Christina Hendricks az utóbbi évek egyik legtöbbször emlegetett szexszimbóluma, a férfiak túlnyomó többségének szemében döbbenetesen szerencsésnek tűnő testi adottságait ugyanis általában remek stílusérzékkel tudja prezentálni. A héten mintha mégis melléfogott volna egy nyakik zárt, hosszú ujjú bőrruhával. És ami a legbosszantóbb: ugyanilyen fazonnal már más nagyágyúk is kísérleteztek, mint például Charlize Theron vagy Eva Longoria - ők is kevés sikerrel. Vajon van egyáltalán, akinek jól áll egy ilyen ruha? Mutatunk hat példát, válasszon kedvencet! Heti trend bőrrel.

Christina Hendricks

A Mad Men - Reklámőrültek című sorozat sztára a múlt héten kiakadt, amikor egy riporternő teltnek nevezte, erre ezek után ezen a héten egy karcsúsító fekete ruhában ment el a Tacori nevű divatmárka bemutatkozó eseményére. Persze csontsoványnak ebben a szerelésben sem tűnik, de általában közszemlére bocsátott gigamelleit ennél jobban nem is lehetne titkolni. Nem tudjuk, hogy véletlen-e, hogy pont ezen a héten döntött úgy Christina Hendricks, hogy elrejti azt, amiért a legtöbben csodálják, mindenesetre ez a bőrruha más szempontokból sem különösebben előnyös. Se nem elegáns, se nem kihívó, egyszerű feketeségében sok izgalmas nincs benne, még szerencse, hogy ott van az a medál a színésznő nyakában. A képösszeállításban több fotót is mutatunk róla, kattintson, nézze meg az összeset, hátha önnek bejön!

Eva Longoria

Egy héttel Christina Hendricks előtt a Született feleségekből frissen szabadult Eva Longoria vett fel egy kísértetiesen hasonló ruhát, ő a Tao nevű szórakozóhelyre ment el benne Las Vegasban. A legszembetűnőbb ez a ’60-as éveket idéző konty, amitől mintha egy második feje lenne a színésznőnek, egyébként a ruha egyszerű, fekete, és nincs rajta sok szeretnivaló. Longoria smaragdzöld körmökkel próbálta kicsit feldobni az összhatást, de ruhája sajnos még annyira sincs derékban behúzva és alul kiengedve, mint Hendricksé, így a színésznő egyébként remek alakját is elrejti.

Jennifer Lopez

És ha már a sokak által irigyelt alakokról van szó, nézzük Jennifer Lopezt, akinek nőies formáiról és kerek fenekéről annyi himnuszt zengtek már, hogy azzal külön kötetet lehetne megtölteni. Sajnos a bőrruhás fotókat elnézve meglehetősen nehéz visszaidézni, hogy miről is szóltak ezek a himnuszok: ez a szerelés nem igazán ápol, viszont térdtől felfelé mindent eltakar. Lopez bőrruhájában az a pláne, hogy elöl középen van a varrás, ettől eltekintve szinte megegyezik Longoriáéval. Az énekesnő egyébként még szeptember elején vette fel ezt a ruhát, amikor barátjával, Casper Smarttal elmentek a Broadwayre az Evita című musicalre, amelynek férfi főszerepét Ricky Martin alakítja.

Rita Ora

A Koszovóban született, de Nagy-Britanniában felnőtt énekesnő az elmúlt egy év egyik legfrissebb, legkedveltebb sztárja a szigetországban. A 21 éves Rita Ora kezdetben abban a stílusban nyomult, amit angolul a „street” meg az „urban” szavakkal szokás leírni, magyarul meg akár prosztót is mondhatna rá, aki rosszmájú akar lenni. De mindegy is, mert Rita Ora iszonyatos tempóban celebesedik és dívásodik, hogy máris beilleszkedjen pontosan az olyan nagy sztárok közé, amilyenekkel ebben a cikkben együtt szerepel. Hát a ruhával máris sikerült beilleszkednie, mert ugye már ő is jelent meg egy ilyen bőrruhában egy fotózáson, igaz, ő nem fekete színt választott, hanem drappot, amitől az embernek kicsit olyan érzése támad, mintha egy luxusautó bőr üléshuzatából szabta volna át magának az öltözéket. Van hozzá direkt rosszul festett haj, vörös ajkak, döbbenetesen hangsúlyos szemöldök, aranylánc.

Charlize Theron

Dél-Afrika leghíresebb színésznője is kipróbálta ezt a fazont, Charlize Theron még a Hófehér és a vadász című filmjét reklámozta Japánban tavasszal, amikor bőrruhát öltött. Bár némelyik fotón kékesen csillog az anyag, úgy tűnik, ez a darab azonos azzal, amit később Jennifer Lopez vett fel a Broadwayre menet. Theron nem érezte szükségét annak, hogy kiegészítőkkel dobja fel bőrruháját, csak az ajkait rúzsozta ki élénkvörösre, de egyébként kifejezetten visszafogott az összeállítása.

Lady Gaga

Ki az, akinek a legjobban áll?

És a végére tartogattuk a visszafogottság két lábon járó ellentétét, Lady Gagát. Ő szintén Japánban mutatkozott bőrben, ahova a Born This Way Ball című turnéval látogatott el, és ahol a repülőtéren rajongók hada fogadta. Ki tudja, hogy Lady Gaga tényleg ebben a szerelésben ülte-e végig a repülőutat, mindenesetre a terminálban ebben a bőrruhában mutatkozott, ami persze szegecsekkel ki van varrva, hogy ne legyen olyan szimpla, mint a fenti öt másik példány. Plusz jár hozzá egy szivárványszínű gigaparóka, túlméretes rovarnapszemüveg és természetesen szado-mazo konyhásnőcsizma. Újabban a magas szárú cipőket le szokták vetetni a reptereken az emberről a biztonsági ellenőrzésnél − kíváncsiak lennénk, hogy a Lady Gagáról is leparancsolták-e ezt a bizarr csizmát. Ha végignézte a képösszeállítást, szavazhat: bár senkinek nem túl előnyös ez a fazon bőrből elkészítve, mégiscsak van, aki egész jól néz ki benne. Önnek a hat celeb közül melyik tetszik a legjobban?