A héten volt a bikini feltalálásának 56. évfordulója, és a jeles napra tekintettel megvizsgáltuk, a héten melyik celebek parádéztak bikiniben a paparazzók előtt külföldön és itthon. A heti trend így rögtön képet is ad az idén nyáron aktuális fürdőruha-divatról: a lényeg, hogy erős színe legyen és minél kevesebbet takarjon. Nagyon sok a fotónk, de figyelmesen nézze őket, mert van szavazás is!

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale születésnapja nem esik egybe a bikini születésnapjával, de csak 3 nap a különbség. A színésznő július másodikán lett 27 éves, míg a bikini július ötödikén lett 56. A feltaláló egy francia férfi volt, bizonyos Louis Réard, aki a Csendes-óceánban található Bikini-atollról nevezte el modernizált (és lekicsinyített) fürdőruháját, ahol akkoriban az USA atomrobbantás-kíséreteket hajtott végre. A strandra szánt bikini is bombaként robbant, és 56 évvel később Britney Spears is bikiniben ölelgeti a gyereketit, és Ashley Tisdale is abban ünnepelte Malibuban a születésnapját, igaz, az alsórészre rávett egy jó forró farmershortot. Bikinije halvány kanárisárga (bár némelyik fotón zöldes árnyalatokat is fel lehet fedezni rajta), és rojtokkal gazdagon el van látva.

Elisabetta Gregoraci

Két olasz hölgy következik, mindketten Elisabetták és mindketten Szardínián nyaraltak ezen a héten, de nem együtt. A 32 éves Elisabetta Gregoraci itthon kevésbé ismert, de honfitársai jól megjegyezték, amikor a Wonderbra melltartót reklámozta, illetve amikor kiderült, hogy Silvio Berlusconi egyik kegyeltje. Arról nem is beszélve, hogy a tévés személyiség egy Forma 1-es menedzserhez ment hozzá, így a menyasszony esküvői kocsiját maga Fernando Alonso vezette. Gregoraci nőhöz képest talán kicsit túlságosan is kisportolt testtel rendelkezik, focizós képeit akár a Kockahas blogba is tehettük volna. Bikinije sötétkék és nyakpánt nélküli, és a hátulról készült fotó is bizonyítja, hogy tényleg csak a legszükségesebb helyeken takar.

Elisabetta Canalis

A másik Elisabetta vezetékneve Canalis, ő azért híresebb világszerte, mert egy jó ideig George Clooney nője volt, aztán egy meredek váltással egyszer csak Steve O oldalán találta magát, aztán meg egyedül. Nos, Canalis a bikinijeit is ilyen rapszodikusan váltogatja, ugyanazon a napon lefényképezték egy citromsárga darabban, meg egy kék alapon fekete-rózsaszín, talán terepszínűnek szánt kétrészesben. Canalis a nyakba akasztós, háromszögekből álló fazont kedveli, nézze meg mind a két bikinijét a képösszeállításban!

Candice Swanepoel

Olaszország mellett Miami egy másik celebektől zsúfolt üdülőhely volt a héten. Itt se focistákból, se bikinis nőkből nem volt hiány, de megfordult erre a Victoria’s Secret háza tájáról is valaki, ráadásul szerelmével együtt. A dél-afrikai Candice Swanepoel 23 éves, és egy szürke alapon szürke csíkos, leheletnyi bikinit vett fel aznap, ami alul annyira leheletnyi, hogy amikor sétált, akkor a biztonság kedvéért körbekerítette a csípőjét egy narancspiros kendővel. De távolról sem ez Swanepoel legizgalmasabb kiegészítője: a nyakában szinte észrevehetetlenül vékony aranylánc lóg, ami beér a két melle közé, de ott sem ér véget, hanem köldök felett újra kettéágazik, és a csípőnél a kendő alatt tűnik el. Ezt a különleges testékszert valószínűleg csak úgy tudja jobban megnézni, ha a lehető legnagyobb verzióban nézi a képet.

Irina Sejk

Franciaországba is jutott egy híres modell a héten, a Riviérára Cristiano Ronaldo vitte el a családját és a csaját, Irina Sejket. Az orosz manöken fürdőruhája a legkülönlegesebb az eheti felhozatalból, hiszen a narancssárga háromszögecskéket fehér és arany elemekből összeálló láncok tartják ott a legfontosabb helyeken. Irina Sejk nyilván nem ehhez a szetthez választotta a fehér körömlakkot, de ehhez is remekül passzol, lábkörmei viszont vörösek, és a bokájára egy fityegős bokalánc fog rásülni.

Horváth Éva és Muri Enikő

Ki néz ki a legjobban bikiniben?

A magyar celebek természetesen ezen a héten (is) a Balatonon kapcsolódtak ki, így tett például Horváth Éva műsorvezető és Muri Enikő X-faktor-nyertes. Ők egy piás promóesemény keretében indultak a Kék szalag vitorlásversenyen, amin egyébként egy Velvet-közeli híresség is részt vett, amint azt a Balaton blogból tudni lehet. Nehéz olyan fürdőruhát elképzelni, ami a Balaton arcának is beillő Horváth Éván különösebben rosszul állna, ez az azúrkék darab is remekül feszül rajta, még egy hasonló színű karórát is felvett hozzá. Muri Enikő, aki egyébként most hajózott életében először a Balatonon, egy világoskék mintás darabban szelte a habokat, ő is a nyakpánt nélküli fazont választotta. Ha végiglapozta bőséges bikinifotó-galériánkat, a szavazógéppel választhat magának kedvencet - kinek áll a legjobban a kétrészes fürdőruha?