San Diegóban Comic Cont tartottak, ahol számos celeb is felbukkant. A többségüknek egyáltalán nem úgy kellett volna felöltöznie, ahogy végül sikerült, de Adrianne Curry modellnek legalább mindene kilógott. Galériák!

A Comic Con egy olyan rendezvény, amelyen sorozatok, fantasyk, science fictionök, animék és még ezer tévés-mozis műfaj rajongói örülnek egymásnak és kedvenceiknek. A dolog efféle vonatkozásaiért olvassa a comment:com vonatkozó cikkeit, mi most azt vizsgáljuk meg, hogyan jelentek meg a nevezett kedvencek, vagyis a celebek az eseményen.

Merthogy megjelentek, de hogy miért így, arról fogalmunk sincs. Jellemzően egyébként olyan hírességek voltak ott az eseményen, akik valamilyen geekklasszikus szereplői, néhány kivételtől eltekintve. Ami biztos, hogy olyan sokan öltöztek fel hülyén, hogy kénytelenek vagyunk megmutatni őket. Nyugi, aztán jönnek a jók is!

Szóval azért voltak olyanok is, akik csinosan fotózkodtak rajongóikkal és egymással, de belőlük lényegesen kevesebbet találtunk. Azért megmutatjuk. Ilyen volt például Kate Beckinsale és Jessica Biel

Természetesen Adrianne Curry, a Topmodell leszek! első évadának győztese is megjelent a rendezvényen, merthogy szokott ilyesmire járni. Ráadásul nem is olyan karótnyelt-elegánskodva, mint a többi celebnő: ő maga is beöltözik kedvenc film-vagy animeszereplőinek. A ruhákat maga készíti, szakértők szerint az eredetikhez hű megvalósítással, a geekek örömére olyannyira, hogy mindene kilóg belőle (ami szintén nem idegen tőle), a fenti képgyűjtemények szereplői helyett is mutogatta magát. Alábbi galériánkban erről is meggyőződhet, ahogy arról is, a modellnek van humora. Ehhez persze végig kell nézni a képeket.További cosplayeseket itt láthat.