Az idén másodjára megrendezett művészeti gálára a Los Angeles-i celebvilág nőtagjai a legkülönfélébb dekoltázsokat felvonultatva érkeztek. Jason Statham nője kívülről mutatta meg szinte az egész mellét, Jennifer Aniston belülről, Ginnifer Goodwin pedig középen végighasított ruhában parádézott.

Második alkalommal tartott éves művészeti gálát a Los Angeles Megyei Szépművészeti Múzeum (LACMA), ezúttal Stanley Kubrick és Ed Ruscha tiszteletére. Az Egyesült Államokban most először kapott a 13 éve elhunyt filmrendező, Stanley Kubrick retrospektív kiállítást, ennek alkalmából tartott gálát a múzeum. De megemlékeztek a még élő popart művészről, Ed Ruscháról is, akinek jelenleg is látogatható egy kiállítása a múzeumban.

Annak ellenére, hogy nem egy szokványos, vörös szőnyeges adománygyűjtő eseményről van szó, Hollywood szinte minden valamirevaló híressége megjelent, hogy támogassa a múzeumot. A rendezvény házigazdái Leonardo DiCaprio és Eva Chow voltak, a legtöbben pedig a Gucci új ruháiban voltak, hogy a potenciális vásárlók ne csak a kifutókon találkozzanak a darabokkal.

A legmerészebb talán Jason Statham villantáskedvelő barátnője, Rosie Huntington-Whiteley volt, aki egy oldalt teljesen kivágott, a 2013-as kollekcióból származó, zöld Guccit vett fel, ami néhány mozdulatnál szinte teljesen látszani engedte a mellét.

A Nem kellesz eléggéből, és a Hármastársak, illetve az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatokból ismert Ginnifer Goodwin általában a visszafogott stílus híve, de most egy középen teljesen végigvágott Gucci volt rajta. Jennifer Lopez pedig Huntington-Whiteleyval ellentétben nem a melle külső, hanem a belső oldalát mutatta erősen kivágott ruhájában.