Az amerikai Topmodell-győztes úgy gyűjt adományokat, mint senki más: mellekkel. Aki sok pénzt utalt, annak fotót posztolt, nem szemérmeset.

Adrianne Curry munkásságáról időről-időre megemlékezünk, mert az amerikai Topmodell leszek legelső győztese igen szeret ribanckodni. Például a Twitteren kurvás képeket posztolgatni, vagy olyan szexi ruhában beállítani egy Comic Conra, hogy kihajítsák onnan.

Most azonban értelme is volt annak, hogy alulöltözötten tekergett valaki fényképezőgépe előtt: egy jótékonysági felhívásban vesz részt, adományokat gyűjt. Curry ezt a YMCA-t támogatja (ez egy olyan intézmény, ami szociális ügyeket, programokat karol fel és indít, itt olvashat a programról, itt pedig arról, mire fordítják a pénzt). Az első tíz embernek, aki jótékonysági oldalán sok pénzt utalt, kurvás fotóval kedveskedett. Aztán abba sem, hagyta, ha már így belejött.

Curry amúgy bravúros árukapcsolással dolgozik: a közzétett fotókon olyan ruhákba bújt, amelyeket amúgy is el akar adni, mert kissé elcsórósodott (az eBayen árulja őket).

Curry és a Twitter

A modell, amióta szakított férjével, nagy barátja a közösségi oldalaknak, és folyamatosan tolja a kontentot: szájcsókkal, bikinis domborítással kezdett, majd egy szöszi melleit legelészte, részegen ustreamelt, vagy épp a keblei közét fotózta.