Angelina Jolie combvillantása azonnal mém lett, de még Katalin hercegnő sem tud ellenállni egy diszkrét vádlimutogatásnak. Vagy talán Nicole Scherzinger villantásveszélyes estélyije a legemlékezetesebb? Szavazzon, kinek áll a legjobban a lábvillantás!

Amióta világ a világ, mindig is voltak hírességek, akik felsliccelt ruhában jelentek meg a vörösszőnyegen. Ez teljesen logikus választás, hiszen a megfelelő fazonnal elkerülhetik a kínos villantást, de azért mégis mutatnak annyi szabad bőrfelületet, hogy az embereknek legyen miről beszélniük. Mesterien kivitelezte ezz Katalin hercegné, aki nemrég a Thirty Club egyik vacsoráján egy földig érő Roland Mouret-ruhában jelent meg, megmutatta, hogyan is kell egy igazi hölgy módjára viselni ezt a fazont. Amikor kiszállt az autóból, már látni lehetett, hogy az estélyi mégsem annyira szűzies, de nem is baj, így mindenki megcsodálhatta kristályoktól csillogó Jimmy Choo-szandálját.

Anja Rubiknak ennél jóval többre volt szüksége, hogy magára vonja a sajtó figyelmét a Metropolitan Múzeum gáláján. A szupermodell, aki tegyük hozzá, elég hosszú combokkal rendelkezik ahhoz, hogy lábat villantson, egy derékig felvágott Anthony Vaccarello-ruhában tette tiszteletét a rendezvényen. Biztos, ami biztos alapon maga a tervező is elkísérte Rubikot, aki megmutatta, hogy rajta bizony egy deka felesleg sincsen.

Vele ellentétben Nicole Scherzinger bizonyára nem akarta, hogy mindenki az ő bugyijáról (vagy annak hiányáról) beszéljen, de sajnos túl későn szembesült azzal, hogy fekete estélyije, amit a Men In Black 3 londoni bemutatójára vett fel, nem éppen villantásbiztos. Mindegy, így rengeteg készült róla, mint elrettentő példáról. Persze hiába a merész ruha, még így sem sikerült lekörözniük Angelina Jolie-t, akinek az Oscar-gálán viselt fekete esélyije óriási telitalált volt, hiszen közszemlére tett lábából igazi mém lett.

Kinek áll jobban a lábvillantás?

Bár Rihanna testének már minden porcikáját jól ismerhetjük, a vörösszőnyegen ő is csak a visszafogott dögösség híve, így sem a Csatahajó című film Los Angeles-i premierjén, sem a Londoni Divathéten nem láthattunk belőle többet egy combnál. Nagy híve egyébként a felsliccelt ruháknak Amanda Holden, brit színésznő és televíziós műsorvezető is. De Gwyneth Paltrownak is volt egy lábvillantós korszaka, 2011-ben például az Oscar-gálán és a Metropolitan Múzeum rendezvényén is nagyon hasonló, a combokat főszerepbe helyező estélyiben jelent meg. De mégis kinek áll jobban a vörösszőnyeges csupaszság? Nézze meg galériánkat és szavazzon!