesz a címlaplánya a Sports Illustrated fürdőruhás különszámának. Nos, idén is egy sportoló kedvese nyert, és ezúttal Cristiano Ronaldo barátnője részesülhetett abban a kegyben, hogy fotója a hírhedt és híres kiadvány legelejére került. Irina Shayk az ominózus képen egy Elizabeth Southwood-bikinit és egy Ettika-karkötőt visel. A 25 éves modellt és kolléganőit még tavaly kapták lencsevégre Hawaiin és a Fülöp-szigeteken.

Shayk már többször is szerepelt a magazinban, de ez az első alkalom, hogy egy orosz modell kerül a címlapra – írja a Daily Mail. Korábban olyan ma már igen ismert modellek voltak az SI különszámának a címlaplányai, mint például Christie Brinkley, Heidi Klum, Tyra Banks és Rebecca Romijn.

Az oroszok és a titoktartás

A modell a leleplezés utáni nagy interjúban elmondta, könnyekre fakadt, miután kiderült, hogy ő lett az idei különszám címlaplánya. „Egy álom vált valóra azzal, hogy engem választottak. Tudják, mi oroszok ismerjük az összes titkot, de nem tudtam, hogy az én fotóm kerül majd a Sports Illustrated címlapjára, nagyon meglepett, teljesen ledöbbentem, és el is sírtam magam” – nyilatkozta a Today című műsorban a focista barátnője.

A 25 éves modell hozzátette, a képeket ugyan nem látta korábban, de igen, emlékszik arra a fotóra, ami végül a címlapra került, hiszen annyira szexis az a fürdőruha, amit ezen a képen visel. Ráadásul kora reggel készült a felvétel, amikor még meglehetősen fáradt volt, nem állt még át a szervezete a repülőút után.

Az új címlaplányt egyúttal arra is megkérték a műsorvezetők, hogy ugyan meséljen már egy kicsit az életéről. Shayk elmondta, hogy egy nagyon apró orosz városból származik, és tulajdonképpen csak egy utca van szülőhelyén, és mindenki ismer mindenkit. És hogy mik a jövőbeni tervei? Egyelőre még sokkhatás alatt van, még nem igazán fogta fel, hogy mi is történt. „Szeretném kiélvezni a pillanatot, és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő” – tette hozzá.

Ami párkapcsolatát illeti, nem volt túl beszédes. „Rákérdezhettek, de nem válaszolok, tudjátok, orosz vagyok, szeretjük megtartani a titkokat, KGB...”- szabadkozott. Persze nem ő az egyetlen SI-ben szereplő modell, akinek barátja igen ismert. Bar Refaeli, aki 2009-ben volt címlaplány, kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de Leonardo DiCaprio barátnője, a 2010-es befutó, Brooklyn Decker Andy Roddick teniszező felesége, az idei számban szintén pózoló Chrissy Teigen pedig egy énekes, John Legend barátnője immár három éve.

Csupa előny

Teigen a Today című műsorban elmondta, még nem volt ideje alaposan átnyálazni a magazint, de barátja állítólag szorgalmasan lapozta a kiadványt forgatás közben, és amikor a kamerák felé fordultak, természetesen elismerően nyilatkozott. Az amerikai modell eddig kétszer tűnt fel a Sports Illustratedben, tavaly őt választották meg az év újoncának. Hozzátette, óriási hatással van egy ilyen címlap a lányok karrierjére.

Shayk az Associated Press munkatársának elmondta, nem csupán a munka szempontjából kedvező egy ilyen felkérés, például megtarthatta az összes fürdőruhát, amit a fotózáson viselt, így elég könnyű dolga van, ha vakációzni megy. Egyúttal az is kiderült, hogy nem diétával tartja magát formában, inkább a rendszeres mozgás híve, és hetente ötször edz. „Megpróbálok minél egészségesebb lenni, mert ha lelkileg és fizikailag is minden rendben van, akkor az a külsődön is meglátszik” – tette hozzá Shayk, aki egyébként legelőször édesanyjának és testvérének számolt be arról, hogy ő lett az SI különszámának címlaplánya.

Szemfüles irodista

A címlaplány kiléte egyébként rendszerint David Letterman műsorából derül ki, de idén volt egy kisebb baki. A Huffington Post információi szerint egy kicsit hamarabb kiszivárgott, hogy ki a nyertes. Egy Rana Wardlaw nevű nő ugyanis még hétfő délután kitwitelte a nagy titkot. „Az irodám ablakából láttam az óriásplakátot. A Starcom Worldwide nevű ügynökségnél dolgozom. Kicsit hamarabb leengedték a plakátot, hogy felvételt tudjanak készíteni róla a műsorhoz, majd ismét eltüntették. Nos, nem voltak elég gyorsak” – nyilatkozta Wardlaw.