Mostanában ritkán látunk teljesen meztelen melleket a celebeseményeken, annál több ismertnő mutogatja a melle oldalát. Mutatunk jó sok példát, aztán döntsék el, melyik a tetszetősebb!

A sideboob az a helyzet, amikor egy mell látszik is, meg nem is, mint a mesében. A celebnők évek óta szívesen viselnek olyan ruhákat, amelyekben kilátszik a csöcsük oldala, egyes esetekről, például a pöttyös ruhában fotózkodó Jane Fondáról mi is beszámoltunk. A fiatalabb mezőnyből Taylor Momsent lehet még emlegetni, aki feszt leszigszalagozott emlővel lépett fel, meg is villantotta azok profilját. Galériánkban további hírességeket nézegethet az adott tevékenység közben.

Akinek pedig ennyi mellprofil nem lett volna elég, az emlékezzen vissza velünk Miley Cyrus tetkómutogatására (itt elmélkedtünk róla), vagy nézegessék Gisele Bündchent, aki a melle oldalával együtt a gerincét is megmutatta. Bencsik Tamara sideboobja egy klipforgatáson történt, és a sor még folytatható.

Miért jó a sideboob?

Na de jobb-e a sideboob, mint a klasszikus mellvillantás? Négyfős mintánk elemei is tanácstalanok. "Fingom sincs, talán a mellszél" – kommentelte a kérdést egyik megkérdezettünk, míg egy másik a "

Melyik jobb?

a teljes, de valami áttetsző anyagon át" történő mellmutogatást jobbnak tartja, mert "úgy erotikus". Volt, aki szerint "a teljes mell mindig jobb,
kevesebb ruha = több élvezet", utolsó megszólalónk szerint pedig "nekem teljesen mindegy. A sideboob talán kevésbé mesterkélt, és sokszor tényleg csak bénaság".

Az viszotn biztos, hogy egy mellprofil-villantás még mindig elegánsabb látvány, mint egy frontálisan elénk táruló csöcs, ráadásul sokkal nagyobb rá az esély a mindenhol kivágott ruhák korában. És talán izgalmasabb is, lehet találgatni, hogy mi látszik, mi nem, ízlésesebb, erotikusabb látvány. De ezt a mellékelt szavazóboxban döntsék el önök.