Az Esquire magazin júliusi címlapján Rihanna látható, de a megszokottnál jóval világosabb bőrszínnel. Az énekesnő szinte már minden porcikáját megmutatta, csak úgy nem láttuk még eddig, hogy milyen lenne jóval világosabb bőrrel. Persze, nem ő az egyetlen, akit valamilyen címlapon kifehérítettek.

Rihanna a megszokottnál jóval világosabb bőrrel pózol az Esquire júliusi címlapján, hogy valamivel felhívja magár a figyelmet. Az énekesnőt szinte már minden élethelyzetben láthattuk, de így, kifehérítve mgé nem. A retusálók nemcsak a címlapképet dolgozták meg alaposan, de a magazinban található egész fotósorozaton jóval világosabb Rihanna, mint amilyen a róla készült képeken általában lenni szokott.

A képek egyelőre nem keltettek botrányt, különösen olyat nem, amilyet a mesterségesen barnított címlapok és reklámok szoktak. A hírek egyelőre arról szólnak, hogy Rihanna szinte teljesen meztelen a képeken, valamint hogy a magazinnak készült interjúban az énekesnő arról beszél, hogy mennyire bejön neki Cheryl Cole.

A fotózásról készült videón megfigyelhető, hogy végül a magazinba egyrészt a legmerészebb képek kerültek, másrészt hogy Rihannán tényleg sokat fehérítettek az utómunka során.

Persze, nem Rihanna az egyetlen, akit az évek alatt valamilyen magazin címlapján vagy egy reklám miatt kifehérítettek.Beyoncén 2008-ban a L'Oréal hajtott végre bénán sikerült hadműveletet, Michelle Obama egy háziasszony-magazinban volt világosabb a megszokottnál 2010-ben. Aishwarya Rai Bachchan indiai színésznő pedig szinte felismerhetetlen volt 2010-ben az Elle címlapján. Halle Berry a Harper's Bazaar egy 2009-es számában járt így.