A celebek általában szeretik, ha szakmai teljesítményük alapján ítélik meg őket, de azért amikor csak lehet, csupasz bőrfelületekkel hergelik a fotósokat és a közönséget. De melyik a legjobb majdnem villantás: a klasszikus dekoltázs, a mellprofil, a combig felsliccelt ruha, a seggkoltázs vagy az áttetsző maszatolás. Öt galéria – egy kérdés!

Klasszikus dekoltázs

Legyünk jó fejek, és induljunk ki abból, hogy egyik híresség sem szeret szándékosan villantani, de akár tetszik akár nem, a sztároknak, legyenek akár énekesnők, akár színésznők, akár modellek, fontos munkaeszközük a testük. Egy kellően szexis ruha pedig elég jó hír- és reklámértékkel bír, tehát valamit muszáj villantani, és ennek a leghagyományosabb módja a mélyen dekoltált ruha. Az elmúlt pár hétben is sokan voltak, akik ezt a megoldást választották, a cannes-i vöröszőnyegen is egymást váltották a klasszikus dekoltázsok, akárcsak az MTV filmes gáláján, valamint a CFDA Fashion Awardson.

Mellprofil

Ön is híve a hagyományoknak vagy már unja a sok mellközt? Semmi gond, egyre többen hívei az oldaldekoltázsnak, ami jóval veszélyesebb lehet, mint a hagyományos kivágás. A divatszakértők főként kismellűeknek ajánlják, és persze a tökéletes mellprofilhoz nem illik a melltartó, helyette inkább kétoldalú ragasztószalaggal lehet kivédeni azt, hogy több látszódjon, mint amennyit szeretnénk. Persze ezzel a divattal nemcsak a vörösszőnyegen találkozhatunk, a mélyen kivágott pólóknak köszönhetően az utcákon is megjelent, és akiben van egy kis méltóság, egy bandeau felsővel kombinálja ezeket.

Combvillantás

Azoknak a hírességeknek sem kell megtagadniuk maguktól a rivaldafényt, akik mell helyett inkább lábban erősek,elég egy jól felsliccelt estélyi és máris villognak a vakuk. Nagyon jól kiaknázta ezt a lehetőséget például Angelina Jolie, akiből mém is lett fekete Versace-ruhájának köszönhetően, vagy Anja Rubik, aki a Metropolitan Múzeum idei gáláján egy majdnem derékig felvágott estélyiben hergelte a férfiközönséget. Ugyan Nicole Scherzinger megirigyelte a felsliccelt ruhákat, de talán ő nem lesz olyan lelkes rajongója ennek a fazonnak, a Men In Black 3 londoni premierjén alig győzte takargatni a bugyiját.

Seggkoltázs

Az igazán trükkös sztárok a hátul dekoltált ruhákra esküsznek, hiszen így egyszerre lehetnek decens dívák és igazi szexistennők, mindehhez nincs szükség másra, csak egy 180 fokos fordulatra. Ez a trend egyébként nem új keletű, Uma Thurman már a 2000-es cannes-i filmfesztiválon csupasz háttal parádézott, és persze számos követője akadt, idén például Heidi Klum, Rihanna, Elizabeth Banks és Will Smith neje is megkockáztatta a fenékvillantást, de bizonyára mindenki emlékszik arra a kék Guy Laroche-ruhára, amiben a 2005-ös Oscar-gálán jelent meg. Mellkasa ugyan nyakig fedett volt, ellentétben a hátával.

Áttetsző

Az eddig felsorolt megoldásoknál igen magas a ruházati baleset veszélye, az itt-ott áttetsző anyagból készült ruháknál maximum annak ízlésessége hordoz magában némi kockázatot, lásd azt az uszályos estélyit, amit Beyoncé Knowles viselt a MET gáláján idén tavasszal. Persze itt is meg van a hoztam is, meg nem is élménye, főleg, ha csak a legintimebb részeket takarja rendesebb textil. A többség persze nem ilyen merész, csak némi vállat és lábat mer villantani, és a többi részt, ha nincs más lehetőség egy testszínű anyag mögé rejti, hogy az illúzió azért meglegyen.

Voks!

Melyik a legjobb majdnem villantás?

És most itt az alkalom, hogy eldöntsük, melyik majdnem villantás a legnyerőbb. Mell- vagy fenékszéleket nézeget szívesebben, esetleg a hosszú combok ragadják magukkal vagy maradjanak csak a sztárok a titokzatosan átsejlő testrészeknél? Szavazzon!