A hét divatszempontból legfontosabb hazai eseménye a Glamour díjátadója volt, így a heti trendben most erről az eseményről szemlézzük a legjobban, legérdekesebben, leglátványosabban öltözött nőket. A Women of the Year nevű gáláról hat hölgyet választottunk ki, nézze végig őket, aztán döntsön, önnek melyikük jön be a legjobban!

Palvin Barbara

A Glamour díjkiosztóján volt olyan kategória, hogy a legsármosabb férfi (ezt Száraz Dénes nyerte meg), de olyan nem, hogy az év legszebb nője. Feltételezve azonban, hogy a divattervező, modell, színésznő, énekesnő és műsorvezetőnő kategóriák közül a modellszakma tartalmazza a legszebb csajokat, így kézenfekvő, hogy az év modellje díjat elnyerő személy egyben az év legjobb nője is a Glamour olvasói szerint.

Amint azt ön riportunkból feltehetőleg már tudja, ezt a címet az újabban Mihalik Enikő sikereihez hasonló babérokat arató Palvin Barbara nyerte, aki egy nem túlbonyolított, nagy masnival díszített piros miniruhában jelent meg az eseményen. A piros rúzs remekül illett ehhez a kis dresszhez, a fekete-rózsaszín papírkarkötő viszont kevésbé, dehát azt nyilván kötelező volt felvenni a rendezvényre való bejutás érdekében. Ha nagyobb méretben meg szeretné nézni a képeket, kattintson rájuk!

Trokán Nóra

Trokán Nóra a legjobban öltözött hírességnek járó különdíjat kapta, így különösen nagy figyelem irányult arra, hogy ő mit viselt ezen az esten. A színésznő rendesen belevállalt a színes trendbe ezzel a rózsaszín különböző árnyalatait kombináló ruhával, de szerintünk jól tette, és nem csak azért, mert ehhez ment a belépő-karkötő.

A fekete lakktáska viszont sajnos valahogy nem olyan zseniális, mint a ruha - Trokán Nóra akkor biztosan a kedvencünk lett volna, retikült cserél Palvin Barbarával, és elkéri tőle azt a pici, aranyozott, vállraakaszthatósat.

Szunai Linda

Vajon inzultus azt mondani valakinek a ruhájára, hogy olyan, mintha ráömlött volna a lecsó? Valamikor biztosan az volt, de 2012-ben már inkább dicséretnek számít egy ilyen asszociáció, hiszen évek óta minden menő, ami bizarr és nem ruhára való. Akárhogy is, reméljük, Szunai Linda nem sértődött meg, hogy ezt mondtuk zöldet naranccsal kombináló minijére, hiszen egy 18 éves szépségkirálynő akkor is 18 éves szépségkirálynő, ha ráömlik a lecsó. Szerintünk ez a ruha különleges, figyelemfelkeltő, szokatlan, de nem mutat ízléstelenül sokat, és remekül megy hozzá ez a magas talpú szandál.

Horváth Éva

A ViaSat3 műsorvezetőjének gyakorlatilag névjegyévé vált a dús hajzuhatag és a csodás dekoltázs, és Horváth Éva ezúttal is bevállalt egy olyan összeállítást, ami remekül hívja fel a figyelmet kitűnő testi adottságaira. Ez a fekete csipkével operáló ruha kész végzet asszonyát varázsolt az Éden Hotel háziasszonyából.

Frappáns megoldás, hogy a fekete, átlátszó rózsák alatt van egy bőrszínű réteg, ami olyan benyomást kelt a nézőben, mintha a ruha még annál is többet mutatna, mint amennyit tényleg mutat. A zöldre kifestett szemek a fotókon kicsit úgy villognak, mint Michael Jackson szeme a Thriller videó végén, ettől a szavazáskor tessék eltekinteni.

Sarka Kata

Hasonló átlátszós trükköt vállalt be Sarka Kata, csak ő nem feketében, hanem az idén nagyon divatos fehérben. Mintha egy horgolt terítőbe öltözve jelent volna meg a gálán, és persze a villantásokra felkészült fotóriporterek tesztelték is, hogy fenéktájon nem mutat-e kicsit többet ez a ruha a kelleténél. Sajnos azonban Hajdú Péter egyre fogyó feleségén azonban már alig marad villantanivaló, bár így talán több figyelem jut az általa választott kiegészítőknek, a táskák külön háziversenyében ugyanis Sarka Kata retikülje jó eséllyel indulna a győzelemért.

Kisó

Önnek ki tetszik a legjobban?

A legmerészebb ruhát azonban Kisó vállalta be. A műsorvezető Sarka Katához hasonlóan fehér miniben ment el glamúrozni, illetve pontosabban ez egy blézer és egy hozzá tartozó forrónadrág kombinációja. A kabátka ráadásul elöl nem elég, hogy köldökig nyitott, oldalt és könyöknél még átlátszó is.

Ezt az egyébként férfias szabású öltözéket egyedül az teszi nőiessé, hogy rengeteget láttat viselője testéből, Horváth Éva ruhájával ellentétben szinte még többet is, mint ahogy azt az ember első pillantásra gondolja. Szerintünk ez a hat öltözék volt a leginkább figyelemre méltó az idei Glamour-gálán, most már csak az olvasói szavazatok hiányoznak ahhoz, hogy meglegyen a győztes. Hajszállal csak, de tavaly Lilu nyert - idén ki tetszik önnek a legjobban?