Ezen a héten két celebnő is mutatkozott szűk, rózsaszín farmerben, Gwen Stefani és Eva Longoria. Ez még simán lehet véletlen egybeesés, de fotóarchívumunk azt mutatja, hogy az ezt megelőző hetekben is gyakran fényképeztek a paparazzók testhezálló pink nadrágban feszítő hírességeket. Ez viszont csak egyet jelenthet: ez a gatya a divat. Megmutatjuk a hat legjobb példát arra, melyik celeb hogyan vadít rózsaszín feszülősben. Heti trend.

Gwen Stefani és Eva Longoria

Az eheti két elkövető közül a fehér hajú feketével, a fekete hajú fehérrel kombinálta a rózsaszínt. Gwen Stefani egy meglehetősen laza fekete ujjatlant vett fel öv nélkül hordott, testre feszülő, pink nadrágjához, amiben egyébként csak ügyintézni ment az irodájába. A rúzs és a körömlakk piros maradt ehhez a nadrághoz is - hát, ő tudja, de sokak szerint a piros meg a rózsaszín nagyon ütik egymást.

Eva Longoria sem cifrázta túl a felsőruházatot: egy egyszerűen nagyszerű, szinte férfiingnek tűnő fehér blúzt kapott magára ahhoz az üzleti tárgyaláshoz, amit Beso nevű éttermében ejtett meg hétfő este. Az áttetsző anyagon keresztül úgy tűnik, hogy az övet ő is teljesen fölöslegesnek tartotta, rúzsának árnyalatát ő azonban közelebb igazította a nadrág színéhez.

Christina Milian és Katherine Heigl

Christina Milian egy énekesnő, aki 2000-ben tűnt fel, de azóta sem sikerült igazán nagy sikereket aratnia, talán azért nem, mert nem hord elég gyakran a fenekét ilyen jól kiemelő rózsaszín farmert. Bár már csak ritkán szerepel, a fotósok nem hajlandóak leakadni róla, amit ő jelek szerint nem bán. Christina Milian a Los Angeles Lakers egy meccsére ment ki szurkolni ebben a szerelésben pár hete, neki a fölsője sötétszürke alapon tarka pöttyös, tűsarkú szandálja és rúzsa viszont a nadrágra rímelően rózsaszín.

Katherine Heigl, a Grace klinika sztárja szintén kikapcsolódni ment rózsaszínben, igaz, ő nem a neonpinkhez, hanem a pasztellhez közelítő árnyalatot választott. Nadrágja olyan szoros, hogy az ember automatikusan a tevepatát ellenőrzi először, de Heiglnek nem kell aggódnia, neki nincsen. Van viszont egy jópofa vállú és dekoltázsú, krémszínű blúza és hozzá passzoló körömcipője, meg hatalmas napszemüvege.

January Jones és Jessica Alba

És van még két rózsaszín nadrágos színésznőnk március első feléből. Az egyik January Jones, aki a colour blocking jegyében pont piros kardigánnal kombinálta feszülős rózsaszín nadrágját.

A Mad Men - Reklámőrültek című sorozat szőke szépségével ellentétben Jessica Alba egy meglehetősen télies szettet mutatott be a párizsi divathét idején

Ki az, akinek a legjobban áll a rózsaszín nadrág?

Ő a szűk rózsaszín nadrághoz elegáns fekete kabátot és bokacsizmát vett, és hogy a pink-fekete összeállításba ne zavarjon bele semmi, táskája is rózsaszín. Ha önnek nem tetszik ez az árnyalat, valószínűleg el sem jutott idáig az olvasásban, illetve képnézésben, de ha bejönnek önnek a feszülős pink nadrágok, válasszon magának kedvencet a szavazógép segítségével!