A mátrai zenei fesztivál női idén is kitettek magukért, így nyilván mi is megmutatjuk, hogyan öltöztek fel a háromnapos buli első teljes, vagyis szombati napjára.

Csapataink idén is részt vesznek a Fekete Zaj fesztiválon, amely még cikkünk élesedésének időpontjában is tart (a házi focibajnokságon az Ölők 1:0-ra győzték le Békéscsabát, de Bicske és Szeged kifogtak rajtuk). Ahogy már tavaly is beszámoltunk róla, a Magyarország legjobb fesztiváljának becézett eseményen nagyon jó csajok nagyon izgalmas ruhákban vonulnak fel, így ahelyett, hogy arról okoskodnánk, milyen zsír még a kisszínpad legrövidebb koncertje is, inkább megmutatjuk, milyenek lányok a Mátrában.

Galériánkban minden versenyzőt megtekinthet, alant pedig szavazzon, melyik hölgy szettje a legtetszetősebb. Akik nagyon figyelnek, visszatérő versenyzőket is felismerhetnek.

Ki a legjobb?

Számos csinos lányt fotóztunk tehát önöknek, így nincs más dolguk, mint még egyszer végigpörgetni a galériát, és kiválasztani kedvencüket. Nincs rossz válasz, kattintsanak bátran arra az álnévre, amelynek viselőjét a legtetszetősebbnek tartják.

Egyben örömmel jelentjük, hogy fotóinkkal ismét megcáfolhattunk egy tévhitet: egy rétegfesztivál résztvevői nem öltöznek ugyanúgy. De ha magára a zenei rendezvényre kíváncsiak, a Fesztiválblogot olvassák, ők nemcsak a csajokról írnak.